GTX 7XX Club

poruka: 1.474
|
čitano: 210.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: GTX 7XX Club
Sandro HR Zagorje kaže...

Ja da..al opet zavisi koju igru...

Evo BF4 na OC postavkama:

Zavod mapa, 1500 Tickets-a,  64 igraca , 1080p sve Ultra postavke.... 

Core: 1293 Mhz   Memory: 3981 Mhz

Max temp: 70 C  i ne prelazi tih 70 

Pratis li temperature VRM-a? Sjecam se da se na mojim DirectCU grafama przio iznad 90, ali nisu imale nikakvog pasivca na Vrm. 

13 godina
Almin94 kaže...
Pratis li temperature VRM-a? Sjecam se da se na mojim DirectCU grafama przio iznad 90, ali nisu imale nikakvog pasivca na Vrm. 

7xx podrzavaju citanje temperature VRM-a?? {#}

S kojim softverom?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Almin94 kaže...

7xx podrzavaju citanje temperature VRM-a?? {#}

S kojim softverom?

nije bitan softwer, nego model koji ima senzore na sebi! inace sve se vidi kroz gpu-z...

@sandro: sry neam vise taj ss zbriso sam...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 10:23 (Stjepanj).
12 godina
GTX 7XX Club

Da pratio sam( GPU-Z) . Nedavno sam sa Stjepanjom razgovarao u vezi VRM temprature, konkretno poslao sam mu svoje podatke i bila je nesto visa temperatura al ne sjecam se kolko... Stjepanj ako jos imas moje podatke, daj samo copy-paste u ovu temu. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 7:02 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

GPU-Z nije točan, bar kod mene što se tiče napona procesora na grafičkoj.

12 godina
itomic009 kaže...

GPU-Z je tocan kod mene sto se temperatura tice i clockova. Za napon nisam pratio nit me to previse dira

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 15:43 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
protjeran
itomic009 kaže...

a koliko to nije tocno??? skroz krivo ili?...

15 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Kako postaviti Prioritize strelicu, na Power Target ili Temperature Target? Za sta sluzi uopce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Almin94 kaže...

Kako postaviti Prioritize strelicu, na Power Target ili Temperature Target? Za sta sluzi uopce?

KOd oc-a ako staviš kvačicu dižeš oba a možeš odčekirati i dižeš 1 by 1, diži oba.{#}

15 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Da, to znam. Nego mislim na ovo:

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Almin94 kaže...

Da, to znam. Nego mislim na ovo:

Klikni na strelicu pa budeš skužio he he, biraš što primarno kontrolira program ( power ili temp.).

15 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Ja klokanjem memorije na grafi dobijem 10x fluidnije igre. Je li jos neko to isto primjetio? (GTX 770)

Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina

To nije primjetio nikad nitko na cijeloj kugli zemaljskoj osim tebe {#}.

13 godina
protjeran
Almin94 kaže...

Ja klokanjem memorije na grafi dobijem 10x fluidnije igre. Je li jos neko to isto primjetio? (GTX 770)

pa daj nam konkretni primjer pa da i mi probamo tj tocne uvijete u kojima si to uspio?

13 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Ako se ne varam, dotični kolega je napisao da su mu klokanjem CPU/NB-a na Phenomu 965, fluidnije radili windowsi.. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Almin94 kaže...

pa daj nam konkretni primjer pa da i mi probamo tj tocne uvijete u kojima si to uspio?

Crysis 3. 

Nisam mogao igrati od nekog stutteringa, a clockanjem memorije na 2030-2040MHz smanjio se i igra normalno radila. U ostalim igrama nije takva stvar, nesto sitno dobijem, a ostale i bez clockanja rade glatko.

Schweini7 kaže...

Ako se ne varam, dotični kolega je napisao da su mu klokanjem CPU/NB-a na Phenomu 965, fluidnije radili windowsi.. {#}

Nadji mi gdje sam to napisao i deaktivirat cu se sa foruma.

Jedino sto sam rekao za CPU/NB je to da klokanjem istog dobijem vise na performansama nego overklokom procesora.

13 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Ajd nije doslovce tak, al po kontekstu se to zaključuje... (barem ja sma tak zaključil, tj. ne kužim što drugo bi to trebalo značiti)

2 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Ajd nije doslovce tak, al po kontekstu se to zaključuje... (barem ja sma tak zaključil, tj. ne kužim što drugo bi to trebalo značiti)

Ne, nego ti si zakljucio da brzi rad PC-a overclockanjem znaci "fluidniji windowsi". Molim te samo mi sad definisi svoj pojam "fluidniji windowsi". 

Pozdrav.

13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Schweini7 kaže...

Ne, nego ti si zakljucio da brzi rad PC-a overclockanjem znaci "fluidniji windowsi". Molim te samo mi sad definisi svoj pojam "fluidniji windowsi". 

Pozdrav.

No sorry kaj ne čitam dobro misli, jer stvarno neznam kaj ti onda drugo znači da PC prodiše..

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 21:46 (Schweini7).
12 godina
odjavljen
Schweini7 kaže...
Almin94 kaže...
Schweini7 kaže...

Pozdrav.

No sorry kaj ne čitam dobro misli, jer stvarno neznam kaj ti onda drugo znači da PC prodiše..

To valjda znači da se operacije koje su zahtjevne za CPU, klokanjem obavljaju fluentnije. Nije potrebno čitat misli, samo malo čitanja između redaka. I ako se ne varam, čovjek je tad imao phenoma uparenog sa gtx770, tako da je taj oc pretpostavljam značio i manji BN. Sam u pravu Almin?

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
15 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Evo moja asus gtx 760 nikad baš nisam imo sreće s nvidia grafama što se tiče OC-a {#} ali generalno sam zadovoljan s performansama.

Score u valeyu je 43.2 firestrike je nekih 5945.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neobicno mali power limit ima, moja stara Msi 760 je imala 140%. Probaj promjeniti prioritet U opcijama na temperaturu i digni na 95C. Mozda ovaj niski power limit ju ogranicava. Naravno napravi fan profil malo agresivniji da nebi bila prevelika temp 

15 godina
neaktivan
Sentry kaže...

Neobicno mali power limit ima, moja stara Msi 760 je imala 140%. Probaj promjeniti prioritet U opcijama na temperaturu i digni na 95C. Mozda ovaj niski power limit ju ogranicava. Naravno napravi fan profil malo agresivniji da nebi bila prevelika temp 

Da probo sam to ali power limit ne ide iznad 105%,gledo sam i recenzije za taj model dalje od toga ne ide večina ih dobije bar 90-100 na jezgri

al valjda jednostavno nisam imo sreće.{#}

14 godina

A jesi gledao koji takt u boostu ima kad je pod loadom ??

15 godina
neaktivan
eywa33 kaže...
Schweini7 kaže...
Almin94 kaže...
Schweini7 kaže...

Pozdrav.

To valjda znači da se operacije koje su zahtjevne za CPU, klokanjem obavljaju fluentnije. Nije potrebno čitat misli, samo malo čitanja između redaka. I ako se ne varam, čovjek je tad imao phenoma uparenog sa gtx770, tako da je taj oc pretpostavljam značio i manji BN. Sam u pravu Almin?

Da, jeste, cpu je bio veliki bottleneck. Bottleneckao je i HD7870. 

Samo ne znam u cemu je stvar kada igram Crysis 3, imam ogroman stuttering, a overclockanjem memorije GPU-a igra pustane mnogo fluidnija, stutter nestane.

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

A jesi gledao koji takt u boostu ima kad je pod loadom ??

1189 mhz

12 godina
GTX 7XX Club

evo i mene u clubu sa gtx 770

razorblade
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

evo i mene u clubu sa gtx 770

Welcome =)))

14 godina

Kako ti Phenom iskorištava grafu ??

12 godina
GTX 7XX Club

Nisam jos isprobao..oc je na 4.0....al dolazi kroz 10 dana 8320 tak da bu to ok...

razorblade
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice