GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.556.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Znači i7 920 šije i5 4460, OCan je 20 fpsa ispod Haswella koji je višem taktu...Zanimljivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
DarthMarkus kaže...

Znači i7 920 šije i5 4460, OCan je 20 fpsa ispod Haswella koji je višem taktu...Zanimljivo

pa evo ti i7 875k

http://i66.tinypic.com/14uvmo7.jpg

14 godina
sylar951 kaže...
Stjepanj kaže...
sylar951 kaže...

Naletio na gigabyte gtx 1080 g1 gaming za 5000kn stara 3 tjedna, uredan, račun i kutija, garancija 3god.  Uzeti??

imas i ovu:

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/msi-gtx1080-gaming-x-oglas-19765526

mislim da je msi bolja! neka me netko ispravi ako grijesim!lp

zanimljivo... ali ovaj tip će mi usput kupiti i moju staru grafu (r9 290) pa stoga će još smanjiti cijenu... u ovom slučaju, 2 muhe jednim udarcem

evo ga, riješeno... i tip mi je još spustio 200kn jer veli da sam pošten što sam ponudio realnu cijenu za referentnu r9 290 bez gare.... sve skupa sam dao 3800kn i evo je gtx 1080 u mom kompu :) a inače je ovoliko : https://www.links.hr/hr/graficka-kartica-pci-e-gigabyte-geforce-gtx-1080-g1-gaming-8gb-gddr5x-dvi-hdmi-dp-051800052

a ova grafa što si ti linkao na njuškalu je isto od tog lika koji je prodao tom tipu na njuškalu za 5soma kn... i sad je taj tip prodao opet tu grafu za 5400 tak da oglas više ne vrijedi :D

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 21:45 (sylar951).
13 godina
Stjepanj kaže...
Pokusavam vec godinama shvatiti taj amd ali evo odustao napokon! Da nisu u stanju izdominirati svojim proizvodima barem jednu seriju u 5g..gtx 6xx savrsenstvo, gtx 7xx ubojice, gtx 9xx nevideno nesto, gtx 1xxx flawless...idemo dalje!lp

Jel Stjepko, gdje je danas serija 6xx i 7xx u muzeju ili na otpadu a gdje je 7950/7970?

Za 6 mjeseci ce im se i 9xx serija pridruziti 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Kako di su, evo ja se jos sa 5xx serijom igram...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...
Kako di su, evo ja se jos sa 5xx serijom igram...

BIo sam ti linkao gdje su sadašnje 280X u odnosu na GTX 770 a gdje su bile u trenutku aktualnosti. Neda mi se ponovno, ali vjerujem da si namjerno to zaboravio 

10 godina
neaktivan

Mogu ti i ja linkat video na kojemu lik prikazuje kako na HD 6850 igra Crysis 3 na ultra i 60 fps ali to ne znači da je pouzdano

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
17 godina
odjavljen

Imao gtx 770, srećom utopio ju na vrijeme za dobre novce.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Dovoljno je samo bacit oko na tablice najnovijih igara da se vidi kakos toje 600 i 700 serije, 900 serija je kompletna u padu osim gtx 980ti, ona jos drzi svoje mjesto iznad AMD konkurencije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Svi glasni a svaki bi iza foruma mjenjao svoju radeonku za nvidiu iste sekunde, e moji dečki

Battlelog: Glavas_ZG

9 8 hvala 0
9 godina
protjeran

Ajde ne trolaj

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...

Svi glasni a svaki bi iza foruma mjenjao svoju radeonku za nvidiu iste sekunde, e moji dečki

Gle ti si na svim forumima svijeta kukao mjescima kako ti driveri degradiraju tvoju nvidiju. I onda si kupio polovnu nispravnu radeonku koju ti je neko očito uvalio ili ti je bila neka druga nekomptibilnost u sistemu, i sad si sve naglo zaboravio i tamburaš drugu pjesmu 

10 godina
odjavljen
XXX kaže...
Glavas_ZG kaže...

Gle ti si na svim forumima svijeta kukao mjescima kako ti driveri degradiraju tvoju nvidiju. I onda si kupio polovnu nispravnu radeonku koju ti je neko očito uvalio ili ti je bila neka druga nekomptibilnost u sistemu, i sad si sve naglo zaboravio i tamburaš drugu pjesmu 

Haha, zezam, nije ni Nvidia puno bolja po pitanju drivera, zapravo uopće više nema podrške za moju grafu al ok, vezano za AMD grafu, to mi je dao forumaš za onoliko koliko i vrijedi a to je ništa, no bolje i to nego ovo što si ti napravio, prodao GTX 770 i kupio grafu koja je slabija

17 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...
XXX kaže...
Glavas_ZG kaže...

Haha, zezam, nije ni Nvidia puno bolja po pitanju drivera, zapravo uopće više nema podrške za moju grafu al ok, vezano za AMD grafu, to mi je dao forumaš za onoliko koliko i vrijedi a to je ništa, no bolje i to nego ovo što si ti napravio, prodao GTX 770 i kupio grafu koja je slabija

Je, slabija je tetrisu 

12 godina
odjavljen
XXX kaže...
Glavas_ZG kaže...

Ako je u pitanju ova odnosno ovakva readeonka, i ja bi rado mijenjao svoju nvidiju...

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
9 godina
protjeran

Ta gtx 770 je toliko degradirala da je i od gtx 960 slabija u novim igrama

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Ta gtx 770 je toliko degradirala da je i od gtx 960 slabija u novim igrama

Grafa je službeno bez podrške. Friška figa vjenim kupcima 

10 godina
odjavljen

U DX12 su driveri i onako nebitni tako da ...

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Da i?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
sylar951 kaže...

Naletio na gigabyte gtx 1080 g1 gaming za 5000kn stara 3 tjedna, uredan, račun i kutija, garancija 3god.  Uzeti??

evo ga, riješeno... i tip mi je još spustio 200kn jer veli da sam pošten što sam ponudio realnu cijenu za referentnu r9 290 bez gare

još jedan je prešao na tamnu stranu...

SILA/ZGX@ZGamers
13 godina
protjeran

Mislim da cu malo odustati od foruma, previse sam frustriran amd-om i prokletom nvidijom!lp svima

edit. kaj mislite jel ovo namjeseno?:

http://www.pcekspert.com/clanak/msi-geforce-gtx1060-gaming-x-test/?pg=1

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 1:07 (Stjepanj).
14 godina
neaktivan

Ode Vlada a sad i Stjepanj . Ne vidim razloga da se ustanem ujutro. 

Moj PC  
12 0 hvala 1
14 godina
ZGamer kaže...
sylar951 kaže...

evo ga, riješeno... i tip mi je još spustio 200kn jer veli da sam pošten što sam ponudio realnu cijenu za referentnu r9 290 bez gare

još jedan je prešao na tamnu stranu...

ma nema veze, lako se ja opet vratim na AMD ako izbace nešto bolje za godinu-dvije, al ova godina je zasigurno nvidijina...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 2:39 (sylar951).
17 godina
Stjepanj kaže...

Mislim da cu malo odustati od foruma, previse sam frustriran amd-om i prokletom nvidijom!lp svima

edit. kaj mislite jel ovo namjeseno?:

http://www.pcekspert.com/clanak/msi-geforce-gtx1060-gaming-x-test/?pg=1

Plakat ću.. hbte ako ima i 5% istine u ovome što pricas nisi normalan :)

pa imas djecu bokte dragi i frustrira te sto s jedne strane amd u q i nvidia laže haha o moj Bože.

Što nije bitnije uzeti ono što ti se sviđa i igrati. Jel si odigrao išta u zadnjih par godina ili samo gledas gpu usage u bf4 64 igraca?

uzivaj i smiri se :)

17 godina

Jako čudan test...

Kažu "Referentni, a i ovaj MSI-ev model ima nazivni TDP od 120W, pri čemu je u stanju potegnuti 225 W iz dva izvora – PCIe 3.0 konektora i jednog 6-pinskog PCIe Power konektora. Spomenimo i kako referentni model ima 6-pinski konektor." A na slici iznad teksta 8 pinski konektor. Tko je u pravu? Ili je to generička slika sa neta?

I onda "Vrijednosti buke koju navodimo u članku smo dobili mjerenjem uz pomoć Z5 Compact smartphonea (Android 6.0) i SoundMeter aplikacije." Na store-u ih ima gro sa tim imenom, a i nisam znao da je to učinkovita metoda jer koliko sam se ja igrao sa takvim aplikacijama treba ih kalibrirati sa "pravim" uređajem da bi vrijednosti bile relevantne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...

Evo jedna svježa recenzija čisto da vidiš gdje ti je tvoja GTX 770...tamo gdje je nema je GTX 960 koja pere tu tvoju GTX 770 praktički svuda pa isto možeš usporediti u odnosu na R9 380X. Rekao bih totalna katastrofa za nekada dobru GTX 770. Totalno su uništili tu karticu u kratkom roku.

http://www.guru3d.com/articles_pages/powercolor_radeon_rx_480_red_devil_review,1.html

nadam se da sad razumiješ kaj znači imati mrtvu karticu za nove naslove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 9:12 (XXX).
14 godina
neaktivan

stjepko ce stvarno zavrsit na aparatima..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ipetrovs kaže...

Ode Vlada a sad i Stjepanj . Ne vidim razloga da se ustanem ujutro. 

ma kako da ne, mo'š mislit kako će otić

to je kao da narkić kaže - od sutra sam čist

17 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

Još kad pročita da je nvidija izgubila sud u USA i da mora isplatiti svakom vlasniku po 30$ za dio drvene memorije u GTX 970...

17 godina
=xfact= kaže...

Sada će doć i reć kako GTX 1060 pere RX 480 u 5 od 6 dx12 naslova i to će ga malo refat da može nastavit dalje....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice