Koju grafičku za Compaq 500b?

poruka: 6
|
čitano: 2.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hoće li ići?

Nedavno sam kupio kompjuter Compaq 500b Microtower, a sada želim kupit novu grafičku. Nakon malo razmišljanja odlučio sam se za Ati Sapphire Radeon HD 5570 1Gb. Sad me jedino zanima dali moja matična podržava GDDR3? U specifikacijama nisam uspio doznati. Zahvalan sam na bilo kakvoj pomoći.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: Hoće li ići?

vrsta memorije na grafičkoj nema apsolutno nikakve veze s matičnom...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan
Hoće li ići?

Tnx, ne kužim se baš u grafičke a želio sam bit siguran da ne naručujem bezveze.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hoće li ići?

Ovako, ako imaš PCI-e x16 utor za grafičku karticu, može ići i DDR5, danas ti skoro svaka matična ima x16 utor, ako se gleda od 775 socket matičnih ploča, pa na dalje, ove starije većinom imaju AGP utor, što je " staromodno ", ako sada imaš npr. ddr2, to ti je već x16 utor, i ne trebaš se bojati, jedino ako ti nije spojena na AGP. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hoće li ići?

Na Hp-ovim stranicama http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/en/WF06a/12454-12454-64287-321860-3328893-4025810.html piše da imaš
1 full-height PCIe x16 pa prema tom jedino ti je bitno da je kartica PCIe a sve ostalo ide. Eventualno pripazi na dužinu kartice obzirom da je to microtower kučište pa bi moglo biti problema sa prostorom za ugradnju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hoće li ići?

Sapphire Radeon HD 5570 bi išla, nije predugačka, a i nije tako skupa kad se sve uzme u obzir, jedino malo bolje napajanje treba, barem 450w i jedan 6 pin connector..a i lijepo pristaje u svako kučište.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice