koja je ovo graficka nikako da skuzim : http://img502.imageshack.us/i/dsc01101s.jpg/ aj pls recite ako znate.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
auuuu ...neam pojma stvarno ... ovo je nesto staro :D
Radeon 3450 mislim.
A kako cemo mi znati kad se ne vide nikakve oznake. SVe manje vise slicno izgledaju.
Zadnju nju kliknem, joooj....
http://www.club3d.nl/products/products_ending_page_7_with_id.cfm?product_id=93
sad san vidia da je neka vrsta ati radeona x1650 ali je li : x1650 pro , x1650 xt ili x1650 pro agp?
Riječ je o Club 3D HD 2400 PRO LOW PROFILE kartici.
Kako sam je našao (a dosad je nisam nikad vidio - ni uživo, niti u Bugu niti ni u jednoj recenziji)?
BTW, naslov teme ti je koma.
Riječ je o Club 3D HD 2400 PRO LOW PROFILE kartici.
Kako sam je našao (a dosad je nisam nikad vidio - ni uživo, niti u Bugu niti ni u jednoj recenziji)?
BTW, naslov teme ti je koma.
Iskreno, nisi ni blizu, pogledaj sirinu.
Pogledaj moj link.
Pogledaj moj link.
Iskreno, nijedan od nas nije u pravu
pogle raspored kondenzatora
EDIT: pogledaj i kako stoji generator takta (jel se tako zove?) uz sam PCI-Express konektor. Na njegovoj je okomit a na našima stoji vodoravno
Pogledaj moj link.
Iskreno, nijedan od nas nije u pravu
pogle raspored kondenzatora
EDIT: pogledaj i kako stoji generator takta (jel se tako zove?) uz sam PCI-Express konektor. Na njegovoj je okomit a na našima stoji vodoravno
Sad sam pregledao cijelu ponudu Club 3D kartica, i nema ove!!!
Mislim da je to Club3D X1300 pro. Imao sam je nedavno u rukama i ista je kao ova na slici.
Sad sam pregledao cijelu ponudu Club 3D kartica, i nema ove!!!
Možda samo ima hladnjak sa Club3D kartice?
sad san vidia da je neka vrsta ati radeona x1650 ali je li : x1650 pro , x1650 xt ili x1650 pro agp?
uuu ne ne ne ne. Ja sam prije par godina imo x1650 pci-e. X1650 je grafa normalne velicine dost veca od ove na slici. Ova je sva nekak spigana i mala.
uuu ne ne ne ne. Ja sam prije par godina imo x1650 pci-e. X1650 je grafa normalne velicine dost veca od ove na slici. Ova je sva nekak spigana i mala.
imao sam ja i 1650 i 1300 i obadvije su dosta veće i šire od ove bile.
E ti se nerazumiješ u grafulje majke mi milene poglaj bolje sliku pa reci grafa je PCI-E jel vidiš mali tanki ulaz na 1 mjestu rez to je naprjed a agp ima one velike ulaze na 2 mjesta rez!
Ja ne vidim nikakav smisao ovog threada uopste.
Ja ne vidim nikakav smisao ovog threada uopste.
ustvari ni ja ne kuzim. Zakej je autor uopce pito koja je to grafa? To nije nigdje reko.
Prije tjedan dva sam instalirao grfulju identicnu toj a bilo je rijec o asus hd 4650,moze biti da je i neki stariji model,moze da je i x1300 pro ko ce ga znati