Koja je ovo grafička kartica?

poruka: 18
|
čitano: 1.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomoc pls :D

koja je ovo graficka nikako da skuzim : http://img502.imageshack.us/i/dsc01101s.jpg/ aj pls recite ako znate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

auuuu ...neam pojma stvarno ... ovo je nesto staro :D

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Radeon 3450 mislim.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoc pls :D

A kako cemo mi znati kad se ne vide nikakve oznake. SVe manje vise slicno izgledaju.

16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sad san vidia da je neka vrsta ati radeona x1650 ali je li : x1650 pro , x1650 xt ili x1650 pro agp?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Riječ je o Club 3D HD 2400 PRO LOW PROFILE kartici.

Kako sam je našao (a dosad je nisam nikad vidio - ni uživo, niti u Bugu niti ni u jednoj recenziji)?

BTW, naslov teme ti je koma.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Riječ je o Club 3D HD 2400 PRO LOW PROFILE kartici.

Kako sam je našao (a dosad je nisam nikad vidio - ni uživo, niti u Bugu niti ni u jednoj recenziji)?

BTW, naslov teme ti je koma.

Iskreno, nisi ni blizu, pogledaj sirinu.

Pogledaj moj link.

16 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Pogledaj moj link.

Iskreno, nijedan od nas nije u pravu Smijeh

pogle raspored kondenzatora

EDIT: pogledaj i kako stoji generator takta (jel se tako zove?) uz sam PCI-Express konektor. Na njegovoj je okomit a na našima stoji vodoravno

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 22:19 (Sum_of_all_fears).
16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
Mentalist kaže...

Pogledaj moj link.

Iskreno, nijedan od nas nije u pravu Smijeh

pogle raspored kondenzatora

EDIT: pogledaj i kako stoji generator takta (jel se tako zove?) uz sam PCI-Express konektor. Na njegovoj je okomit a na našima stoji vodoravno

Sad sam pregledao cijelu ponudu Club 3D kartica, i nema ove!!!

17 godina
neaktivan

Mislim da je to Club3D X1300 pro. Imao sam je nedavno u rukama i ista je kao ova na slici.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Sad sam pregledao cijelu ponudu Club 3D kartica, i nema ove!!!

Možda samo ima hladnjak sa Club3D kartice?

15 godina
neaktivan
jukiii kaže...

sad san vidia da je neka vrsta ati radeona x1650 ali je li : x1650 pro , x1650 xt ili x1650 pro agp?

uuu ne ne ne ne. Ja sam prije par godina imo x1650 pci-e. X1650 je grafa normalne velicine dost veca od ove na slici. Ova je sva nekak spigana i mala.Belji se 

16 godina
neaktivan
racingcam kaže...
jukiii kaže...

uuu ne ne ne ne. Ja sam prije par godina imo x1650 pci-e. X1650 je grafa normalne velicine dost veca od ove na slici. Ova je sva nekak spigana i mala.Belji se 

imao sam ja i 1650 i 1300 i obadvije su dosta veće i šire od ove bile.

16 godina
protjeran
jukiii kaže...

E ti se nerazumiješ u grafulje majke mi milene poglaj bolje sliku pa reci grafa je PCI-E jel vidiš mali tanki ulaz na 1 mjestu rez to je naprjed a agp ima one velike ulaze na 2 mjesta rez!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
17 godina
neaktivan

Ja ne vidim nikakav smisao ovog threada uopste.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ja ne vidim nikakav smisao ovog threada uopste.

ustvari ni ja ne kuzim. Zakej je autor uopce pito koja je to grafa? To nije nigdje reko.

17 godina
neaktivan
Koja je ovo grafička kartica?

Prije tjedan dva sam instalirao grfulju identicnu toj a bilo je rijec o asus hd 4650,moze biti da je i neki stariji model,moze da je i x1300 pro ko ce ga znati

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 23:24 (Yellow man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice