Nova grafička kartica za nadolazeći Witcher 3. zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Nova grafička kartica za nadolazeći Witcher 3.

Pozdrav svima,

kao i većina gamera ovdje jedva čekam izlazak navedene igre pa me zanima ako vi profesionalci ovdje imate kakih savjeta u vezi kupnje nove grafičke kartice.

Sada imam stari Radeon 4770 512 a imam neki osjecaj da bi vec trabeo kupit novu graficku jer je ova stara i neznam koliko ce se sad moci nositi sa ovim novijim igrama.

Da se razumijemo ja sam s tom grafickom iznimno zadovoljan kako ju imam vec preko 5 godina i sve sam mogao igrati bez ikakvih problema uglavnom na high do ultra postavkama sve do sad dok nije izasao Metro Last Light.

Zanima me sto bi mi bilo najpametnije kupiti u toj "best buy" kategoriji jer nisam bas previse pri nekim novcima kao i vecina.

Samo Ati/AMD dolazi u obzir.

a od ostalih komponenata imam:

AMD Phenom II X4 965 BE

4 GB RAM

MSI 760GM-P23 (FX)

550W

Ja u principu ne bih kupovao nista osim grafičke ako nije nuzno, ali ako mislite da nesto treba recite.

I ako treba bilo kakav dodatni podatak ja cu poslati.

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina

radeon r7 260x ili ako možeš budžet protegnut za r9 270

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ove r9 su mi malo skupe a ova r7 mi se cini odlična jos cu se malo raspitati pa mozda i kupim.btw imate kakva iskustva za podjelit sto se tice r7 260x?

0 0 hvala 0
16 godina

Kad još malo padne cijena uzimam još jednu r9 280x za cross! Nek se vrti W3 kak se spada! {#}

StariGad_HR @battlefield
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 19:59 (Butcher).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice