Razlika između kartica zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Razlika između kartica

ovako, kroz par dana moram kupit burazu grafičku, buđet ograničen, tako da izbor pada na praktički 2 do 3 kartice

a to su nvidia g210 i radeonke 5450 i 6450

ostatak konfiguracije je e2200 2.2ghz, 2gb ddr2 667mhz (tak nešto), 400W psu, matična ova http://www.asrock.com/mb/Intel/945GCM-S/

e sad, buraz će htjet igrat neke igre, al grafičke postavke su mu najmanje važne, i da je very low, nesmeta, rezolucija 1024x768, njemu nebitno, samo da to ide

igre koje će htjet igrat su assassins creed serijal, možda batman koji i tak, šta klinci obično igraju, na staroj grafi ga je shader model, tj. directx sprječavo, pa treba neku novu uzet

sad me zanima kolika je zapravo razlika na ovoj konfiguraciji između g210 1gb ddr3 i hd6450 dd3, a razlika u cijeni je oko 100kn, nešto manje, iz Osijeka sam, pa sam ograničen trgovinama

najrađe bi uzeo ovu hd 5450 al čitam da dosta ljudi ima problema sa ovom grafičkom i matičnom, tj. da ju matična neprepoznaje dok se nestavi neki beta bios, a to mi baš nije sigurno, i neda mi se stim gnjavit

jel može vaše mišljenje, hvala

0 0 hvala 0
11 godina
Razlika između kartica

Radeon hd 6450 ti je puno bolja od nvidite g210 i isplati se nadoplatit 100 kuna za radeonku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Razlika između kartica

Ruku na srce, te novce bolje daj za jednu HD 5770/6770 polovnu pa makar i nemala garancije, niti jedna od tih grafi nije za igranje. S njima ces jedino moci reci je da "pokrecu" igre, ali da ih vrte na iole pristojonom FPS-u malo teze, pogotovo ova GT 210.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razlika između kartica

Vidi što se za iznos sa kojim raspolažeš nudi na Njuškalu!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Razlika između kartica

hvala na odgovorima

našao sam na njuškalu hd 5750 1gb ddr3, jel možda netko isprobao neku karticu iz 5000 serije na 945gcm-s matičnoj?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Razlika između kartica
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice