Opa Centro.HR prodaje gtx 970 gigabyticu za 2887 hrk
http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.B506DF78-C715-4EA9-B234-115368410316.aspx
"Provjeriti raspoloživost" :)
http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.B506DF78-C715-4EA9-B234-115368410316.aspx
"Provjeriti raspoloživost" :)
Ovo je ipak naznaka da bi se cjene i kod nas mogle vrlo brzo iznormalizirat i da sad pecaju one najbrze na novcaniku :) Nebih se zacudio da za mjesec dana u domacim shopovima vidimo gtx 970 za 2600kn,gtx980 za 3900kn itd.....
Gledao sam malo po netu izgleda da je 78C u loadu što je, bar meni, visoka temperatura.
Nije mi jasno kako ima ovako loše rezultate, gledajući ostale modele sa sličnim cooling rješenjima, kao da su nešto zbrčkali s ventom.
pa nebi im bilo prvi puta, gigabajt ima poprilicno revizija 2,0 modela onda znas zbog cega...LP
Stigla MSI 970-ica iz Engleske. Cijena 279 funti. U paketu je i mouse pad. Ugradnja ide popodne.
Gledao sam malo po netu izgleda da je 78C u loadu što je, bar meni, visoka temperatura.
Nije mi jasno kako ima ovako loše rezultate, gledajući ostale modele sa sličnim cooling rješenjima, kao da su nešto zbrčkali s ventom.
pa nebi im bilo prvi puta, gigabajt ima poprilicno revizija 2,0 modela onda znas zbog cega...LP
mislim da govori o Palit kartici
Stigla MSI 970-ica iz Engleske. Cijena 279 funti. U paketu je i mouse pad. Ugradnja ide popodne.
2450kn?Dzizuuus kako povoljno!!!!
smatram da ce u adm ducanu biti najeftiniji modeli 970
Pričekajte blagdane, biti će povoljnih ponuda 100% :)
Ma ovo sad je izivljavanje radi hypea. Uvjeren sam da na trzistu postoji 4-5 Asus Strix i nijedna druga, barem kod nas. I za Asus ne bi stavio ruku u vatru da ih ima toliko.
Ono sto znam je da GA modeli jos nisu u RH jer su trgovinama nedobavljivi - to je vise kao "imat cemo ih po ovim cijenama, nemojte kupovat kod konkurencije" rezervacija kupaca.
strpite se koji dan, slijedeci tjedan bi moglo biti vise.
Dosta dobra cijena, pogotovo što je u Njemačkoj ista takva 350€. Tj. nije dobra cijena, al pošto Palit, Inno3D i slične idu po 320€ i manje znači da bi kod nas Palit, Gainward mogle doći oko 2600kn.
Mene sad samo zanima sto ce AMD izvuci iz rukava... zna li netko kad je ocekivani relase date njihove nove serije? Tad ce cijene GTX9xx sigurno ici jos dolje...
zna li netko kad je ocekivani relase date njihove nove serije? Tad ce cijene GTX9xx sigurno ici jos dolje...
Kraj ove ili početak 2015 godine izlazi R9 3XX serija kartica iz AMDa.
Ne mora biti, nije ih ugrozila ni prošla serija Radeona.
Novi LOTR na 1080p za ultra teksture trazi 6gb vrama :) Sad bar znamo sto ce nam ubrzano bit botleneck na sistemima...manjak vrama.... A nist prelazim na novu grafu kad ce standardno dolazit sa min 6gb bar za high end.
Mislim da si nest pobrko ili da su oni nest pobrkali - to je jedino titan trenutno.
Jedino ak izdaju igru za "buduce generacije", al onda je to njihova stvar. 4GB bi trebalo biti sasvim dovoljno za sve na 1080p, pogotovo sto se igra izdaje i za konzole... osim ako konzole imaju strahovito okrljastenu grafiku.
2450kn?Dzizuuus kako povoljno!!!!
279 funti je 2700kn a ne 2450
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/09/ShadowOfMordor-2014-09-25-20-55-27-91.png
Valjda ce link radit ovdje----
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/09/ShadowOfMordor-2014-09-25-20-55-27-91.png
Valjda ce link radit ovdje----
GTX570? Ne kužim kakve veze ima sa ovom serijom koja ima 4 gb rama.
Novi LOTR na 1080p za ultra teksture trazi 6gb vrama :) Sad bar znamo sto ce nam ubrzano bit botleneck na sistemima...manjak vrama.... A nist prelazim na novu grafu kad ce standardno dolazit sa min 6gb bar za high end.
A i ti brate lupaš...vidio 6gb zahtjev za ultru na JEDNOJ igrici i odma panika da triba preć na grafu sa 6gb vrama. Al proizvođači vole takve kupce... ajd dobro da imaš neku low end grafu, nego 290ku :/
i da...šta bi uzeo? Titana?
ma to je ista stvar kao i kad proizvođači grafičkih preporučuju jače napajanje nego li je potrebno
Jesi išta morao platit na carini? Pdv?
Hvala
Zašto bi morao platit? Već godinu dana nema ni carine ni pdv ako uzimaš iz eu
Jesi išta morao platit na carini? Pdv?
Hvala
carini??? pa di ti zivis covjece???
pusti te priče i mazanje očiju pa rekli su za ghost da nece moc pokrenut 4 gig rama i još uvijek tvrde da je 6 min. a igra se na 4 bez problema...
Di nam je taj nino i uzi shop i MSI GTX 970?
Svi kao imaju, nitko u stvari nema... i tih nekoliko STRIX kartica je rasprodano od jucer. GA su stavljali u ponudu, nikad ih u RH nije bilo i nece biti dostupne barem do ponedjeljka/utorka.
Citam vani, ljudi bi kupili, ako i dodju negdje u ponudu, izdrze sat-dva i onda nema vise :D
Svi kao imaju, nitko u stvari nema... i tih nekoliko STRIX kartica je rasprodano od jucer. GA su stavljali u ponudu, nikad ih u RH nije bilo i nece biti dostupne barem do ponedjeljka/utorka.
Citam vani, ljudi bi kupili, ako i dodju negdje u ponudu, izdrze sat-dva i onda nema vise :D
970 strix hype
Ma narucit izvana i bok.
gdje si narucio?
a strpite se malo bi ce ih, a i cijene ce past. dal kupili sad ili za mj dana bit ce isto. tako i tako zasada nema bog zna kojih naslova za gejmat
ok nema sad al onaj ko dolazi sa par godina starijih modela bilo NV ili AMD-a itekako se moze eye candy naigrat u full HD-u 60+fps i sa filterima all na max
preci ponov neka od AAA igara koje radi svoje slabije kartice nije prije mogao(vidjet ih u svojoj nativnoj raskoshi) u nazad ccca 2 godine
a uskoro dolaze i nove za kojih mj . dva tak da tko sad kupi,
nije napravio nikakvu glupost
AMD će trebati naptraviti sljedeće... Znači, imati cijenu ispod 2500kn. Imati performanse nešto iznad 970 ili 980.
Bit približno hladan, trošit jednako malo da bude konkurentan. Sve ostalo, mislim da neće proći pored ovog što je 970 donjela.
A stvarno sumnjam da će AMD uspjet obavit takav posao. možda će i bit debelo brži i cjnenom pristupačniji ali će se grafe grijat ko mutave.