Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.846
- |
- čitano: 6.934.105
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Treba ovu gledati XFX AMD RADEON HD 7950 DD, 3GB DDR5 posto pametnijih trenutno nema na lagerima...
Syebao sam sa linkom očito, jer sam gledao i adm neki model ali nisam valjda uspio link kopirat već ostao od future.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=12608
2450kn
Ovu sam mislio.
Opet fail, već je kolega gore preporučio, gladan sam i slijep lol, idem jest :)
evo ajde ova je ispod 2400
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=12804
Treba ovu gledati XFX AMD RADEON HD 7950 DD, 3GB DDR5 posto pametnijih trenutno nema na lagerima...
Syebao sam sa linkom očito, jer sam gledao i adm neki model ali nisam valjda uspio link kopirat već ostao od future.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=12608
Ovu sam mislio.
Opet fail, već je kolega gore preporučio, gladan sam i slijep lol, idem jest :)
Sad si kopirao moj link
XFX kartice su smece kratko i jasno.
EDIT: Fake hvala na TD bas si mi simpatican.
Svima hvala na pomoci! Možda mi je i najbolje kupiti polovnu... mogu li vjerovati kolegi Haf-u?
Svima hvala na pomoci! Možda mi je i najbolje kupiti polovnu... mogu li vjerovati kolegi Haf-u?
Prije njemu vjerujem nego bilo kojoj trgovini kod nas
istina boli da su vtx i xfx najlosiji/najjeftiniji proizvodaci! nijedna xfx izvedba se nemre mjeriti s tf3/4 , dual-x, windforce, vapor-x, dc2..i njihovom opcom kvalitetetom izrade!LP ajmo udri TD
dva venta verzije?
Daj ne budi dijete...ne lupam nikome TD i utuvi si to u dječju glavu!
da ti dokazem sada ti dajem TD ;=) pa da prestanes vise spominjati moje ime uzalud

ok, znam da su tiše od jedan vent i da su donekle ok...ali ok i ovako mrzim xfx pa mi ovo jos jedan veci razlog da ih mrzim :D :D
dva venta verzije?
Mislim da sam stariji od tebe 2god. tak da ohladi
XFX je smece sa DD ili sa jednim ventom. Ne da rade tako, nego i izgledaju jeftino do bola.

Čuj se snjim i kupi od njega, proći ćeš bolje nego u nekoj trgovini.
Haf je cijenjeni forumaš i čovjek sa velikom reputacijom ovdje, zasluženo.
pred i fake, dajte oladite yebote svađate se oko gluposti :)
dva venta verzije?
Mislim da sam stariji od tebe 2god. tak da ohladi
XFX je smece sa DD ili sa jednim ventom. Ne da rade tako, nego i izgledaju jeftino do bola.
Pitanje je samo kako to da imam dvije xfx DD i svaka se da ocat do bola. Jedna sama ne prelazi 72 stupnja u loadu. Smece po cemu? Zato jer su jeftiniji od drugih ili zato sto se na njih pod garancijom ne moze monitrati neki custom hladnjak??
Bucne jesu ali nista bucnije od gtx 670 phatnom ili nedaj bože gtx 680 jetstream.
Najtiša ja direct cu II cak i od windforsica. Znam to po hd 7970 direct cu II koju sam imao, praktčki je uopce ne cujes.
Svašta ću ovdje pročitati, pazi joj izgled, šta si ju stavljaš pored sebe kad radi i diviš se njenoj ljepoti Budalaštine.
Moja naklokana 1150/1400 nije prešla 70 stupnjeva sad kad su bile najveće vručine, sad dal je i moja smeće? Pljuvati po nekom proizvođaču zato jer je dobio loš primjerak kartice je krajnje neozbiljno.
Netreba pljuvati niti po jednom proizvođaću, no činjenica je da se ljudi žale najviše na xfx modele.

A 90% njih ima Core Edition koje je zbilja koma živa.
Kolege , samo da Vam se zahvalim sto se uputili kolegu koji kupuje HD7950 k meni ! Nakon par dana razmisljanja dali da prodam ili ne , odluka je ipak pala da je necu prodat jer bi to znacio raspad ostatka mojeg hardvera , a to mi je ipak hobi ! Izgleda da sam bio u nekoj fazi zasicenosti od igara , pa sam pomislio i na prodaju ! Veceras se opet bacam na igranje

Jel mi može itko reć da li se može s ovim novijim mbo koje imaju integriranu grafu kombinirat s odvojenom.
Mislim da li mogu raditit istovremeno
Kolege , samo da Vam se zahvalim sto se uputili kolegu koji kupuje HD7950 k meni ! Nakon par dana razmisljanja dali da prodam ili ne , odluka je ipak pala da je necu prodat jer bi to znacio raspad ostatka mojeg hardvera , a to mi je ipak hobi ! Izgleda da sam bio u nekoj fazi zasicenosti od igara , pa sam pomislio i na prodaju ! Veceras se opet bacam na igranje
Te faze se i nama događaju - ja sam svoju malecku overklokericu (ista kao tvoja ali 7850) stavio na procijenu kao i ti - no kad sam dobio ponude za nju nekako mi je postalo zao - i shvatio sam da je kupljena sa namjerom uz ostale komponente, tocno kako si rekao hobi, razonoda, gaming, net, filmovi, overklokanje ...- taj zvuk kad ju kloknes do ibera a ona se fino hladi - inace danas mi stiglo i novo kuciste, neke parice se skupile - slikice uskoro u slike vaseg hardwarea

Jel mi može itko reć da li se može s ovim novijim mbo koje imaju integriranu grafu kombinirat s odvojenom.
novije ploče nemaju integriranu grafu...vec procesori imaju na sebi grafu a ploče izlaze...
novije ploče nemaju integriranu grafu...vec procesori imaju na sebi grafu a ploče izlaze...
Ok,a odgovor na pitanje?????

Ok,a odgovor na pitanje?????
Tesko je odg na pitanje kada ne znam doslovce koje je zapravo pitanje :D
Daj malo objasni sto ti planiras i zelis uopce?
Zelis sliku na obe grafe, spajati vise monitora ili zelis jače perf grafičke? ili nešto trece?
Ne stvaraju nikakve probleme

Molim malu pomoć oko nedoumice, Gigabyte HD 7970WF OC ili 770WF OC razlika u cijeni je ni 200kn.
Nekako me vuće prema 770 iz razloga novija generacija, malo je snažnija na stock postavkama.
Hvala
glas za 770

NVIDIA