Nego, koristite li drivere u punoj ekstenziji prilikom instalacije ili?
Osobno nemam koristi od GeForce Experienca niti nekih dodatnih značajki koje dolaze sa driverima osim njih samih i pratećih.
Već dosta dugo u upotrebi kod mene je TinyNvidiaUpdateChecker koji se skine sa githuba (open source), koji skine zadnju verziju drivera za karticu i raspakira ih tako da se dobije opcija čiste instalacije.
Imam osjećaj da ima previše po standardnoj instalaciji u pozadini servisa koji su aktivni a nisu od praktične nama koristi, posebno za igranje (helperi, telemetrija itd).
ne koristim nvidia experience, samo čisti drajveri, a i to ne prečesto
nisam baš vidio da čine neku veliku razliku u svakoj pojedinoj verziji, tako da nema potrebe svaki put skidat nove
jednom sam se opekao instalacijom tek izašlih drajvera i zato instaliram rjeđe i tek kad prođe neko vrijeme da mogu provjeriti eventualne zamjerke korisnika prije instalacije
dok god bude normalnog control panela, mislim da neću instalirat niti ovo čudo, ne vidim potrebu - jednom mi je naštimano sve što se tiče same grafe i ostale postavke mijenjam u samoj igrici pojedinačno, par minuta odvojim za postavke prilikom prve instalacije svake igrice i to je to