Upravo prodana 4090, ceka se 5090...
u la la
Pa šta ne vidiš da je to "fake frame" prevara, gdje će ti duša 😂
u la la
u la la
Neeeeee!
Pa gdje to piše???
Kako mi jer to promakloooooo?????
Aj realno, da li bi skužili razliku da vam stave dllss quality i normal mode ?
Ma zavisi kako je u kojoj igri taj dlss implementiran. Ima slučajeva di je to dobro, a opet ima di je to dosta loše. Zato se ekipa najviše buni zbog rastera i kuka za njim jer dlss nije isti u svakoj igri pa ga ne uzimaš za mjerilo. Native je native, i ako igra ide glatko na native nema tog dlss sa frame regeneratorom meni osobno.
za online igre ljudi ne zele upscaling radi laga
za SP/offline igre ti ne treba 240hz
tako da bi se radije fokusirao na raster mogucnosti
Gle da je to tako dobro pa Jensen bi vam mast izvadio za seriju 5000. Qurac bi on stavio 5070 50$ manje od 4070 da je to tako opaka stavar, i brža kako oni tvrde.
Edit: ovo mi sve više sliči na foru G-Sync vs Freesync di je kao G-Sync posebni modul koji to tralala obavlja pa Freesync to ne može na kraju znamo kako je završilo.
Ne znam koji je razlog da 4090 nema DLSS4 MULTI FG kad je u svemu jača od 5070 i po tim AI TOPS isto. Valjda serija 4000 ima retardiranu umjetnu inteligenciju, a 5000 naprednu.
za online igre ljudi ne zele upscaling radi laga
za SP/offline igre ti ne treba 240hz
tako da bi se radije fokusirao na raster mogucnosti
Točno
IMO jedino gdje ova nova serija, pardon multi frejm ekskluziva ima funkciju i smisla je RT tj. PT detalji. Onaj tko želi tako igrati, i to mu vrijedi nove kartice.
PT je toliko bolesno zahtjevan da mu moraš izmisliti multi frejm.
Uglavnom sve skupa ispada najstariji trgovački trik. Izmisli problem i ponudi rješenje.
Pokreni RT i ponudi multi frejm, sve upakiraj u Apple prestiž i imaš zlatnu koku. Tko voli nek izvoli :D
Neće, nvidija zna posao, raditi će to dobro ako ti je osnovni FPS oko 60 što dobiješ uz uspcaling. Samo sad ljudima trebaju 4k 240 hz monitori....ovi TV oledi od 120 hza su im zastarjeli :D
Ja sam je uzeo po 1300e, postbožični popust
Ja sam je uzeo po 1300e, postbožični popust
Nekome sarma nekome popust... Brate dosta tih postbožićnih sarmi, na nos mi već izlaze.
Hahahhaaha, a i vi u svašta vjerujete
Hahahhaaha, a i vi u svašta vjerujete
fali mi emoji :sobarica s kriglom: , može i vermeerova djevojka sa sarmom
Dosta je prasetine i sarme, ribu i pileće jedem idučih 1mj.
a kak razlikuješ pravi frejm od lažnog? ili te ti samo psihički ždere i opsjeda... ima i za to lijeka
ja sam na pasteti vec par mjeseci, za godinu dvije cu skupiti za 5090 pa ce onda mi svi susjedi zavidjeti
u la la
Pa nisi maknuo oglas.
Što si ju stvarno prodao za 1600 EUR-a ili si malo spustio cijenu?
Otišla za 1600
Isto tako se i Intel, sve dok nije. ;)
Otisla bi bez problema, i malo prije, sada sam magnuo oglas, dolazili upiti za grafu...
I sada namjeravam odmah kupiti 5090, peglat na najjacoj grafi iduce dvije godine, pa onda na 6090!
Koliko god mozda smijesno zvuci, po meni najisplativije...
Znači da smo dosegnuli vrhunac.
Neće ljudi ni da čuju za Radeona više..
Pa kaj će im Radeon kad 5070 presavija 4090 za 550$. A Radeon niti jedan trenutno blizu 4090 po performansama. FSR je navodno kockast dok DLSS izgleda bolje od nativnog. Pa tko bi normalan uzeo Radeon.
Ja sam dok čekam rtx6090 samo privremeno na amdu, ne daj bože dulje, toliko siromašan baš i nisam....
Otisla bi bez problema, i malo prije, sada sam magnuo oglas, dolazili upiti za grafu...
I sada namjeravam odmah kupiti 5090, peglat na najjacoj grafi iduce dvije godine, pa onda na 6090!
Ma da, ako bi i sada pogledao kroz prozor još se kupci muvaju ti oko kuće nadajuči se da nisi prodao ili da imaš još koju pa da ulete.....
eno jednog, maše sa 1700e
Ma da, ako bi i sada pogledao kroz prozor još se kupci muvaju ti oko kuće nadajuči se da nisi prodao ili da imaš još koju pa da ulete.....
eno jednog, maše sa 1700e
A da se još potpiše na nju... hit... a ne ko ja... potpisivao sam samo trule komentare na forumu, jedinice u indexu i opomenu ukora pred isključenje.
https://videocardz.com/newz/lossless-scaling-3-released-with-frame-generation-up-to-x20-no-shrooms-required kakav rtx 5000 ovo dere x20