Problem sa Sapphire HD 7850 2GB

poruka: 47
|
čitano: 9.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa Sapphire HD 7850 2GB
191x7 kaže...
JERY kaže...
191x7 kaže...

Kako nisu kad jesu. Provjeri opet, 12.4 su vani već nekoliko dana.

Da  ali za win7 x32 a za x64 jos nisu..

Pa de nemoj me u zdrav mozak, koristim ih otkako si izašli. Za Vistu x64 i 7 x64 su izašli kad i ostali.

Odi u ATI Catalyst temu, na predzadnjoj ili predpredzadnjoj stranici sam stavio službene linkove kad sam vidio da su izašli.

A to ima već par dana, mislim da je 25.04.

I da, lakše mi je bilo ovo sve napisati nego dati ti link jer da ti dam link ti ne bi uvidio da sam u pravu. Izvoli, traži.

Druze  nemam namjeru da te zezam

ali jesi li  isao na AMD stranicu za podrsku gdje imas padajuce menije pa odaberes koja je grafika,koji sistem imas itd...

izaberes http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

bilo koji x64  sistem i tu je zadnja verzija 12.3 drajvera

Cak i link ove stranice koju si ti postavio http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx

isto to prikazuje.

ili sam ja slijepp

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Tu je link gdje se ljudi žale na HD6xxx i 7xxx serije i artefakata u Skyrimu

http://forums.bethsoft.com/topic/1368865-amd-driver-catalyst-discussion-merged-similar-topics/

Kavi su vaši dojmovi?

Da li su sa zadnjim 12.5 beta rijesni problemi ?

Kupio bih ti karticu al podrška za drivere je dosta loša.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da ce biti rijeseno u buducnosti, nije bas sve rijeseno sa 12.4 drajverima 

ali se osjeca napredak.

Kada sam imao 6850 nisam imao nikakvih problema.

Sve u svemu mislim da se isplati kupiti ovu kartu.

14 godina
neaktivan

dali svima ta grafa radi na 1050 MHz GPU, max u ccc? stock napon.

meni prolazi tako 3dmark, ali se u heavenu i just cause 2 ruši.

0 0 hvala 0
14 godina

Pa neradi baš svima, nije zapisano u kamenu da svaka bez dizanja napona mora radit na 1050Mhz.

13 godina
neaktivan

kupila sam novu grafičku sapphire 7850 2gb,stavila sam najnovije drivere 12.8 i nece mi ocitat u AIDA-i i u GPU-Z-u,nece je prepoznat...onda sam probala staviti drivere sa cd-a 12.4 isto nece...mislim ona radi normalno,igram igrice itd,nemam nikakvih problema,al jednostavno me zivcira jer nece prepoznat i neznam jel to predstavlja neki problem? hvala unaprijed na odgovorima =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crna.pantera0406 kaže...

kupila sam novu grafičku sapphire 7850 2gb,stavila sam najnovije drivere 12.8 i nece mi ocitat u AIDA-i i u GPU-Z-u,nece je prepoznat...onda sam probala staviti drivere sa cd-a 12.4 isto nece...mislim ona radi normalno,igram igrice itd,nemam nikakvih problema,al jednostavno me zivcira jer nece prepoznat i neznam jel to predstavlja neki problem? hvala unaprijed na odgovorima =)

malo je puno posla, al probaj winse reinstal...{#}

13 godina
protjeran
crna.pantera0406 kaže...

Skini ti lijepo Driver Swiper i kad ga instaliraš pokreni ga i označi kvačicama drivere koje želiš pobrisati a to su u ovom slučaju ATI driveri.

Tko to zna kako si reinstalirala drivere od prijašnje grafičke kartice i jesi li ih uopće deinstalirala.

Poslije skini drivere i označi na linku kako ti je napisano, samo izaberi koje Windowse imaš:

LINK ATI Driveri

Upute za skidanje za seriju 7xxx (HD 7850 i ostale iz te serije)

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 22:30 (Budokai).
13 godina
neaktivan
ahhahaha,pa znam skinut drivere i deinstalirati...xD skroz sam i ih izbrisala u control panelu i imam CCleaner,tako da nista nije ostalo od prethodne graficke,tek sam onda stavila novu i instalirala drivere...mozda jedino ak ima veze sa integriranom grafickom od procesora? mislim na prethodnoj 6950 nisam imala nikakvih problema? =)
14 godina
neaktivan
crna.pantera0406 kaže...
ahhahaha,pa znam skinut drivere i deinstalirati...xD skroz sam i ih izbrisala u control panelu i imam CCleaner,tako da nista nije ostalo od prethodne graficke,tek sam onda stavila novu i instalirala drivere...mozda jedino ak ima veze sa integriranom grafickom od procesora? mislim na prethodnoj 6950 nisam imala nikakvih problema? =)

A device manager ju prepozna?

Možda su se programi pogubili malo.

12 godina
protjeran

Radije stavi novu AIDU i novu inačicu GPU-z pa onda vidi ;)

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

bas sam se tog jucer sjetila i stavila novi gpu-z i prepoznaje je =) 

15 godina
Najjednostavnije rijesenje je najcesce i tocno :-)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

hahaha istina prije neg sam se tog sjetila sam morala zakomplicirat stvar xD 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice