Nvidia GTX 700 info

poruka: 595
|
čitano: 93.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nvidia GTX 700 info

Gluposti..

Pitanje je samo da li i koliko korisnika može držat 24/7 ocane hd 7950.. ja npr po ovoj vrucini ih drzim na defaultu i tu gubim 100% od gtx 770 kako god ja to okrenuo.

kada je maks ocam mogu stic donekle priblizan fremj rejt gtx 770 ali je ne mogu tako držati 24/7, vrlo jednostavno to mogu samo rijetki i vecinom oni koji imaju vodeno hladenje

Ja bih npr reko da leo sada sa ovim vodenim setupom bez problema moze parirati gtx 770 u svakom pogledu jer ima niske temp visoki oc. novi driveri za amd kartice i crossfire rijesili su mnoge probleme.

ali to je 1 od 1000 korisnika i to ej to. gtx 770 je jaca kartica u rijetkim slucajevima hd 7950 sa maks ocom moze stici te performanse ali to je sve upitno koliko dugo i kako ce radit.

Keep Calm and Carry On
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Nvidia GTX 700 info

^ Baš, max ocana 7950 je vrlo blizu 770 stocku u igrama, no opet to je max-max ocana 7950 što sigurno nije za 24/7.....

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Nvidia GTX 700 info

Na ovom podforumu najizgovorenija riječ je 7950, imam osjećaj ko da joj ni jedna nevidija nemre prismrdit... 

A kaj bi tek bilo da košta ispod 2 soma,  to bi bil opći kaos po dućanima u potrazi za potonjom{#}

Da se razumijemo, ne ismijavam nit podcjenjivam 7950, al ovdje bi trebalo bit riječ o seriji 7 iz zelenog tabora, i bilo bi dobro dok bi se moglo, što rijeđe crta podvlačit tj uspoređivat sa 7950..

Osobno, dok kupujem grafu ne gledam samo OC potencijal, to ne bi trebalo bit od presudne važnosti,  bitne su i druge stvari kod kupnje, izuzev cijene..

Kaj se zna opće, jel bu kod nas dolazila gtx 760 hawk?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 16:04 (zvonac).
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 700 info
zvonac kaže...

A kaj bi tek bilo da košta ispod 2 soma,  to bi bil opći kaos po dućanima u potrazi za potonjom{#}

Evo. {#}

Ali nije ni GTX660Ti loša, gotovo podjednako dobra ponuda.

17 godina
Penryn kaže...

Super, al taj dućan uzimam s rezervom..

Najdi mi link sad od pravih dućana koje koštaju ispod 2 soma{#}

16 godina
zvonac kaže...

Na ovom podforumu najizgovorenija riječ je 7950, imam osjećaj ko da joj ni jedna nevidija nemre prismrdit... 

Kaj se zna opće, jel bu kod nas dolazila gtx 760 hawk?

pa da ispada kako su hd79xx nedodirljive svete krave,dosadilo kako ih njihovi fanovi hvalisaju u svakoj temi o gpu

uvijek su kod nas dolazile te hawkice, još je rano tek je izašla

kradem mine iz minskog polja
12 godina
protjeran
Nvidia GTX 700 info

A smiješno je kako 7950 ubija i 7970 i 7970GHz koje ati uopće nije trebao izbacivati pored ove OC borgovske tehnologije.....{#}

11 1 hvala 0
13 godina
Penryn kaže...
zvonac kaže...

Evo. {#}

Uf dobra ponuda,šta je,je!!!!

Kad će MSI past u HR na tu cifru,ne želim narušavat izgled kučišta pogotovo sad kad mi dođe dugo očekivan Corsair Graphite!!{#}

AUDIOFIL
12 godina
Nvidia GTX 700 info
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 19:35 (dennocro).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info
R.I.P. James Gandolfini 18.09.1961. - 19.06.2013.
Moj PC  
9 1 hvala 1
12 godina

Predivna,samo mi je backplate odvratan.

Bolje da su stavili jednostavnu mat crnu plocu i zutim slovima napisali " lightning"

Dream team.
16 godina
Vojnik kaže...

Ova je bolja galaxy hof

12 godina
Nvidia GTX 700 info

Boja odvratna,boja PCB-a da ne govorim.

Kako su skombinirali bijelo i srebrno?

Ta kombinacija se  nemre nigdje spojit(mislim kao neku konfu( jedino bi kingston 10 anv. ram ed. nekak slagao).{#}

Puno bolje bi bilo kada bi stavili cisti bijeli backplate sa crnim natpisom,a hladnjak da bude mat crno sa bijlim ventovima! 

Dream team.
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
Nvidia GTX 700 info

zar je važna boja ili izgled ako je to najači najefikasniji i najocabilniji model gtx780 koji več na tvorničkom taktu gazi titana,kao da češ je izvest u šetnju pa je bitan izgled koji je dapače otkačen i izvrsno rješen(bolje nego msi)šta se tiče efikasnosti hlađenja i tišine

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 12:38 (dery).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Nvidia GTX 700 info

Meni je vazno,a o ukusu se ne raspravlja!

Pa i lightning verzija ce gazit i i titana i galaxy,+ ljepse izgleda.{#}

Meni je estetika kartice promasena.

{#}

EDIT:

Zamisli slazes neki rig i imas veliki plexi na side panelu.

Ti bi ju stavio u case,a imas izbor puno ljepsih kartica?

(razlika u taktu je zanemariva,posto skoro sve sa boljim hladnjem mogu prec titana)

Dream team.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 12:55 (Paradox1).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

na nvidiote nema pomoci vidim.. 

Smiri strasti, mislim da nema potrebe za tim...

Pogledaj testove po netu..

Mada ne kužim kaj ti tu nije jasno..

Da budem precizan, bolja je od 7950, a u nekim naslovima je nekaj sitno brža od obične 7970, do je negdje potonja brža...

Moj PC  
5 2 hvala 0
12 godina
Nvidia GTX 700 info

Nitko nije na nikakvim drogama,ti samo zelis nesto postat da nit ne pogledas sto.

Mi pricamo o obicnoj 7970,a ne 7970 GHz{#}

http://www.anandtech.com/bench/product/770?vs=829

Dream team.
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

jos ce ispast da je njegova hd 7870 jaca od gtx 770

Moj PC  
5 2 hvala 0
12 godina

Brijem da bi te hawk oprala,vidio sam da ide do 1300 i nes sitno,stabilno!

{#}

edit:

Izgleda da je mod obrisao kom,kvragu kak sam retardirano ispo. [onaj krivi bench]

{#}

Dream team.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 14:42 (Paradox1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

Gluposti..

Pitanje je samo da li i koliko korisnika može držat 24/7 ocane hd 7950.. ja npr po ovoj vrucini ih drzim na defaultu i tu gubim 100% od gtx 770 kako god ja to okrenuo.

kada je maks ocam mogu stic donekle priblizan fremj rejt gtx 770 ali je ne mogu tako držati 24/7, vrlo jednostavno to mogu samo rijetki i vecinom oni koji imaju vodeno hladenje

Ja bih npr reko da leo sada sa ovim vodenim setupom bez problema moze parirati gtx 770 u svakom pogledu jer ima niske temp visoki oc. novi driveri za amd kartice i crossfire rijesili su mnoge probleme.

ali to je 1 od 1000 korisnika i to ej to. gtx 770 je jaca kartica u rijetkim slucajevima hd 7950 sa maks ocom moze stici te performanse ali to je sve upitno koliko dugo i kako ce radit.

Na vodi se zato moze drzati na visokim frekvama, tako da na isto dođe, dok nvidia pa skoro isto udara i na zraku i na vodu.

Frametime nije opste los, ne znam cemu kukanje, uskoro stize treca hd 7950 pa cu da testiram teoriju o tri fire i latencijama, po teoriji neparni broj grafi rezultira masovno smanjenim latencijama.

multi-gpu 4 live
13 godina
Nvidia GTX 700 info

Leoparde ti spadaš u rijetku vrstu na koju otpada 5% entuzijasta(respect),služio si si full custom vodeno lađenje koje košta skoro kao tvoje obe grafike!!

AUDIOFIL
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

MSI Lightning prvi review.

R.I.P. James Gandolfini 18.09.1961. - 19.06.2013.
Moj PC  
6 0 hvala 4
12 godina
Nvidia GTX 700 info

Uskoro nove clanice GTX 7xx obitelji?

klik

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
Nvidia GTX 700 info
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

kaj je sa 770 ti ili to oni planiraju samo osviježiti sa 760 ti i 780 ti ?

BF3:fluffy_inside
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice