HD 7850 Club

poruka: 2.299
|
čitano: 419.642
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: HD 7850 Club
Stjepanj kaže...
vrinho kaže...

Evo pa vidi, ne bih izmišljao. Zadnji driveri i ništa ju nisam clockao, nema potrebe jednostavno.

na drugoj slici ti pise d3d9??? nema sanse da ti ide normalno fc3 i bf3 na ultra i da ti ne pada ispod 40 fps-a to je na 7850 nemoguce...mozda si htio reci da fc3 neide prek 40???{#}

Snimio sam 2 videa, na DX9 i DX11, fps je između 30-40, kad NE snimam ne ide ispod 40, ajde vidio sam da je pao na 38 jedanput ali nećemo se valjda tu natezati oko 2fps. Sutra uploadam i postam tu.

14 godina
HD 7850 Club

Evo kao što sam rekao video Far Cry 3 DX9 i DX11

i Battlefield 3

Stavite si na HD

Moj PC  
5 1 hvala 1
15 godina
HD 7850 Club

Dosla mi je sapphire 7850,super je, al u trixu je board power limiter maximum na +50,ja sam mislia da je +20 max? Stavia sam na +50 i na 1.225v, taktovi 1150/1350

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@vrihno, uzasno ti radi na ultra, toliko o tvome da sve leti a ako ti fraps jede preko 10fpsa ona ti je komp banana, imamo mi svi 7850 i znamo kako radi.

A ako nisi primjeti svako malo imaš artifakte, nešto ti nije u redu..

@athlon64

da +20 je max i 1.225V , racunaj da ti se trxxx i catalyst nekad znaju klati, jedan drugog resetiraju,ponište, što ga manje diraš to bolje ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 13:13 (bik).
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Dosla mi je sapphire 7850,super je, al u trixu je board power limiter maximum na +50,ja sam mislia da je +20 max? Stavia sam na +50 i na 1.225v, taktovi 1150/1350

Tih 50% je dodavano kasnije u trixxu, nema neke koristi.

15 godina
HD 7850 Club

Aha,, a recite mi vidim da kad postavim overclock profil u trixx-u da neda kartici da se skroz underclocka u 2d-u,jel to rijesivo? Also kad mi se ekrani ugase kartica s ne gasi, tj nastavlja vrtit ventilatore, trebala bi se gasit? Ili joj treba par minuta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bik kaže...

@vrihno, uzasno ti radi na ultra, toliko o tvome da sve leti a ako ti fraps jede preko 10fpsa ona ti je komp banana, imamo mi svi 7850 i znamo kako radi.

Ja sam rekao da ne ide ispod 40 kad ne snimam, samo to, molim lijepo. I kaj je tu tebi užasno, ti si valjda jedan od onih koji primjete 1 fps razlike i nemožeš igrati ispod 60. Ma daaaj... To mene ne brine ni malo, sve Ultra iznad 30 fps za mene je super. Ne zamaram se s nekoliko frameova.

I ti artifakti su djelo youtubea, na nasnimanim videima i u igri ih nema. 

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Aha,, a recite mi vidim da kad postavim overclock profil u trixx-u da neda kartici da se skroz underclocka u 2d-u,jel to rijesivo? Also kad mi se ekrani ugase kartica s ne gasi, tj nastavlja vrtit ventilatore, trebala bi se gasit? Ili joj treba par minuta?

Ne, moras MSI AB da koristis.

16 godina
vrinho kaže...
bik kaže...

Ja sam rekao da ne ide ispod 40 kad ne snimam, samo to, molim lijepo. I kaj je tu tebi užasno, ti si valjda jedan od onih koji primjete 1 fps razlike i nemožeš igrati ispod 60. Ma daaaj... To mene ne brine ni malo, sve Ultra iznad 30 fps za mene je super. Ne zamaram se s nekoliko frameova.

I ti artifakti su djelo youtubea, na nasnimanim videima i u igri ih nema. 

Ne ja sam jedan on onih koji ne pate od Ultra detalja i eye candya na štetu igrivosti, jedan koji mid-range 7850 karticu ne strpava u high-end pa da sve glatko vrti na ultra (prehvali se) i onda u video pokaže suprotno. Ako je tebi 30fpsa super onda ok meni je to kao usporeni film da ne kažem kako bi bio u velikom hendikepu da igraš bf3 mp.

14 godina
neaktivan
HD 7850 Club

MSI AB ne dozvoljava na Sapphire 7850 mjenjanje napona, barem mojoj nije ni je dnom od postojećih metoda. Tak da mu preostaje Trixx ili Gpu Tweak.

0 0 hvala 0
15 godina
HD 7850 Club

Recite mi primjecujem da mi 7850 ide u zero core mod (gasenje ventova) Samo kad izgasim trixx i aidu 64, znaci neko od to 2 smeta, neznam je li aida zasto sta imam ovaj nijen monitor koji mi prikazuje podatke na drugom ekranu ili trixx zato sta drzim overclock profil u njemu :/ , iko zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Recite mi primjecujem da mi 7850 ide u zero core mod (gasenje ventova) Samo kad izgasim trixx i aidu 64, znaci neko od to 2 smeta, neznam je li aida zasto sta imam ovaj nijen monitor koji mi prikazuje podatke na drugom ekranu ili trixx zato sta drzim overclock profil u njemu :/ , iko zna?

Trixx smeta, jer on forsira (barem meni) napona na 1,16 V (kolko sma postavio). Nije ti ni tak loše, jer ovak i onak i s takvim naponom je u idle na 30 stupnjeva... {#}

15 godina
karlek10 kaže...
athlon64 kaže...

Trixx smeta, jer on forsira (barem meni) napona na 1,16 V (kolko sma postavio). Nije ti ni tak loše, jer ovak i onak i s takvim naponom je u idle na 30 stupnjeva... {#}

Da,i meni je drzi na 1.20v, sto ne smeta jer je kartica hladna, ali zelim da se gasi kad ekrani ne rade.

14 godina
bik kaže...

Ne ja sam jedan on onih koji ne pate od Ultra detalja i eye candya na štetu igrivosti, jedan koji mid-range 7850 karticu ne strpava u high-end pa da sve glatko vrti na ultra (prehvali se) i onda u video pokaže suprotno. Ako je tebi 30fpsa super onda ok meni je to kao usporeni film da ne kažem kako bi bio u velikom hendikepu da igraš bf3 mp.

E vidiš imamo drugačije poglede, tebi je glatko onda sve iznad 50, ispod ti ne valja, ok. Tebi je ovo usporen film, ja to ne primjećujem. Dosad sam igrao na manje od 25-30 na Low/Medium postavkama igre i takve su mi bile dobre pa očito nemam takvo oko. 

I kamo sam ju strpavao u high end i prehvaljivao molim te... Rekao sam ne ide Ultra ispod 40, što i nije u to malo vremena što sam odigrao. I ovi videi su zbilja čudno ispali kao da je grafa u banani, ali u igri i u nasnimanim videima toga nema. 

Koja je tvoja konfiguracija, postavke i fps?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 13:46 (vrinho).
14 godina
neaktivan

Hej kolega, to se i meni sa Trixxom događalo, pa sam presao na MSI AB. Meni sad kad je grafa i klokana za neke igre u idlu radi kao default i sve stima sa tim gašenjem jezgre. Stavit cu link sa stranicom kako povecati limit na AB-u. Mozda ti bude bolje stim. LP

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18431335

15 godina
Sentry kaže...

Hej kolega, to se i meni sa Trixxom događalo, pa sam presao na MSI AB. Meni sad kad je grafa i klokana za neke igre u idlu radi kao default i sve stima sa tim gašenjem jezgre. Stavit cu link sa stranicom kako povecati limit na AB-u. Mozda ti bude bolje stim. LP

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18431335

Da ali da li najnovija verzija ab-a ima kontrolu napona?

14 godina
neaktivan

Naravno kolega, evo sad sam stavio 13.2 drivere i metodom sa stranice namjestio AB. Sve radi besprijekorno ;)). Jedino ako grafa ti nedopusta mijenjanje napona onda tu AB ne moze nista :S

13 godina
protjeran
HD 7850 Club

Ajme koliko gluposti ovaj bik moze reci pa to je strasno, samo cu reci da se trixx u catalyst nemogu klati ako postvis kak treba, a sto se tice battelfielda 3 ako znas napravit postav (min na nativnu rezu) preko btf SE mozes imati lock na 100fps sa normalnim procesorom (intel i5 2400 minimum), a na ultra 70 fps lock - govorim o svojoj hd 7850 ... ostalo tvoje nije vrijedno spomena, ako je covjek zadovoljan sa svojom hd 7850 tko si ti da mu kazes da mu nije dovoljno dobro - vidim sta si stjepanju odgovorio za frame rate u btf 3, ja od toga sa svojom hd 7850 imam bolje performanse za 10-20% i opet ti nisam rekao to tvoje nije dovoljno dobro...

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 15:39 (PR0MATRAC).
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
PR0MATRAC kaže...

Ajme koliko gluposti ovaj bik moze reci pa to je strasno, samo cu reci da se trixx u catalyst nemogu klati ako postvis kak treba, a sto se tice battelfielda 3 ako znas napravit postav (min na nativnu rezu) preko btf SE mozes imati lock na 100fps sa normalnim procesorom (intel i5 2400 minimum), a na ultra 70 fps lock - govorim o svojoj hd 7850 ... ostalo tvoje nije vrijedno spomena, ako je covjek zadovoljan sa svojom hd 7850 tko si ti da mu kazes da mu nije dovoljno dobro - vidim sta si stjepanju odgovorio za frame rate u btf 3, ja od toga sa svojom hd 7850 imam bolje performanse za 10-20% i opet ti nisam rekao to tvoje nije dovoljno dobro...

Samo si nam ti falio sa svojim izjavama :)

Nisam mu ja reko da nije dobro nego da je pretjerao kad je izjavio šta je izjavio.

A kako ti znaš da imaš bolje rezultate od moje kad nemoš ni igrat na full hd rezoluciji? lol

Koliko vidim moja još uvijek drzi rekord u bench heaven 3 pa de si kupi monitor i dođi me prestic. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 16:04 (bik).
15 godina
Sentry kaže...

Naravno kolega, evo sad sam stavio 13.2 drivere i metodom sa stranice namjestio AB. Sve radi besprijekorno ;)). Jedino ako grafa ti nedopusta mijenjanje napona onda tu AB ne moze nista :S

Grafa mi podrzava mijenjanje napona medutim ja imam 7850 a ti 7950, izgleda da u AB nisu jos dodali podrsku za 7850, a jel mogu moddat bios da stavim 3d napon na 1.225 pa se igram u ab-u s taktovima? Istina nisam isprobao najzadnju verziju ab-a nego onu prije nje ali koliko mi se cini ni najzadnja ne podrzava.

13 godina
protjeran
HD 7850 Club

bik malo sam pitao decke iz xxx i neke iz pis-a za tebe - kakav si u btf 3 - bolje da ne govorim sta su mi rekli o tebi, neki su se samo nasmijali i pitali me gdje si na njega naletio, PR0MATRAM tvoje komentare i rjetko kad vidim da pises ista pozitivno - samo neki sarkazmi i cinizam - ako hoces normalno komunicirati ok, mozemo odmah poceti - ako neces o.dj..b! {#}

PR0MATRAC
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
protjeran
athlon64 kaže...
Sentry kaže...

Grafa mi podrzava mijenjanje napona medutim ja imam 7850 a ti 7950, izgleda da u AB nisu jos dodali podrsku za 7850, a jel mogu moddat bios da stavim 3d napon na 1.225 pa se igram u ab-u s taktovima? Istina nisam isprobao najzadnju verziju ab-a nego onu prije nje ali koliko mi se cini ni najzadnja ne podrzava.

jesi ''otkljucao'' opciju za mjenjanje napona u msi after burneru

iako ti je najlakse mjenjati napon u trixxu i klokati opcenito - samo napravi ovo na slici stavi za pocetak 1150 1350 +20 1.225

inakon toga oznaci ovo sto je nadrugoj slici i loadat ce ti se automacki i neces imati nikakvih problema sa catalystom

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 16:55 (PR0MATRAC).
14 godina
HD 7850 Club

Bok ljudi, evo uzeo sam 2x7850 i imam problema s crossfireom u bf3 (to je jedino šta trenutno imam instalirano). Uglavnom imam ogromne frame dropove, s nekih 80-90 fpsa na svega 30-ak fpsa i to se događa svakih nekoliko sekundi. Ako isključim jednu grafičku onda više manje sve radi ok i nema tolikih dropova. Drivere imam najnovije 13.1, a nemam baš nekog iskustva s crossfireom pa bih vas molio za malu pomoć ako znate do čega bi mogao biti problem

0 0 hvala 0
16 godina
PR0MATRAC kaže...

bik malo sam pitao decke iz xxx i neke iz pis-a za tebe - kakav si u btf 3 - bolje da ne govorim sta su mi rekli o tebi, neki su se samo nasmijali i pitali me gdje si na njega naletio, PR0MATRAM tvoje komentare i rjetko kad vidim da pises ista pozitivno - samo neki sarkazmi i cinizam - ako hoces normalno komunicirati ok, mozemo odmah poceti - ako neces o.dj..b! {#}

Zamisli raspituje se i prenosi izjave "deckiju iz clanova xxxa i pisa" , tko je rekao i šta to?, ja ni ne igram s tim deckima.?

Ti to izazivaš na neki dvoboj zelis rec da si bolji u bf3 ili nešto? ne kontam šta si s tim htio rec ili samo želiš kao vrijeđati jer ja navodno loše igram bf3? , kakve veze ima grafička 7850 sa nekim klanovima iz BF3 ili mojom igrom ? de lol stvarno si budala i svaki put me iznenadiš izjavama.

Cim te se uhvati ili pobije u gluposti a to je bar 90% tvojih postova ohmah se okrece tema,ccc slab si. {#}

13 godina
protjeran
Volume kaže...

Bok ljudi, evo uzeo sam 2x7850 i imam problema s crossfireom u bf3 (to je jedino šta trenutno imam instalirano). Uglavnom imam ogromne frame dropove, s nekih 80-90 fpsa na svega 30-ak fpsa i to se događa svakih nekoliko sekundi. Ako isključim jednu grafičku onda više manje sve radi ok i nema tolikih dropova. Drivere imam najnovije 13.1, a nemam baš nekog iskustva s crossfireom pa bih vas molio za malu pomoć ako znate do čega bi mogao biti problem

hah a govorio sam ja - mislim na tvoj upit da ides na single gpu - svi me napali kao i inace a vidi ovo sada - gdje su sad ti znalci ... mozda je nesto do skaliranja, imas 1 gb Vrama iako 2 grafe . hah pitanje je sad sta bi moglo biti - ja znam kako bi ja to rijesio na brzaka obzirom na trazenost hd 7850....i onda boc7970{#}

PR0MATRAC
14 godina
HD 7850 Club

Evo sad sam instalirao far cry 3 i nema dropova ali se konstantno ruši igra

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
@ bik
ma samo govorim sta ljudi vele o tebi koji su te culi na team speaku i vidjeli kako igras - obzirom na to da me stalno ovdje na forumu gnjavis i komentiras pa sam htio vidjeti sta si ti zapravo -
PR0MATRAC
13 godina
protjeran
Volume kaže...

Evo sad sam instalirao far cry 3 i nema dropova ali se konstantno ruši igra

koje drivere koristis?

PR0MATRAC
14 godina
HD 7850 Club

Najnovije 13.1

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Volume kaže...

Najnovije 13.1

vec sam ti napisao sta bi ja na tvom mjestu - predlazem ti da kontaktiras Leopard_St on veli da je imao dosta tih cfx setupa

PR0MATRAC
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice