Radeon R9 270X Club

poruka: 917
|
čitano: 141.587
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Radeon R9 270X Club

Kazu sa Sapphire nema kvalitetnu plastiku (uglavnom izradu).

Hejjjjj
13 godina
neaktivan

imam ovu sapphire-ovu i radi odlicno

sad ne znam po cemu bi trebala ova XFX biti bolja

uzmi onu koja ima vise garancije i koja ti se izgledom svidja vise :D

ovo za plastiku sam ja rekao,osjecaj je jeftin,al nije tolikoooo jeftin vec jednostavno presao sam sa ASUSa na ovu sapphire pa logicno da ova dijeluje jeftinije(jeftinija i jest) 

samo ASUS i MSI su mi po kvaliteti izrade TOP ostalo je sve mehhh

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 14:01 (mersimh).
15 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

pozdrav ..

imam sapphire r9 270x vapor x... i imam opasnih problema s njom . .ili s windows 8.1 .. uglavnom .

imam triple boot .. win 7 win 8.1 i server 2012 r2 .. driveri za server 2012 r2 koma . .al nebitno tamo je bitno da imam sliku samo . .a to samo i imam tamo ..u windows 7 leti sve igrice lete . .proc je odlican 16gb rama ssd . .e sad ... kao sto rekoh u sedmici sve radi . .u windows 8.1. trza pro evolution soccer 2014 ... igrica koja radi na integriranim grafickima ili onima starima po 4 godine na max detaljima . .. u windows 8.1. to cak trza . .dok u sedmici leti . .kaj je najbolje driveri su potpuno isti . . u cem je tu stvar . .

0 0 hvala 0
15 godina
Radeon R9 270X Club

Ako na Win 7 radi dobro onda je vjerojatno problem u driverima. Pokušaj ih s driver sweeper obrisati pa na novo instalirat, možeš i s starijom verzijom drivera pokušat.

Zdravi i veseli bili :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

ma kakvi . .nista s tog svega . .driveri za 8.1 ne valjaju i mos ga j.... uninstaliravao sam tolko puta da i micao ..i sve . .da i direct x micao i ponovno stavljao . .ma cuda. . uglavnom . .ne sljaka . kak spada.  .cekam nove drivere. .

0 0 hvala 0
13 godina
Leon189 kaže...

ma kakvi . .nista s tog svega . .driveri za 8.1 ne valjaju i mos ga j.... uninstaliravao sam tolko puta da i micao ..i sve . .da i direct x micao i ponovno stavljao . .ma cuda. . uglavnom . .ne sljaka . kak spada.  .cekam nove drivere. .

meni radi normalno na Win 8.1

16 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Uzeo skoro MSI R9 270x gaming...odlicna grafa jedino sto sam primjetio da se ventovi na automatici isto vrte i u idle i pod opterećenjem...uvijek na 18%...ako manuelno podesim temperature i brzine onda se mjenja a automatika nista...čak i kad grafa na 70C ono stoji i dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

[code]http://speedy.sh/krhAr/Pitcairn.rom[/code]

skini si ovaj bios što sam ja napravio custom fan profile i flashaj ga

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 7:18 (BoobZ).
13 godina
protjeran
BoobZ kaže...

[code]http://speedy.sh/krhAr/Pitcairn.rom[/code]

skini si ovaj bios što sam ja napravio custom fan profile i flashaj ga

Zasto da to radi? Kartica nevalja! Dobit ce drugu!
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club
napravis u afterburneru sebi custom fan profile i to je to,stvarno nije ni potrebno da vracas grafu ako ovako mozes sam sebi napravit u par klikova
prejednostavno je
ja nastimao idle 22% i max 40% fan speed i et
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

gdje podesavam to, ja sam u afterburner settingu podesio manual fan control pa tako podesio brzinu okretanja al nisam primjetio da imam tu opciju idle i max...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

gdje podesavam to, ja sam u afterburner settingu podesio manual fan control pa tako podesio brzinu okretanja al nisam primjetio da imam tu opciju idle i max...

udji u settings i imas drugi tab FAN ukljucis custom fan control

i izaberes recimo 20% okretanje sve do 60 stepeni a od 60 nek okrene na 40% i to je to ostale tackice mozes izbrisat sa delete tipkom na tastaturi i et

14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Ko ima dosta iskustva sa ovim R9 270X ?

Imam na biranju na kraju 

Sapphire Toxic

Sapphire Vapor-X

Gigabyte Windforce

XFX i ostalo me ne zanima.

Ja imam r9 270x windforce od gigabyte i radi savršeno!! :)  Moja preporuka.

11 godina
swon kaže...
Bulldozer kaže...

Ko ima dosta iskustva sa ovim R9 270X ?

Imam na biranju na kraju 

Sapphire Toxic

Sapphire Vapor-X

Gigabyte Windforce

XFX i ostalo me ne zanima.

Ja imam r9 270x windforce od gigabyte i radi savršeno!! :)  Moja preporuka.

Djigabajto razvaljuje!!!

Hejjjjj
13 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club
ja bi uzeo gigabytovu
jeste da mi se najmanje svidja njihova kvaliteta i izgled kartica jer je sve plastika ona najgora nekako i sve izgleda ko da je neko u garazi sklepao
ali temperature i noise level su odlicni i jedino bi birao ASUS i MSI ispred gigabyta
BiH__Snowflake BF4
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
Radeon R9 270X Club

Evo da i ja "pohvalim" Protis trgovinu i microline servis kako su odlicno popravili graficku, ventilator koji zna svaki drugi dan se sam od sebe zaustaviti i ne raditi. Kada se grafa vratila sa servisa naljepnica uopce nije bila skinuta sa sarafa, znaci da je nisu ni rastavljali niti provjerili ventilator...jer sam slikao kako stoji naljepnica a nemoguce da su novu zaljepili bas identicno...

Po meni oni su je spojili na PC i vidjeli vent se vrti znaci grafa radi, a to sto sam ja bio bez grafe 2 tjedna to njih nije briga...i sad bi opet treba slati grafu njima i hebat se bez nje 2-3 tjedna i naravno placati posiljku svaki put na svoj trosak jer su oni hebeno nesposobni da poprave kvar...ako vec neznaju trebali su dati novi karticu ili da ja nadoplatim za neku drugu ako te nemaju na lageru trenutno.

Evo i slike prigodne kako to izgleda

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

nazovi ih i pošalji sliku, kontaktiraj MSI support, objasni svoj problem ovdje https://forum-en.msi.com/index.php?board=9.0

12 godina
Radeon R9 270X Club

poslao sam im mail. vidit cemo sta ce odg...sutra ili prekosutra bi trebao za ZG pa cu im odnjeti i traziti novu jer se nemislim sa njima nadmudrivati.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dennocro kaže...

Evo da i ja "pohvalim" Protis trgovinu i microline servis kako su odlicno popravili graficku, ventilator koji zna svaki drugi dan se sam od sebe zaustaviti i ne raditi. Kada se grafa vratila sa servisa naljepnica uopce nije bila skinuta sa sarafa, znaci da je nisu ni rastavljali niti provjerili ventilator...jer sam slikao kako stoji naljepnica a nemoguce da su novu zaljepili bas identicno...

Po meni oni su je spojili na PC i vidjeli vent se vrti znaci grafa radi, a to sto sam ja bio bez grafe 2 tjedna to njih nije briga...i sad bi opet treba slati grafu njima i hebat se bez nje 2-3 tjedna i naravno placati posiljku svaki put na svoj trosak jer su oni hebeno nesposobni da poprave kvar...ako vec neznaju trebali su dati novi karticu ili da ja nadoplatim za neku drugu ako te nemaju na lageru trenutno.

