probat ću nekad kad ne bude nikoga kod kuće, da me baka ne ubije
ne može pećnica eksplodirati?
Nemoze ali ti moze kuca jakoo smrditi! :-)
AHAHAHAHAHA zavarit ću XD
ovako smo ja i brat oživljavali našu GeForce 2 MX 400 kad je prikazivala artefakte. GRIJALICU od 2kW smo usmjerili u zatvoreno kućište, na stranu suprotno od utora grafiče, i slika bi bila čista. na sreću nije izbija nikakav požar i zamijenili smo karticu =D
ah ta vremena stara
Evo idem baš sad staviti usb stik od 4GB u pećnicu, možda će proraditi.
EDIT: evo na žalost nije proradilo
Jeste probali popraviti neispravnu pečnicu stavljanjem ispravne grafičke unutra?
Jeste probali popraviti neispravnu pečnicu stavljanjem ispravne grafičke unutra?
e ova je dobra heheheh
Imam jednu neispravnu pećnicu i jednu staru ispravnu AGP S3 32MB grafičku, pa idem probati.
Ako proradi, ispeći ću malo krompira i mesa (u popravljenoj pećnici) pa možete navratiti.
Naravno da ću prije pripremanja hrane provjetriti pećnicu.
Kaj mislite dal bi se dali procesori ispeć oni kojima jedna jezgra ne radi a prije je radila? Dosta puta sam čuo sa je crkla jezgra pa ak je netko voljan isprobat ak ima takav proc u ormaru možda otkrije još jedan potencijal - pećnice...
kod mene je Nvidia GeForce Go 7950 GTX u Dellovom laptopu XPS M 1710, all je izgleda rika, kad upalim samo crnno, prije su bile crtice neke, izgleda di mi ostaje još samo da pokušam malo da je pošaljem na roštiljanje, pa šta bude bude .. Ne znam da li je neko od vas pokušavao da oporavi grafičku iz laptopa i je li uspjelo ? pozdrav
Koliko je pametno ubacivati mobitel pošto se sastoji od brojnih plastičnih dijelova, naime malo je pokisnuo neki dan i otkazala mi je tipka dolje na joysticku i najvažnija gotovo tipka,zelena - za poziv. Sve druge rade,što napraviti ? Imam i sa kamerom problema,žao mi ga je baciti ali ništa drugo mi ne preostaje.
mob je samsung s7350 ultra slider,8gb microSD unutra,5mpx kamera. Pas mtr,godinu i pol star.
Kaj mislite dal bi se dali procesori ispeć oni kojima jedna jezgra ne radi a prije je radila? Dosta puta sam čuo sa je crkla jezgra pa ak je netko voljan isprobat ak ima takav proc u ormaru možda otkrije još jedan potencijal - pećnice...
Ja probao sa 2 komada i nije uspjelo, možda ne može ali možda nije kvar bio pravi. Jer pećnica popravlja, recimo to tako, oštećene tiskane vodove, fino se zgriju, lagano zatope i "obnove" pa onda stvar radi. E sad lako je moguće da moja 2 proca nisu imala takav kvar nego neki druge vrste.
kod mene je Nvidia GeForce Go 7950 GTX u Dellovom laptopu XPS M 1710, all je izgleda rika, kad upalim samo crnno, prije su bile crtice neke, izgleda di mi ostaje još samo da pokušam malo da je pošaljem na roštiljanje, pa šta bude bude .. Ne znam da li je neko od vas pokušavao da oporavi grafičku iz laptopa i je li uspjelo ? pozdrav
Isto kao što može i bilo koja tiskana pločica tako može i grafa od lapa, ja popravio jednu iz starog staaaarog gericoma
Koliko je pametno ubacivati mobitel pošto se sastoji od brojnih plastičnih dijelova, naime malo je pokisnuo neki dan i otkazala mi je tipka dolje na joysticku i najvažnija gotovo tipka,zelena - za poziv. Sve druge rade,što napraviti ? Imam i sa kamerom problema,žao mi ga je baciti ali ništa drugo mi ne preostaje.
mob je samsung s7350 ultra slider,8gb microSD unutra,5mpx kamera. Pas mtr,godinu i pol star.
Proao nisam, ali mislim da nije pametno, znači samo ako je problem sa matičnom pa samo matičnu onda da, od moba naravno, ali ako je problem sa tipkovnicom...mislim da ne...osim ako možeš maknuti sve one sitne plastične dijelove, jer oni bi se mogli istopiti jer su mali i tanki.
Imaš radijator?
Izvadi bateriju, tel. i mem. karticu,
umotaj ga u ručnik i ostavi dan-dva na radijatoru, da ispari sva tekućina iz njega...
Fixed...
zanima me kako su vam kondenzatori prošli? Molim odgovor
zanima me kako su vam kondenzatori prošli? Molim odgovor
Pa baš zbog njih ne smije biti na preko 200 stupnjeva više od 12ak minuta, 10 je nekako optimalno
Ha ha...kakva je ovo zahebancija?!
a hoče li pečnica ostat u funkciji za jelo(kolači, krumpir)? i hoče li kuću zasmrditi?
stvarno ne bi da me mater uhvati xD
a hoče li pečnica ostat u funkciji za jelo(kolači, krumpir)? i hoče li kuću zasmrditi?
stvarno ne bi da me mater uhvati xD
ostati će u funkciji, a i ako bude nesto lako se to ocisti
Ma kakva pećnica, tebi treba vexx5555. Imaš PM ako želiš da ti sredim mob.
grafička je Radeon x1650
Evo ne radi mater joj, al se barem počela grijat
normalno da nece radit kad njoj dali kondnezator... da tebi nema srca bis radio a....
sada si je mozda samo spalio do kraja... jer moglo doci do kratkog spoja ili prevelikog napona negdlje...
Update.
Prošlo je 10 dana od pečenja kartice u pećnici (pekla se 10min i 10sek). Sve radi super, malo sam intezivno igra ovih dana i nije ni jednom pokazala znakove "umora" ili neki problem, nadam se da će tako i ostat. Izgleda da ipak treba stavit oko 10min u pećnicu nikako manje, hvala svima na savjetima.
PS. Ako se nešto desi sa karticom javim.
da ali koliko vidim je dobio po repu i ne radi vise svoj posao... vjeruj mi...
jer se osusio... a i meni izgleda ko napuhnut...
Taj kondezator je iscurio prije pečenja,
za vrijeme pečenja je samo zapekao (vjerovatno je samo bio nabubrio prije pečenja,
a sada i pokorzio jer je elektrolit nagrizao kućište).
Ma kakva pećnica, tebi treba vexx5555. Imaš PM ako želiš da ti sredim mob.
Hvala sutra je navodno gotov,nekog qrca moraju lemiti unutra, flash nije prošao. 250kn će mi naplatiti..a šta ću,novi mi je 1 000kn preko oglasnika. Isplati mi se pokušati s popravkom.
Isuse Bože, 250 kn???? Kakvo lemljenje?! Oni tebe zaj*bavaju., tu se ništa ne treba lemit. Ja bi ti to napravio za 80 kn.
Isuse Bože, 250 kn???? Kakvo lemljenje?! Oni tebe zaj*bavaju., tu se ništa ne treba lemit. Ja bi ti to napravio za 80 kn.
Pas mtr. A rekli su da flash programatorom vanjskim nije prošao i da je neki čip skuren unutra. Eto,tu sam info dobio iskreno. Maloprije me cura zvala.
Rekla je popravak tj. lemljenje,fleš i novi softver - 250kn sve skupa.
http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/dekodiranje-servis-mobitela-oglas-1007137
Evo kod njih sam ostavio.