Super mi je kad mi to kaze netko sa grafom od 30eura
GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
- poruka: 15.735
- |
- čitano: 1.542.589
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super mi je kad mi to kaze netko sa grafom drlogom od 30eura
Pusti ti to... njegov drlog vrti još uvijek XD... doduše, veći fps ima slajdshow na powerpointu, al radi.
Super mi je kad mi to kaze netko sa grafom od 30eura
I onda nam se ko fol smije a komp mu ne bi prosao ni ko pc blagajna
Super mi je kad mi to kaze netko sa grafom drlogom od 30eura
Pusti ti to... njegov drlog vrti još uvijek XD... doduše, veći fps ima slajdshow na powerpointu, al radi.
Sa crknutom finiksicom su igre jednako (ne)igrive al zato manje zamara oci
Nego sta znaci nego golden sample? I dalje znaci golden sample...
Usporedi malo ove dvije slike, a evo ti malo i wiki
Gainward is a computer hardware company which produces video cards since 1984. Taiwan-based TNC Industrial sold the company to Palit Microsystems in 2005, acquiring the Gainward brand and branch Gainward Europe GmbH for $1 million....In 2013 Palit Microsystems surpassed ASUSTek, becoming the biggest graphics card vendor by volume.
Nego sta znaci nego golden sample? I dalje znaci golden sample...
Ne druže, to znači "Golden sample". Dakle, sa navodnicima. Vidiš sliku? Sto posto nas oće privarit, jel da Gorštače?
Lol. Ja bi se odrekao brenda koji će mi krepat poslijegarantnog roka. Slao bi ga u rodni kraj do sudnjeg dana.
ps, "GS" označava samo, i opet ni to ne znači gotovo NIŠTA posebno - binan čip. "Ručno" biran. Čišći komad silicija. Ništa više. Nekad je to imalo više smisla. Danas više gotovo nimalo.
GS je skraceno za golden sample haha kakva rasprava, Pa i na kutiji piše GS velikim slovima, ispod "golden sample". Razlike su samo u taktovima, GS u sredini, GLH na vrhu.

Pa i samo trajanje garancije govori nešto o tome.
Sa http://www.hardware.fr/articles/962-1/taux-retour-composants-s2-2016.html Google translate:
"... Iako prošla izvedba nije pokazatelj buduće izvedbe, sada objavljujemo dio dostupnih statističkih podataka o povratnoj stopi. Oni se odnose na dijelove koji su prodani tijekom druge polovice 2016., za prinose stvorene prije druge polovice 2017. godine, odnosno najviše jednu godinu rada. Svaki put smo usporedili stope dobivene od strane proizvođača s onima iz našeg prethodnog članka o toj temi objavljenoj u prosincu 2016. godine. Statistika po robnoj marki temelji se na minimalnom uzorku od 500 prodanih primjeraka, po modelima na minimalnom uzorku od 100 prodanih primjeraka. Kada je uzorak manji od 200 komada, oznaka je kurzivom.
Zotac 1,13% (naspram 1,44%)
EVGA 1,19% (N / A)
Gigabajt 1,19% (naspram 1,44%)
MSI 1,29% (naspram 1,67%)
ASUS 1,30% (naspram 2,13%)
Palit / Gainward 1,49% (u usporedbi s 1,23%)
Inno3D 1,56% (naspram 2,19%)
Sapphire 2,90% (naspram 1,15%)
Evo brojeva dobivenih prilikom grupiranja GPU podataka za Nvidiju:
0.83% GeForce GTX 950
1.06% GeForce GTX 960
2.52% GeForce GTX 970
0.43% GeForce GTX 1050 / Ti
1.29% GeForce GTX 1060
1.69% GeForce GTX 1070
1.39% GeForce GTX 1080 "
Uh taj internet, razotkrije svakog bullshitera...
Kolika je maksimalna preporučena 24/7 temperatura za Pascal, ako se računa throttlanje?
Prešo si je kad zatrotla...
Prešo si je kad zatrotla...
Da, ali postoji li deklarirana vrijednost?
Kolika je maksimalna preporučena 24/7 temperatura za Pascal, ako se računa throttlanje?
Gamer nexus, Steve ili kako vec je reko u nekom videu da je oko 60 C nakon toga kartica počinje s 25 mhz downclock dok se ne stabilizira, a sluzbeno je 82 ili tako nešto. Mislim da sam tako čuo, nedavno u nekom clipu...
No opet temp čega, evga je usro zadnju seriju kad nisu stavili termalne padove, pa kartice crkavale same od sebe iako je temp za core bio ok
Netocno, Pascal spusta takt s tempersturom i to vec oko 30°C, nakon 55°C spusta za jedan bin (cca. 13mhz) svakih 5°C.
Kod Pascala je za benchanje temperatura sve...
Baš danas testira... razlika u igrama između 1950MHz i 2050MHz je ... pa... ono "koga briga?!" tip razlike.
Baš danas testira... razlika u igrama između 1950MHz i 2050MHz je ... pa... ono "koga briga?!" tip razlike.
Znamo to svi samo neki će to priznat a neki će od tih 100mhz napravit revoluciju u gamingu!
Prije 2 mjeseca kad je izasla ona 1080ti koja ide na 2075 bez problema, to se dizalo u nebesa jer je 25mhz vise od ostalih........ :D
apsolutno nebitno i zanemarivo
Znamo to svi samo neki će to priznat a neki će od tih 100mhz napravit revoluciju u gamingu!
Da, ali i dalje - tko želi najbolje, to je najbolje. Brzina ovisi o hlađenju. Kingpin se može na LN2 dići jako visoko i zato je najbolja kartica.
Da, ali i dalje - tko želi najbolje, to je najbolje. Brzina ovisi o hlađenju. Kingpin se može na LN2 dići jako visoko i zato je najbolja kartica.
Slažem se u potpunosti.
Pa da, za vlasnike 8700K i brzih monitora, trebaš najbrže. Uzmeš vodenog Kingpina i to je zakon.
Pa da, za vlasnike 8700K i brzih monitora, trebaš najbrže. Uzmeš vodenog Kingpina i to je zakon.
ja bi rade zracnu lightning-icu(1080ti), jel to uopce igdje dostupno?
Bila je neko vrijeme na Amazonu. No, Pascalu voda koristi, jako.
Ljudi pitanjce.. Jučer stavil friške winse, desetku..
Komp je spojen na telku (4k-120Hz) putem hdmia, baš gledal neku seriju prek vlca, i uočen je stuttering (slik zna zatrzat ko da frejm padne), dok je materijal pušten prek navedenog playera, pod project sam stavio na extended, da sliku prikazuje na monitoru i telki istovremeno (taman dok surfam, mogu gledat nekaj istovremeno:D).
Ne sjećam se da sam taj problem imao prije reinstalacije winsa..
Jel ko zna di bi mogao bit problem?