Ništa čudno za Microline, također imao loše iskustvo s njima.

12 godina
dennocro kaže...

Pa kaj ne postoji negdje neka opcija da se pri niskim temperaturama isključuje jedan vent da se uštedi na energiji...? Prilično sam siguran da sam čitao da to neke grafulje imaju

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 3:05 (Entropija).
13 godina
Entropija kaže...
dennocro kaže...

Pa kaj ne postoji negdje neka opcija da se pri niskim temperaturama isključuje jedan vent da se uštedi na energiji...? Prilično sam siguran da sam čitao da to neke grafulje imaju

u ovom slučaju oba venta moraju raditi

13 godina
protjeran
Entropija kaže...

imaju Asusove matrix i platinum verzije{#}lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
Radeon R9 270X Club

evo sad me kontaktirali iz Microlinea kad sam ima napisao mail tj protisu a oni su prosljedili njima, i rekli da im posaljem i da ce odma zamjeniti graficku karticu novom.

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Pozdrav svima.

Evo ja sam nov , uzeo ASUS Radeon R9 270X DirectCU II , za 100 Eura , liku bilo hitno zbog ovih ludih poplava , stize mi za 2 dana. 

Ovom kupovinom sam poceo da sklapam novu konfiguraciju, tako da je ova grafa prva komponenta koju sam uzeo, sledeci mesec uzimam CPU i Maticnu. Verovatno i5 2500k i mozda P8P67 B3 ploca ali za to jos nisam siguran, imam 30-tak dana da razmislim :)

Pored toga kolko sam citao na forumu uglavnom preporucujete XFX 550w. To cu verovatno novo jer ne bih da rizikujem sa tim.

Vidim ovde uglavnom lepi komentari za R9 270X grafu tako da jedva cekam da sastavim celu konf. :)

0 0 hvala 0
11 godina
Fiste kaže...

Pozdrav svima.

Evo ja sam nov , uzeo ASUS Radeon R9 270X DirectCU II , za 100 Eura , liku bilo hitno zbog ovih ludih poplava , stize mi za 2 dana. 

Ovom kupovinom sam poceo da sklapam novu konfiguraciju, tako da je ova grafa prva komponenta koju sam uzeo, sledeci mesec uzimam CPU i Maticnu. Verovatno i5 2500k i mozda P8P67 B3 ploca ali za to jos nisam siguran, imam 30-tak dana da razmislim :)

Pored toga kolko sam citao na forumu uglavnom preporucujete XFX 550w. To cu verovatno novo jer ne bih da rizikujem sa tim.

Vidim ovde uglavnom lepi komentari za R9 270X grafu tako da jedva cekam da sastavim celu konf. :)

Dobar je to chipset. Jedina mana mu je nemogucnost koristenja interne grafike cpu-a, ali sa tom tvojom grafikom si bezbjedan.{#}

I5 2500k je fantastican cpu i dan danas, ide cak do 6ghz, ako ti nekad zatreba.{#}

Hejjjjj
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 20:00 (Chico12).
12 godina
Radeon R9 270X Club

Danas osobno odnio graficku u Microline, i sutra mi salju novu jer nisu imali danas na stanju, novi racun koji tece od tog dana, i vise nemam posla sa Protisom ako bude problema, a nadam se da ih nece biti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Radeon R9 270X Club

Zasto ne mogu raditi nista sa core voltazom na msi afterburneru? Ugasena je ne razumijem. Samo su ukljuceni core clock i memory clock.

Hejjjjj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Chico12 kaže...

Zasto ne mogu raditi nista sa core voltazom na msi afterburneru? Ugasena je ne razumijem. Samo su ukljuceni core clock i memory clock.

koji model imas,ja imam toxic i isto nemogu jer je tvornički zaključano pošto je ionako oc-ana više od ostalih modela

https://www.youtube.com/user/007strmi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice