Radeon R9/7 serija

poruka: 3.409
|
čitano: 454.335
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Ja isto imam Sapphire R9 270 Dual X With boost OC, al nemam toxic, a bogami ni bf4 ? odakle to da se treba dobit ? frend kupio R9 290 (neznam tocno ciju mislim da je asus) i nije dobio isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Radeon R9/7 serija

http://www.protis.hr/products/details/vc-sapphire-amd-radeon-r9-270-2g-gddr5-pcie-dvii--dvid--hdmi--dp-dualx-with-boost--oc-version-lite-bf4-edition/77974

da ima puno vrsta sa i bez bf4 baš sam gledo i prodaju po istoj cijeni jednu do druge jedna sa jedna bez .. iste kartice

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Radeon R9/7 serija
Bastardo kaže...
Over(C)lock kaže...

naručena r9 270 1400 kn s poštarinom dual bost i oc neka sapphire verzija s BF4 bila odma raspoloziva reko rokaj i sad ako nebude radila mrknem im bf key i zamjenim za skuplju kad dođe {#}

EDIT: razlika je ako 5 fpsa između x i obicne a cjenovno isto tako nije puno mada mislim da za ti par fpsa ko će čekat tolko vrijeme jos reciimo ako neraadi roknem im key i uzmem toxica i key mi ostane :P

Da, budi siguran da ce oni tebi dati R9 270 BF4, a ti ces im vratiti bez tog BF4 ... pa nisu oni mutavi. Ja da radim u toj trgovini bih te na glavu izbacio van da mi probas takvu kradju podvaliti ... momak opameti se dok je vrijeme ...

a ja sam mutav što ću ispravnu karticu kupit i vratit im pokvarenu i čekat 2 tjedna da dođe druga pošto ni jedne nemaju kod dobavljača više i bit ta 2 tjedna bez kartice ako je tako budem se naplatio s tim keyem nemoram ga odmah aktivirat dovoljno je da ga imam prepisanog kad dobim drugu aktiviram ga.. a kao drugo volio bih da vidim kako me bacaš van na glavu {#}

ovo bih napravio u slučaju da neispravnu karticu dobijem.

12 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...
Bastardo kaže...
Over(C)lock kaže...

naručena r9 270 1400 kn s poštarinom dual bost i oc neka sapphire verzija s BF4 bila odma raspoloziva reko rokaj i sad ako nebude radila mrknem im bf key i zamjenim za skuplju kad dođe {#}

EDIT: razlika je ako 5 fpsa između x i obicne a cjenovno isto tako nije puno mada mislim da za ti par fpsa ko će čekat tolko vrijeme jos reciimo ako neraadi roknem im key i uzmem toxica i key mi ostane :P

Da, budi siguran da ce oni tebi dati R9 270 BF4, a ti ces im vratiti bez tog BF4 ... pa nisu oni mutavi. Ja da radim u toj trgovini bih te na glavu izbacio van da mi probas takvu kradju podvaliti ... momak opameti se dok je vrijeme ...

a ja sam mutav što ću ispravnu karticu kupit i vratit im pokvarenu i čekat 2 tjedna da dođe druga pošto ni jedne nemaju kod dobavljača više i bit ta 2 tjedna bez kartice ako je tako budem se naplatio s tim keyem nemoram ga odmah aktivirat dovoljno je da ga imam prepisanog kad dobim drugu aktiviram ga.. a kao drugo volio bih da vidim kako me bacaš van na glavu {#}

Moraš ostrugati kupon da dođeš do ključa za BF4 tak da ga ne možeš samo tako prepisati da ga poslije iskoristiš pošto na reklamaciju moraš vratiti sve...

11 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

http://www.protis.hr/products/details/vc-sapphire-amd-radeon-r9-270-2g-gddr5-pcie-dvii--dvid--hdmi--dp-dualx-with-boost--oc-version-lite-bf4-edition/77974

da ima puno vrsta sa i bez bf4 baš sam gledo i prodaju po istoj cijeni jednu do druge jedna sa jedna bez .. iste kartice

Super pa su to tek sad stavili, bitno da prije mj i nest kad sam ja kupovo bila je neka valjda vapor x sa bf4 (nisam sto posto sigurn koji model) al ugl tonu love je kostala, a ja sam svoju istu ovu r9 270 kupio za istu cijenu samo bez bf4 -,-' ali dobio sam u kutiji key za Sapphire Select Gold klub, prvo se registriraš pa dobiš silver membership, i onda sa straznje strane kartice prepišeš onaj kod sto pocinje sa "A" i onda ispod toga ide taj gold membership ID uz kojeg sa odredjenim vremenom mozes dobit...

"Gold Members– all the benefits of Silver Membership, plus access to exclusive promotions; such as games, software, and nifty apps." ali koliko kuzim postoje samo odredjeni datumi kada su neki downloadi

14 godina
crocked kaže...
Over(C)lock kaže...
Bastardo kaže...
Over(C)lock kaže...

Moraš ostrugati kupon da dođeš do ključa za BF4 tak da ga ne možeš samo tako prepisati da ga poslije iskoristiš pošto na reklamaciju moraš vratiti sve...

planiram da će radit :P

ma što nedobave dosta kartica kad im je potražnja tolika a ne glume imaju 10 tak komada i to plane isti dan kad dođe na lager ili su im mutavi dobavljači ili nešto treće ...

13 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Moze li mi netko usporediti ove grafulje sa starom serijom 7xxx

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Radeon R9/7 serija

Danas sam si kupio r9 270x toxic i sad me samo zanima,prije nego što je odem staviti i to.Imam onaj dual bios,ta tipka i nigdje nepiše točno koja je razlika između ta 2 - samo da je jedan UEFI a drugi nzm kako se zove

0 0 hvala 0
14 godina
sstrmi kaže...

Danas sam si kupio r9 270x toxic i sad me samo zanima,prije nego što je odem staviti i to.Imam onaj dual bios,ta tipka i nigdje nepiše točno koja je razlika između ta 2 - samo da je jedan UEFI a drugi nzm kako se zove

ja sam imo dual bios na 6950 i svejedno na kojem je radila isto to su isti biosi ako sta sprčaš uvjek možeš prebacit onaj drugi kao rezervu..

14 godina
Radeon R9/7 serija

Mene zanima koja je razlika i koji je bolje koristiti,a neču ja raditi ništa s biosom

I da,el ima kakve koristi od registracije na sapphire club?

0 0 hvala 0
17 godina
Radeon R9/7 serija

nema to je prije bilo sto se tice igara sa 3,45 i dijelom 6te serije , samo 7990 trenutno u gold seriji daje igre za europu uzas ! {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Pozdrav

Planiram uzeti R9 270x pa me zanima kako se ponaša u Battlefield 4 na ultra settingsima (1920x1200).

tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Locu kaže...

Pozdrav

Planiram uzeti R9 270x pa me zanima kako se ponaša u Battlefield 4 na ultra settingsima (1920x1200).

tnx

- Ponaša se izvrsno.

- Koju mislis kupiti(toxic, sapphire) ? 

- I koliko bi dao kn ? 

,

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 18:18 (hahhaajaads).
14 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

planirao sam uzeti sapphire toxic ali trenutno je nema u ZG.

od 1500-1800kn:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Locu kaže...

planirao sam uzeti sapphire toxic ali trenutno je nema u ZG.

od 1500-1800kn:)

trenutno ih jako slabo imaš ...

13 godina
Locu kaže...

Pozdrav

tnx

ja danas uzeo MSI Gaming 270x OC, BF4 na ultra bez AA u multiju ide na 60fps, a kartica je  tiha i hladna. Izašla me 1200 kn {#}

14 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

a sa AA i HBAO?

kolko FPSa ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Locu kaže...

a sa AA i HBAO?

kolko FPSa ?

nemam pojma ja zadovoljan ovako pa ni ne diram više

12 godina
BoobZ kaže...
Locu kaže...

a sa AA i HBAO?

kolko FPSa ?

Pa pomozi čovjeku i svima koje to interesira,nije ti problem odvrtit koji minut MP ili SP-a sa AA na 4X i HBAO - On i stavi rezultate.

BF3: Hrci_CRO
14 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Hmm sad citam i vidim da i3-2100 nece stvarat bottleneck za r9 270x...
na 1980x1080?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 20:16 (Rodić).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hrci kaže...
BoobZ kaže...
Locu kaže...

a sa AA i HBAO?

kolko FPSa ?

Pa pomozi čovjeku i svima koje to interesira,nije ti problem odvrtit koji minut MP ili SP-a sa AA na 4X i HBAO - On i stavi rezultate.

evo znači average je nekih 47 fps-a a padne do 38, na 60 se nije popelo. čim ugasim AA i stavim SSAO lock je na 60. malo me zeza kad mi je fraps upaljen ne mogu se deploy-at na mapu (nema mi miša na ekranu nit mi tipkovnica radi, neki bug valjda) pa moram po 10 puta loadati igru pa to traje :)

13 godina
Radeon R9/7 serija

+1 in club :) 

uzeo xfx r7 250 , koliko vidim ona ne treba PCIE dodatno kabel napajanje ( nisam corav ? :D ) 

0 2 hvala 0
15 godina
Patrick_cro kaže...

A da potkrijepis tu tvrdnju da ima 270 sa 2x6 pin konektora a da kostaju manje od 270x? 

powercolor ima takve kartice ili je imao... al ih je bilo u svakom slucaju ...  koristili su PCB-e od hd 7870

14 godina
neaktivan

evo znači average je nekih 47 fps-a a padne do 38, na 60 se nije popelo. čim ugasim AA i stavim SSAO lock je na 60. malo me zeza kad mi je fraps upaljen ne mogu se deploy-at na mapu (nema mi miša na ekranu nit mi tipkovnica radi, neki bug valjda) pa moram po 10 puta loadati igru pa to traje :)

tvoja kartica je 270 ili 270x?  na msi stranici nema 270x gaming oc

http://www.tweaktown.com/reviews/5969/msi-radeon-r9-270-2gb-gaming-oc-video-card-review/index2.html

13 godina
Locu kaže...

tvoja kartica je 270 ili 270x?  na msi stranici nema 270x gaming oc

http://www.tweaktown.com/reviews/5969/msi-radeon-r9-270-2gb-gaming-oc-video-card-review/index2.html

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/R9_270X_Gaming/ to je ta

14 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

nakraju sam ipak odlučio uzet sapphire r9 270x vapor-x jel me kod msi-a živcira onaj memorijski čip koji nije hlađen:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Radeon R9/7 serija

sad mi zao sto nisam toxica uzo ovo mi sutra dolazi osjecam se lose hahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Locu kaže...

nakraju sam ipak odlučio uzet sapphire r9 270x vapor-x jel me kod msi-a živcira onaj memorijski čip koji nije hlađen:)

ja sam uzeo radi 3 god garancije koju MSI daje :)

11 godina

Imao sam u planu kupiti msi 270x gaming, ali nakon sto sam vidio ove oglase sa bug-a malo sam se zabrinuo.

Mislite li da je gtx 660 ti

msi http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-dvije-msi-geforce-gtx-660-tfoc-n660-tf/14802.aspx

asus http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-asus-gtx-660ti-dc2t-2gd5garancija-do-14/15412.aspx

ili msi gtx 670

http://www.bug.hr/malioglasi/msi-gtx-670-pci-30-2gb-gddr5-965-mhz6008-mh/15450.aspx

bolja od neke r9 270x (za primjer moze opet msi, a moze i neka druga)???

Citao sam puno o r9 270x, ali o gtx nvidia nemam puno pojma.

Gledo sam rezultate na gpuboss.com i sve te gtx su generalno malo bolje iako starije i inace puno skuplje, ali ni 270x ne zaostaje puno i neke scorove ima bolje od tih gtx.

Pogotovo me cudi ovaj zadnji oglas za gtx 670. Zar nije to predobra cijena? Na GPUbossu se radi o MSI istoj kartici power editionu, a na oglasu je OC edition kolko sam skuzio. Pogledao sam review na neweggu za verziju sa oglasa, ali nazalost mi se nece iz nekog razloga ucitavat dalje od 4. minute video. Zanima me ak zna ko kakav je taj blow cooler od 670 (da li je bolji od twinfrozerovog dual fena sa power edition verzije ili sa 270x verzije) i ak ima kakvih interesantnih znacajki u odnosu na r9 270x.

Nadam se nekim brzim odgovorima posto mislim da je ovaj zadnji oglas nerealno dobra ponuda, ali nisam siguran i trebam misljenje sa strane. Mozda je caka u tome sto te nvidie ne podrzavaju directx 11.2, a 270x podrzava, iako sumnjam.. Neznam stvarno..

Isprike za moguci offtopic, nisam htio staviti u neku vecu temu ili otvoriti novu jer mozda ima velika zainteresiranost za te oglase, a posto su u pitanju usporedbe sa 270x mislim da je adekvatno bilo ipak staviti u ovu temu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 2:35 (The_Fichek).
14 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

Imao sam u planu kupiti msi 270x gaming, ali nakon sto sam vidio ove oglase sa bug-a malo sam se zabrinuo.

Mislite li da je gtx 660 ti

msi http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-dvije-msi-geforce-gtx-660-tfoc-n660-tf/14802.aspx

asus http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-asus-gtx-660ti-dc2t-2gd5garancija-do-14/15412.aspx

ili msi gtx 670

http://www.bug.hr/malioglasi/msi-gtx-670-pci-30-2gb-gddr5-965-mhz6008-mh/15450.aspx

bolja od neke r9 270x (za primjer moze opet msi, a moze i neka druga)???

Citao sam puno o r9 270x, ali o gtx nvidia nemam puno pojma.

Gledo sam rezultate na gpuboss.com i sve te gtx su generalno malo bolje iako starije i inace puno skuplje, ali ni 270x ne zaostaje puno i neke scorove ima bolje od tih gtx.

Pogotovo me cudi ovaj zadnji oglas za gtx 670. Zar nije to predobra cijena?

Nadam se nekim brzim odgovorima posto mislim da je ovaj zadnji oglas nerealno dobra ponuda, ali nisam siguran i trebam misljenje sa strane. Mozda je caka u tome sto te nvidie ne podrzavaju directx 11.2, a 270x podrzava, iako sumnjam.. Neznam stvarno..

Isprike za moguci offtopic, nisam htio staviti u neku vecu temu ili otvoriti novu jer mozda ima velika zainteresiranost za te oglase, a posto su to usporedbe sa 270x mislim da je adekvatno bilo ipak staviti u ovu temu.

Zadnji ima los fan... nitko ne preporuca referentne...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice