Moje mišljenje je da je opet došlo takvo vrijeme da high end procesori ne mogu pratiti gornji high end grafičkih kartica.
Čekaju se novi Intelovi šesterojezgreni i osmerojezgreni procesori, možda Haswell nešto malo postigne ali teško.
Za dobro gurati karticu tipa GTX 690, Titan ili HD 7990 trebaju Intelovi i7 Extreme procesori (3820, 3920, 990X) i to clockani.

malo šaljivo ali evo tako ispada.

ozbiljno govorim jer u zadnjim igrama koje sam probao bioshock infinite dishonored far cry 3 tomb raider i jucer u re6 sam imao problema sa 5600dpi 1000mhz - dakle mis Razer imperator mi je na 5600dpi u windowsima mogu stavit gotovo na 1 - 2 i u gotovo svim igrama na 0 sens za mis i opet je toliko osjetljivo da se malim pomakom misa okreces gotovo za 360 degriz - obzirom da i ti igras btf 3 znas da se tamo moze cfg file modificirati meni je sens na 0,5 da bi kontrirao misu a toliko mali sens se nemoze postavit u igti nego sam modao cfg - tako da velim covjek je bootlneck tim misevima - uz to znao sam da ce netko se upecati na ovu moju izjavu ali da ces ti - dakle koristi ove kutije koje si naveo i shvatit ces figurativnost i metaforicnost moje izjave da je covijek bootlneck - zelim reci ljudi pretjerali ste sa cjepidlacenjem o bootlnecima - kad netko pita jel atlon x2 dovoljan za 7870 onda mozemo pricati a ne kad netko pita jel proc od 7k dovoljan za grafu od 7k onda
Twitter: @191x7