Tražim drivere no nemogu ih nac molim pomoć

poruka: 13
|
čitano: 2.797
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

trazio sam drivere za graficku karticu Radeon 9700 no nemrem ih nac pa bi vas molio jeli bi mi mogao netko nac imam windows 7

0 0 hvala 0
17 godina
13 godina
neaktivan

to sam i ja našao no pise da je za operativni sustav windows vista 32-bit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tražim drivere no nemogu ih nac molim pomoć

Evo:

32- bit

64-bit

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 13:03 (mario1990).
13 godina
neaktivan

ovaj mi se problem poceo desavati prije par dana no neznam kako da tga makene pa su mi drugi govorili da trebam opet instalirati drivere od grazicke kartice pa sam zato vas zamolio da mi ih nadete..taj mi se problem desava samo na igricama na: Call of duty 2 i Trackmania Nations Forever jedino to imam na kompu od igrica..evo sada sam ja  slikao sta je to na igrici Trackmania 

evo evo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nino1234 kaže...

trazio sam drivere za graficku karticu Radeon 9700 no nemrem ih nac pa bi vas molio jeli bi mi mogao netko nac imam windows 7

Skini DriverPack Solution. Program je malo veći(oko 3Gb), ali sadrži ogromnu bazu drivera za svaki hardver i besplatan je.

13 godina
neaktivan
nino1234 kaže...

ovaj mi se problem poceo desavati prije par dana no neznam kako da tga makene pa su mi drugi govorili da trebam opet instalirati drivere od grazicke kartice pa sam zato vas zamolio da mi ih nadete..taj mi se problem desava samo na igricama na: Call of duty 2 i Trackmania Nations Forever jedino to imam na kompu od igrica..evo sada sam ja  slikao sta je to na igrici Trackmania 

Koja grafička? Koji procesor?.....ispuni "Moj PC"!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 13:30 (Mile 74).
13 godina
neaktivan

evo sve moje skinuo sam cpu-z i slikao sam 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Čuj tvoja konfa je na samo rubu da može pokrenutu call of duty 2, dakle trebao bi moći igrati.To što ti se pojavljuje u igri su tkz. artifekti.1.Pogledaj kakve su ti tmperature procesora i grafičke kartice, 2. očisti ventilatore jednog i drugog, 3. nađi nove drivere(u programu koji sam ti naveo gore- prethodno uninstall stare drivere).Ako to ne pomogne onda ti je grafička na izdisaju i može ti pomoći samo pečenje.Uglavnom napravi sve navedeno pa ako ne pomogne javi da te uputim u pečenje.

13 godina
neaktivan

neznam di da izbrisem drivere

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nino1234 kaže...

neznam di da izbrisem drivere

Control panel add/remove programs.. ili revo uninstaller.

- možeš počistiti i sa driver sweeperom nakon brisanja.

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 23:34 (mario1990).
13 godina
neaktivan

Problem je riješen. Rekao mi je jedan covijek da moram graficku karticu speči u pečnici. No prije pečenja sam prešao sa vručim zrakom (iz fena) po grafickoj kartici 1 minutu i ostavio sam da se hladi na zraku 30 min. Ako to sa fenom ne uspije onda je treba staviti peč u pečnicu. Taj se postupak zove oživljavanje evo link 

100% radi probao sam na drugoj grafičkoj kartici. No hvala na pomoči :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice