Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 954.504
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ja bih osobno preporucio Computeruniverse.Narucivao sam vise puta od njih i sve je proslo u redu i vrlo su ljubazni.

Nije bogat onaj koji nema,već onaj koji ima.
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Bug uploader uništi slike tako da je svejedno koju rezu staviš. Uploadaj na imgur

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Re: Gtx 9xx Club
kenan.M kaže...

Bug uploader uništi slike tako da je svejedno koju rezu staviš. Uploadaj na imgur

Evo sad bi trebalo bit bolje

16 godina
njuskac kaže...

Probao sam jos par igri na 3840x2400 rezi.. sve na max šta se moglo uključit..

AC black flag oko 30-40fps

wow  oko 40-60fps ovisi gdje se nalazim

alien isolation 45-60fps

far cry 3 15fps

ryse son of rome 20-25

call of juarez gunslinger 80-100fps

alien vs predator (2010) od svih igri na ovoj se vidi najveca razlika između ove dvije rezolucije,igra izgleda stvarno fenomenalno... oko 28-35fps

Kartica konstantno na 98-99%, temp oko 65c.

Prva je na 2400 ,a druga 1080 rezi.

http://i.imgur.com/jYjUGIo.jpg

http://i.imgur.com/k2Nxjqm.jpg

Sasvim solidne performanse za tu rezoluciju i max detalje :) ..temp takodjer, savrsena.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -II- Bnet: Gaap#2615
17 godina
neaktivan
MaTa_Du kaže...

Ja bih osobno preporucio Computeruniverse.Narucivao sam vise puta od njih i sve je proslo u redu i vrlo su ljubazni.

Nakon koliko stigne roba? Možeš li pratiti pošiljku?

Ima li još netko iskustva s njima?

Ja sam mislio kod njih naručiti.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
MaTa_Du kaže...

Nakon koliko stigne roba? Možeš li pratiti pošiljku?

Ima li još netko iskustva s njima?

Ja sam mislio kod njih naručiti.

Jako mnogo opreme sam preko njih naručio... stiže DPDHL-om + HP-om, a ljubazni su i imaju pristojne cijene. Malo brljaju s dostupnosti, ali su OK. :)

12 godina
Gtx 9xx Club

evo konačno test one čudnovate Inno3D GTX980 iChill Herculez X4 s dodatnim ventilatorčićem sa strane

čini se kako smo dobili najhladniju i to daleko najhladniju zračno hlađenu gtx 980

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/inno3d-gtx-980-ichill-herculez-x4-air-boss-ultra-review/

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
picajzla0707 kaže...

evo konačno test one čudnovate Inno3D GTX980 iChill Herculez X4 s dodatnim ventilatorčićem sa strane

čini se kako smo dobili najhladniju i to daleko najhladniju zračno hlađenu gtx 980

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/inno3d-gtx-980-ichill-herculez-x4-air-boss-ultra-review/

Ma svaka im čast i sve, ali svoju Asus nebi za dvije Inno mijenjao :)

14 godina
picajzla0707 kaže...

Moze bit najjaca i najhladnija od svih 980 gtx,ali je bome i najruznija. Ovo je odurno. {#}

17 godina
neaktivan

Zašto je bitno kako izgleda?

14 godina
Gtx 9xx Club

Meni osobno je. Jer slazem pc za sebe i zelim da mi lijepo izgleda. 

Moj PC  
7 8 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club
ako ti kučište nema prozirnu stranicu i tak ti je svejedno
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Ali on ZNA da je nutra najruznija stvar na svijetu, nocne more ima od toga {#} .

Covjece mislio sam da su samo zene po tom pitanju problematicne, moja je htjela Samsung S3 kad je iziso jer je onaj plavi bio prekrasan... Nista drugo nije bilo bitno.

Vidim da su se muskarci isto emancipirali.

Daleko od toga da ne volim da je uredno... ali za izgled cu trosit na sebe i stan. Komp na kojem radim i igram se, a moze stajat i ispod stola... bitno je da je vanjski izgled minimalisticki i nenametljiv, a najbitnije su performanse.

Moj PC  
10 2 hvala 1
16 godina
Valentin17 kaže...
* * *

Mene najviše impresionira omjer potrošnja performanse, ne znam za ostale.

Svaka čast na izjavi, došao do treće stranice (od ovih masivnih 30-tak) i slobodno mogu prokomentarisati da je ovo najbolji komentar da i ne čitam ostalih 27 stranica foruma. Konačno netko pametno da razmišlja.

I izgleda da ovi kojima je bitan samo FPS tatica i mamica plaćaju račun za struju.

l.p. Valentine.

16 godina
Stjepanj kaže...

Dobro dali je itko procitao test (link) sto je stavio CyberDemonVZ???{#} u doticno testu je koristena ULTRA NABRIJANA EVGA gtx970 na 1376MHZ!{#} protiv referentne R9 290/x na bjednih 1000mhz!

Gtx970 je podjednaka R9290x  Perf.summary,nečemo gledat par fps-a razlike što je najmanje bitno več potrošnju i cijena koja je dobrano u korist gtx.Preskupe su obje ali R9290X je daleko više precjenjena.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 13:43 (dery).
13 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Probao sam jos par igri na 3840x2400 rezi.. sve na max šta se moglo uključit..

AC black flag oko 30-40fps

wow  oko 40-60fps ovisi gdje se nalazim

alien isolation 45-60fps

far cry 3 15fps

ryse son of rome 20-25

call of juarez gunslinger 80-100fps

alien vs predator (2010) od svih igri na ovoj se vidi najveca razlika između ove dvije rezolucije,igra izgleda stvarno fenomenalno... oko 28-35fps

Kartica konstantno na 98-99%, temp oko 65c.

Prva je na 2400 ,a druga 1080 rezi.

http://i.imgur.com/jYjUGIo.jpg

http://i.imgur.com/k2Nxjqm.jpg

Jesi probao far cry 3 na max samo bez AA na 4K? Vidio sam video gdje je lik imao isto kao i ti. ali kada je ugasio AA dobio je oko 30tak FPS, a kvaliteta slike je bila odlična. Mislim da je AA potpuno nepotreban na 4K, sudeći na onome što sam vidio

16 godina
Gtx 9xx Club

AA je praktički nepotreban već i na 1440p, a kamoli na 4K. To je sad sve već pre**ravanje :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
dery kaže...
Stjepanj kaže...

Dobro dali je itko procitao test (link) sto je stavio CyberDemonVZ???{#} u doticno testu je koristena ULTRA NABRIJANA EVGA gtx970 na 1376MHZ!{#} protiv referentne R9 290/x na bjednih 1000mhz!

Gtx970 je podjednaka R9290x  Perf.summary,nečemo gledat par fps-a razlike što je najmanje bitno več potrošnju i cijena koja je dobrano u korist gtx.Preskupe su obje ali R9290X je daleko više precjenjena.

Je a R9 290 je tek nekih 10-ak % u prosjeku slabija a na 4K i manje koliko sada vidim kod nas jeftinija je nemalih 700 kn pa je jasno da je dobra kupovina. R9 290 i R9 290X su premalo razsvojene po performansama a previše po cijeni.

14 godina
Rhodin kaže...

Ali on ZNA da je nutra najruznija stvar na svijetu, nocne more ima od toga {#} .

Covjece mislio sam da su samo zene po tom pitanju problematicne, moja je htjela Samsung S3 kad je iziso jer je onaj plavi bio prekrasan... Nista drugo nije bilo bitno.

Daleko od toga da ne volim da je uredno... ali za izgled cu trosit na sebe i stan. Komp na kojem radim i igram se, a moze stajat i ispod stola... bitno je da je vanjski izgled minimalisticki i nenametljiv, a najbitnije su performanse.

Tako je. 

Kad sam kupovao 780 gtx mogao sam uzet najruzniju koja postoji i koja je bolja 20% i 30%jeftinija od Msi Lightning verzije ali nisam. Iz tog razloga sto sam htio ici putem nekakve kombinacije maticna/graficka s obzirom da je maticna crno/zuta,graficka je isto crni/zuta.

Pc mi stoji na stolu i vidi se kroz otvor bocnice. 

Netko zeli imat u nekakvom skladu pc i komponente netko ne. Netko voli imat max 2 razlicite boje u kanti,nekome ne smetaju dugine boje. 

Simple as that. Iako,neznam sto ste se nakacili toliko na to? Samo sam komentirao da je ruzna ko smrt. Kao sto i je. {#} {#}

17 godina
drahic kaže...

Tako je. 

Kad sam kupovao 780 gtx mogao sam uzet najruzniju koja postoji i koja je bolja 20% i 30%jeftinija od Msi Lightning verzije ali nisam. Iz tog razloga sto sam htio ici putem nekakve kombinacije maticna/graficka s obzirom da je maticna crno/zuta,graficka je isto crni/zuta.

Pc mi stoji na stolu i vidi se kroz otvor bocnice. 

Netko zeli imat u nekakvom skladu pc i komponente netko ne. Netko voli imat max 2 razlicite boje u kanti,nekome ne smetaju dugine boje. 

Simple as that. Iako,neznam sto ste se nakacili toliko na to? Samo sam komentirao da je ruzna ko smrt. Kao sto i je. {#} {#}

Meni izgleda kao Transformer iz filma samo gledam kak ce sljedece godine napravit da joj mozes taj hladnjak i "oklop" skinut hahah

17 godina
Gtx 9xx Club

Ja cekam da inno napravi modularni gpu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 17:00 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...

Ja cekam da inno napravi modularni gpu {#}

kao sto vidite hladenje ju proglaseno najbolje koje su ikad testirali! kao sto rekoh nedavno,

bocni fan ce izgleda svi stavljati(naravno nije samo on bitan) jer sveukupno ovo hladenje je trenutni N01!{#} u gamingu nemre preci 50°c pa vi kukajte onda za ruznocu...{#}lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 19:02 (Stjepanj).
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

slažem se.

13 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

AA je praktički nepotreban već i na 1440p, a kamoli na 4K. To je sad sve već pre**ravanje :)

Jesi siguran u to? Pitam jer mi osobno jako smetaju jaggies. Uvijek jesu i ako mi je nešto smetalo u igrama onda je to bio nedostatak AA. Mnogima ne smeta, znam.

Evo recimo far cry 3 video... 4K i 8xMSAA... ubije framerate. No na youtube videu ne mogu detaljno vidjeti kolika je razlika između slike sa 8x i bez... Mislim da je ne bi trebalo biti. A dok samo ugasiš AA, i na 4K, dobiješ samo tako igriv FPS.

Volio bi vidjeti recimo neku igru na 4K sa i bez AA, zumirano na pojedine objekte kao što su žice, trava, vrata, da vidim da li postoji razlika i kolika.

Trenutno nemam još uvijek karticu pa ne mogu testirati

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 20:08 (simpa256).
17 godina
neaktivan

Ovisi koji 4K monitor imaš. Ovisi o tipu igre, ali ili ne trebaš ili je dosta 2X MS. Imaj na umu i da ima boljih AA algoritama od običnog multisamplinga.

17 godina
Gtx 9xx Club

pa recimo na 4k ti je dovoljan SSAA 2x iako i bez izgleda pristojno {#}

da to je super stvar kod 4k reze jer u pojedinim AAA naslovima netreba forsat aa previse i fino idu fps-i {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club
kaj da prodam gtx 680 za 1500kn i dodam jos gore soma i kupim GTX 970 ili da uzemem za 1600kn sa njuskala jos jednu 680 i stavim u SLI igram najvise nove igre?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

pa recimo na 4k ti je dovoljan SSAA 2x iako i bez izgleda pristojno {#}

Ti biš na 4k rezoluciju još nafrljio supersampling AA!?

MSAA da, ali  tjerat 4k + "dovoljnih" 2xSSAA...?

GTX 980 4GB + 4k u Batman Originsu koji nije toliko zahtjevan:

Metro: LL nećemo niti spominjat..

Sa čim biš ti pogonio "dovoljnih" 2xSSAA u 4k rezoluciji?

A ako ćemo i o SLIu..... Sada dodaj na ovih cca 45 FPSa 2xSSAA...

Jer svi imaju 3way SLI da uz 4k stavljaju supersampling i onda još igraju na 30 FPSa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 23:16 (doktor1).
17 godina
Gtx 9xx Club

krivo mislio sam na msaa {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 23:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

Kad smo se dotakli bencheva najjacih kartica, moze li se spojiti 2x ili cak 3x r9 295x2 i na sta bi to licilo

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice