Rušenje ili prestanak rada nvidia drivera

poruka: 36
|
čitano: 9.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ništ mi više nije jasno,igre Battlefield 3 i Need for Speed The Run rade fantastično,a kad ništa neradim na kompu ili kad sam na mozili i na bilo kojem exploreru skače mi po živcima sa svojim porukama o prestanku rada i oporavku drivera.na system monitoru (gadget) pokazuje mi da rame koristi od prilike 35%,a virtualnu memoriju 0%.možda je tu problem?

piranasb
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Rušenje ili prestanak rada nvidia drivera
pirana kaže...

ništ mi više nije jasno,igre Battlefield 3 i Need for Speed The Run rade fantastično,a kad ništa neradim na kompu ili kad sam na mozili i na bilo kojem exploreru skače mi po živcima sa svojim porukama o prestanku rada i oporavku drivera.na system monitoru (gadget) pokazuje mi da rame koristi od prilike 35%,a virtualnu memoriju 0%.možda je tu problem?

Nije tu problem, kao što rekoh nvidia driveri presporo prebacuju "power state " stanja napona  na grafičkoj u odnosu na zahtjeve operativnog sistema. Još će biti dobro ako je ovo samo softverski problem.

15 godina
neaktivan

kako mogu riješiti problem sa "power state-om "

piranasb
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pozdrav!imam problem grafička je nvidia 8800 gts i imam problem kada pomičem bilo koji prozor...my computer ,chrome i sl. da li itko zna ovo riješiti?! Hvala unaprijed!
josiprozman
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
evo slike!
josiprozman
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan