Imam jos AMD x2 +3800 clockan na 2.4,2gb RAM,160gb hard i jednu dvd przilicu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jos AMD x2 +3800 clockan na 2.4,2gb RAM,160gb hard i jednu dvd przilicu.
A šta misliš da može samo s jednim konktorom??Ne,ne ide tako.Moraš nabaviti novo napajanje iz dva razloga:slabo je i nekvalitetno!Trebao si uzeti HD4850 koja je jeftinija u većini dućana,a traži 1x6 pinski konektor.Napajanje možeš uzeti Corsaira CX400 ili fortrona 400W,a za oba ćeš trebati konvertore (molex na 6 pinski),dok za npr VX550 ili HX450 ne trebaš ih.
ma ovu sam dobio jako jeftino pa nisam imo potrebe za dalje.Al taj konventor,iskoristio sam vec jedan i vise nemam 12 voltne konektore.sta sad?Bas moram uzet novo napajanje?
Da iako uspiješ uštekat drgui konektor napajanje je i dalje preslabo uzmi si jednog corasir 450 W
ma ovu sam dobio jako jeftino pa nisam imo potrebe za dalje.Al taj konventor,iskoristio sam vec jedan i vise nemam 12 voltne konektore.sta sad?Bas moram uzet novo napajanje?
Imaš za kupit konvertar koji ide is molex u PCI-e konektor.No sasvim sam siguran da ti to napajanje neče izdržat.E sada možeš reskirat i kupit taj konvertar i proč jeftinije uz rizik da ti ode napajane,a nedaj Bože da napajanje povuče ostatak konfiguracije za sobom.Ili pak možeš investiratu nekih 400kn na 400W Fortona ili Chiefteca i biti miran.
Da namjestiš konektore vjerojatno bi držalo,ali koliko dugo??Nije da moraš,ali riskiraš jer nema baš nekakvu dobru zaštitu.Konvertori (vjerojatno ti ti trebaju)
sta mislite o ovome napajanju?Ocel to moc drzat dovoljno?
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=3798
sta mislite o ovome napajanju?Ocel to moc drzat dovoljno?
Napajanje je odlično za slabije konfiguracije,a tvoju drži bez problema,trebat ćeš konvertore.
enermax eg465ax-ve
bok ekipa,imam sličan problem.imam point of view black diamond 400w i kupio bi si 4850,bi to izdržalo?
bok ekipa,imam sličan problem.imam point of view black diamond 400w i kupio bi si 4850,bi to izdržalo?
Teško.
Jedno vrijeme bi drzalo, da sistem opteretis na full load, najvjerojatnije bi islo "apciha"