Pozdrav ljudi,
kupujem nove graficke oko 5mjeseca...
Zanimalo bi me sta je jače....
GTX 295 Quad SLi ili GTX 285 3-way SLi
Razlika u cijeni nije problem.
Hvala unaprijed!
Pozdrav ljudi,
kupujem nove graficke oko 5mjeseca...
Zanimalo bi me sta je jače....
GTX 295 Quad SLi ili GTX 285 3-way SLi
Razlika u cijeni nije problem.
Hvala unaprijed!
1. april a ??
ako je tema stvarna onda je po meni quad SLI jaci...samo da pitam a za sta ces ti koristit te grafike?
1. april a ??
ako je tema stvarna onda je po meni quad SLI jaci...samo da pitam a za sta ces ti koristit te grafike?
Ti baš neznaš di češ slovon jel da?
Nema veze
Ako imaš pametno utroši
da san na tvon mistu pričeka bi do sutra dok se tema nmalo ne napuni i bude više mišljenja
ako imas dovoljno para samo naprijed
Koliko ja znam 295 nemoze ici u quad. osim ako se jedna grafa racunaju ko dvije...
Ti si stvarno smješan....ovo ti govorim bez ikakve ljubomore, nego iz nekakvih normalnih moralnih i ekonomskih pobuda....ljudi dobivaju otkaze, gladuju, a ti razmišljaš o kakve 4 grafike po 4 soma svaka....strašno....ovo je za otvorit grupu ala malo sam maka.
No pustimo to...čak da ih i uzmeš razliku u igrama nečeš osjetiti, jedino da imaš "32 monitor onda da, ovako je sve čista glupost....ali ako misliš rušit rekorde, onda pogledaj ovo, jer uptavo lik sa tim grafikama drži 1mjesto
Ti si stvarno smješan....ovo ti govorim bez ikakve ljubomore, nego iz nekakvih normalnih moralnih i ekonomskih pobuda....ljudi dobivaju otkaze, gladuju, a ti razmišljaš o kakve 4 grafike po 4 soma svaka....strašno....ovo je za otvorit grupu ala malo sam maka.
No pustimo to...čak da ih i uzmeš razliku u igrama nečeš osjetiti, jedino da imaš "32 monitor onda da, ovako je sve čista glupost....ali ako misliš rušit rekorde, onda pogledaj ovo, jer uptavo lik sa tim grafikama drži 1mjesto
Koliko ja znam 295 nemoze ici u quad. osim ako se jedna grafa racunaju ko dvije...
Ti misliš dat 9000 kuna samo za grafičke, a razlika u performansama minimalna?
Dobro je kada sa petnaest godina možeš za kućište i grafičke dati 10000 kuna.
Neznam dali je ovo neko pre*eravanje ili tata i mama neznaju gdje će s lovom..
E da
trebaš mrcinski procesor za te dvije grafe
npr. Q9650 nije dovoljan
niti Core i7 940
trebalo bi overklokirat na nekih 3,8Ghz
E da
trebaš mrcinski procesor za te dvije grafe
npr. Q9650nije dovoljn
niti Core i7 940
trebalo bi overklokirat na nekig 3,8Ghz
Pogledaj Seasonic , Enermax i Pc Power & Cooling!!
Nigdje jos nisam nasao test za te graficke, pa ti ne mogu tocno nista rec za njih.
Al ti mogu rec kao i vecina ovdje da ti to nije potrebno, pa koliko god si ti spreman odvojit para..
Performanse ne budes osjetio bolje od GTX 280, naravno ko sto je netko ovdje napomenuo osima ako imas monitor 32"
Vjeruj mi bit ces zadovoljan i sa jednom od te a ne SLI. I onda za 1 god kad te pukne onda kupis drugu.
A i te graficke koje imas su sasvim dovoljne za vecinu stvari (igra). Imas ih godinu i pol!! Kao da ih imas 10godina.
Ja sam sa svojom 7600 GT grafickom zivim vec 4 godine i odlicna je.
sorry, ne želim ispasti takav da vrijeđam, ali fakat si glup ako misliš kupiti gtx 295 u quad sli
poslušaj ljude koji su ti prije mene pisali.... ne moram ja ništa više govoriti, sve su ti rekli
hahaha frajer mi daje 10 k ta kuciste i graficke isusti mater..
decko za te pare slozi radje 2 predobra kompa i posalji ih u udrugu one jadne djece sa poteskocama..
a lagano se nadjemo mi pa te ja odfuram u Wrapche LUDARU.
Uzmi dvi 295-ice, trose manje od ove tri i manje se griju a brže su.
Ma daj ova tema mi baca na totalno s*anje. Djete od petnaest godina će dat 10000 kuna za grafičke kartice. I to sada ono, najače šta postoji na tržištu. Uz to ima kućište od 1500 kuna, koje je jedno od boljih na tržištu. A još bi mu trebala matična, procesor i rami od kakvih 10000 kuna da to radi "punom parom"! Još i vodeno.
Doma ima, kako kaže 8800 u SLI i to je slabo... I planira za računalo dati oko 20000, (10000 grafičke + komponente da iskoriste taj "SLI"), da mu služi dvije godine... JAO
Još tu netko preporučuje HP od 50000 kn. OMG.
Ma daj ova tema mi baca na totalno s*anje. Djete od petnaest godina će dat 10000 kuna za grafičke kartice. I to sada ono, najače šta postoji na tržištu. Uz to ima kućište od 1500 kuna, koje je jedno od boljih na tržištu. A još bi mu trebala matična, procesor i rami od kakvih 10000 kuna da to radi "punom parom"! Još i vodeno.
Doma ima, kako kaže 8800 u SLI i to je slabo... I planira za računalo dati oko 20000, (10000 grafičke + komponente da iskoriste taj "SLI"), da mu služi dvije godine... JAO
Još tu netko preporučuje HP od 50000 kn. OMG.
Nisam ja rekao da mi "smeta"!!! Samo da mi ta tema baca ne neko nepotrebno pres*ravanje! Ako hoće neka kupi 14 komda GTX 295 pa mijenja svaki dan u tjednu.. meni ni u džep ni iz džepa.
ja imam xilence 1200w, ali jace je cooler master real power pro 1250w
ja bih rade uzeo dvije gtx295.
Nisam ja rekao da mi "smeta"!!! Samo da mi ta tema baca ne neko nepotrebno pres*ravanje! Ako hoće neka kupi 14 komda GTX 295 pa mijenja svaki dan u tjednu.. meni ni u džep ni iz džepa.