@ imba
ali kada don ukljuci slider, pa kada potece 1000mhz na core da vidis score.
Sigurno prebacuje 2500 bodova
@ imba
Sažem se u potpunosti ;) Zaletio sa sam se s izjavom, ali opet mi se svidio rezultat moje grafe oc spram 3x5850 stock.
budem ja odvrtio u minimapu.... :D pa da onda vidite, rezem gtx 580 sli OC XD
Sažem se u potpunosti ;) Zaletio sa sam se s izjavom, ali opet mi se svidio rezultat moje grafe oc spram 3x5850 stock.
meni se jos vise svidi kad ju odreze 500 kn jeftinija gtx 560ti ...
1. u snovima je jeftinija 500kn
2. pokaži mi na hwbotu di je to pere
3. mani me se, imam već karton zbog tebe i tvojih ***** komentara, idi svoju pamet širit dalje od mene
EOD , ovo nije tema gdje bi se trebali prepirati s nVidio** .
@ imba
Neda mi afterburner preko ferkvencija kao u CP-u,
makar sam uključio neoficijalno OC-anje i napone.
Napone da, frekvencije ni čut...
Any help?
Da probam dobri stari Gainward Expert Tool 4.x za AMD/ATI?
Pa jednostavno flešaj otključani bios gore, ili ga sam otključaš. Najjednostavnija opcija.
@ imba
Neda mi afterburner preko ferkvencija kao u CP-u,
makar sam uključio neoficijalno OC-anje i napone.
Napone da, frekvencije ni čut...
Any help?
Da probam dobri stari Gainward Expert Tool 4.x za AMD/ATI?
Ne. Instaliraj ATI Tray tools, digni napon na Afterburneru i zatim taktove na ATI tray tools
Nisam zavidan, stvarno nisam jer imam neke stvari o kojima nemaš pojma. A to što ste ti tu kurčiš da ti treba treća grafa, well to se jedino tu i možeš kurčit jer te možda .2% ljudi u RL shvaćaju...ako i to. Samo naprijed, deri pare od staraca na zastarjelu grafu u nekom beznadnom pokušaju da se premetneš u nekog guru-a foruma. To ti je jako pametno, samo naprijed. Jedva čekam review tvoje nove konfe, bez trunčice sarkazma sad. Nadam se da će ti pružiti gušt pa da budeš miran i zadovoljan onim što imaš...Kao što je netko tu u threadu spomenuo, nisi ti microman. (ova izjava nije nikakva uvrijeda što se tiče forumaša microman, već prije kompliment ;))
Najveća prednost SLI i/ili CF je što s vremenom možeš u pola cijene dokupiti drugu karticu i vozi dalje, eto tu je sva mudrost.... ili druga krajnost....kad izađe najnovija GTX-XXX ili Hd-XXXX možeš odma kupit dvije pa ganjaš rekorde u benčevima...eto...ljudi vole isprobavati, testirati, natjecati se...ja sve to shvaćam...