A ništa, to nije tako skupo, pa probaj, ne košta te puno.
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.846
- |
- čitano: 6.933.656
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može pomoć? Nabavio sam ati 4850 kud me kućište seksa sa ovim šugavim limovima I ajd jedva sam utrpao grafičku,spojim nekako grafu kad ono ne vrti vent i upaljena je crvena ledica,onda skužim da mi vjerovatno fali 6-pinski kabel, jel tako? I pitanje hoće moje šrotex napajanje 400w gurat tu grafu i može li se kupti taj kabel gdje vidim da ima u linksu 2x4 pin ,6pin out?
http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4850/Pages/ati-radeon-hd-4850-system-requirements.aspx
Piše da ti je minimum 450w, preporučeno 550w, al svejedno probaj, mislim da ti nije skup kabel...
A probat ću ako ne kabel onda napajanje, mada ovo od 550w su gluposti ,to nekakvo kvalitetnije napajanje od 400w može gurat a možda i ovo moje
Danas kupljen 6-pinski kabel i sve šljaka,šrotex drži sad na red novo kućište dolazi. P.S. Ovaj što mi TD daje glup si ,uvijek neki kreten mora davat, ne možeš vjerovat.
dali je bolje stavit 7850 u crossfire ili prodat 7850 i piknut 7950 ?
pa 2x7850 su za 40% brze od 7950 no taj se postotak(average framerate) dobije na i7 ak mislis radit cfx na tom svom pc taj postotak ce biti kudikamo manji,ak te to ne brine (a i bootleneck) jer ce fps ionako biti vrtoglav,onda samo naprijed....lp
neznam koji dio nije jasan onima koji se ne slazu???pa recite pobogu!?
imao sam 2x7850, evo jucer sam przio 2x7870......naravno da mu se prvo preporuca 7950 i da ce mu cf s tim procom biti u heavy BN!LP

Kupio sam 6670 gddr5 i dao susjedu(informatičaru da mi je stavi zbriše stare drivere stavi nove i novi windows i sada hoću igrati saints row the third i samo mi izacuje error i ispituje hoće li igrati sa dx 9 ili dx 11 a na speccy mi piše ati 6670 šta nebi trebalo pisati hd 6600
radje 7950 jer ipak imas phenom x4 koji nema šanse da gura 2x7850 i sa 7950 se bude patio...
Imas dobro izbalansiranu konfu i zbog proca se mozda ne isplati uzimat neka jaca grafa ! Mozda bolje uzet neki 8 jezgreni AMD ( starog proca prodat ) kad vec imas vrlodobru maticnu i onda upiknut drugu HD7850 ?!
Dolazi BF 4 pa mi se cini da bi se stara (i jako jako dobra) gtx460 mogla s njim dobro namuciti...pa ako bi netko mogao preporuciti novu graficku za ovu moju konfiguraciju bio bih zahvalan...cca 1500 kn
Sapphire HD7850 2GB Dual-X ili MSI HD7870 ( to je OVA grafa ) !
Sapphire HD7850 2GB Dual-X ili MSI HD7870 ( to je OVA grafa ) !
Sad vidim da su to pci-e 3.0 kartice a meni ploca podrzava samo 2.0...to bi mogao biti problem jelda?
Nema to veze ! PCI-E 3.0 grafe idu na PCI-E 2.0 maticne !
Ja sam imao HD7950 na X58 ploci ( PCI-E 2.0 ) i sve je bilo OK !
Reinstaliraj ili instaliraj najnoviji DirectX !
Pozdrav . Mom ujako je crknula stara 9400gt i sada bi on neku grafu do 50eura . Komp koristi za ponekad igrat cod2 i cs:source i za surfanje . Grafa moze biti i polovna samo mora imat barem 6 mjeseci jamstva . napajanje je neko noname 400w
Pozdrav . Mom ujako je crknula stara 9400gt i sada bi on neku grafu do 50eura . Komp koristi za ponekad igrat cod2 i cs:source i za surfanje . Grafa moze biti i polovna samo mora imat barem 6 mjeseci jamstva . napajanje je neko noname 400w
GT630 !
Koju grafu za gaming do 2000 kn moze i polovno (bilo bi dobro od nekog autora sa foruma inace njima vjerujem ;) )
Ati 7950 ili 760 gtx...
GT630 !
A među polovnima jel ima neka bolja ?
A među polovnima jel ima neka bolja ?
Možda ako nađeš kakvu HD5670 sa GDDR5 memorijom a da ima garanciju.
Nema sanse da nađe HD5670 s jamstvom , neka HD6670 bi se vec dala naci ( makar ja trazio na Njusci i nema nista dobroga ) !
Kupio sam 6670 gddr5 i dao susjedu(informatičaru da mi je stavi zbriše stare drivere stavi nove i novi windows i sada hoću igrati saints row the third i samo mi izacuje error i ispituje hoće li igrati sa dx 9 ili dx 11 a na speccy mi piše ati 6670 šta nebi trebalo pisati hd 6600
Ovo
Skini file odavde Link i stavi u system 32
- C:\Windows\System (Windows 95/98/Me)
- C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000)
- C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7)
If you use a 64-bit version of Windows, you should also place xinput1_3.dll inC:\Windows\SysWOW64\
Make sure overwrite any existing files (but make a backup copy of the original file).
Reboot your computer.
If the problem still occurs, try the following:
- Open Windows Start menu and select "Run...".
- Type CMD and press Enter (or if you use Windows ME, type COMMAND)).
- Type regsvr32 xinput1_3.dll and press Enter.
Ovo
Skini file odavde Link i stavi u system 32
- C:\Windows\System (Windows 95/98/Me)
- C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000)
- C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7)
If you use a 64-bit version of Windows, you should also place xinput1_3.dll inC:\Windows\SysWOW64\
Make sure overwrite any existing files (but make a backup copy of the original file).
Reboot your computer.
If the problem still occurs, try the following:
- Open Windows Start menu and select "Run...".
- Type CMD and press Enter (or if you use Windows ME, type COMMAND)).
- Type regsvr32 xinput1_3.dll and press Enter.
Instalirao sam i sada mi izbacuje ovo ali nisam owerwrito preko starog
To znači da zapravo nisi ništa napravio.
To znači da zapravo nisi ništa napravio.
Ali me ne pita gdje sam instaliram nego mi samo instalira u program files
a da starog samo izbršem
a dok otvorim da stisnem fix errors jel je možda fo toga
pa nisi zamjenio,kako bi onda radilo?
copy-past-overwrite YES
ajd sada još jednom pročitaj što ti je kolega napisao da napraviš...pa onda još jednom za svaki slučaj...