GeForce GTX 480 Podržava 4-way SLI !!!

poruka: 50
|
čitano: 8.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
IRebic IRebic
IRebic IRebic
IRebic IRebic
IRebic
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 20:01 (IRebic).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: GeForce GTX 480 Podržava 4-way SLI !!!
I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
17 godina

Šta je tu čudno? ATI to ima odavno...

WARNING!

Explosion imminent for those two in the middle!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Šta je tu čudno? ATI to ima odavno...

WARNING!

Explosion imminent for those two in the middle!

Mozda da isprojektiraju neki quick release. Kad tempreature dosegnu 115 srednje dvi izbaci iz kucista, a ostalo potopi sa tekucim dusikom. E to bi vec bilo cool, i cool.

A ne vi ATi curice, 60 stupnjeva u loadu. Pih, obucite male roze suknjice na svoje Radeonke.

16 godina
odjavljen

Naravno, protupožarni aparat dobijete na poklon kad kupite 2x 480.

I poklon-bon sa popustom na kupovinu klima uređaja...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
21 0 hvala 0
17 godina
Mad_Badger kaže...

Mozda da isprojektiraju neki quick release. Kad tempreature dosegnu 115 srednje dvi izbaci iz kucista, a ostalo potopi sa tekucim dusikom. E to bi vec bilo cool, i cool.

A ne vi ATi curice, 60 stupnjeva u loadu. Pih, obucite male roze suknjice na svoje Radeonke.

Mene bi bilo sram se hvaliti sa temperaturom od 100+ °C?

16 godina
neaktivan

Stavis te 4 u kuciste i taman imas pecicu za grijat se zimi.

Vjerojatno ce nvidija napravit reklamu kako je ona ekoloski osvjestena zato sta nemoras koristit grijanje na plin ili naftu sve dok imas fermi.

Imao bih da sam krao... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1114612
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Niko ne spominje mini nuklearni reaktor za napajanje ovog quad cuda ...

I onda kontaj koliko bi SETI paketa mogao obraditi u satu ;)
Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lud ko puška kaže...

Vjerojatno ce nvidija napravit reklamu kako je ona ekoloski osvjestena zato sta nemoras koristit grijanje na plin ili naftu sve dok imas fermi.

Hmmm veliš ekološki osvještena,a pridonosi globalnom zatopljenju.

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Lud ko puška kaže...

Hmmm veliš ekološki osvještena,a pridonosi globalnom zatopljenju.

Da, ali manje nego nafta, jer imas 2 u 1, npr. malo foldas@home (pomazes zdravstvu, i znanosti) i grijes sobu (ne trosis plin, naftu, ugljen, za termoelektrane, radijatore, i dodatnu struju opcenito).

Kuzis?Smijeh

Imao bih da sam krao... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1114612
17 godina

Dobra stara hiperbola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma da... I stavi 2 napajanja i protegni deblji presjek el. instalacije do tog sistema...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To se ne bih usudio upogoniti kod sebe doma Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

To se ne bih usudio upogoniti kod sebe doma Belji se

Ma vec ce Teo donijet taj 4-SLi... Takav sistem mozete testirat za destilaciju rakije :P :D

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ma vec ce Teo donijet taj 4-SLi... Takav sistem mozete testirat za destilaciju rakije :P :D

Poznavajući njega vjerojatno ga već ima doma složenog, ako ne onda idući tjedan ziher.

Destilira se rakija i onda odmah piješ dok testiraš 3D prikaz za bolji 'doživljaj' Belji se

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Batista kaže...

Poznavajući njega vjerojatno ga već ima doma složenog, ako ne onda idući tjedan ziher.

Destilira se rakija i onda odmah piješ dok testiraš 3D prikaz za bolji 'doživljaj' Belji se

Znaci 1. maja okrecemo janjca kod Tea na 4-SLI. nVidija je zakon. Okrecu se janjci, pece se rakija, po zimi se grije.

A sta Radeonke nudu? Dobre performanse u igrama za svoju cijenu? Pih, probaj zvat trebu na Crysis benchmark.

Al kad cuju za janjca i domacu rakiju, odma sve vlazno ko oktobar.

17 godina
neaktivan

Kažu da se na jednoj GTX 480 može pržit jaje, pa onda u 4-W-SLI (pošto one 2 u sredini nemaju baš zraka) bi se trebalo bez problema moć ispeć janje...

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 19:54 (IRebic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...
Belji se

Znaci 1. maja okrecemo janjca kod Tea na 4-SLI. nVidija je zakon. Okrecu se janjci, pece se rakija, po zimi se grije.

A sta Radeonke nudu? Dobre performanse u igrama za svoju cijenu? Pih, probaj zvat trebu na Crysis benchmark.

Al kad cuju za janjca i domacu rakiju, odma sve vlazno ko oktobar.

Tako je to kad se nema obzira prema polarnim medvjedima:

Uskoro će oni iz Greenpeaca upadati u kuće i uništavati Fermije.

16 godina
neaktivan

A nama lagali da je ono o Černobilu grunuo reaktor. Izgleda da su oni to bili testirali 4-way Fermi Belji se ali ondašnje napajanje nije bilo dovoljno dobro...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 20:54 (Minoza).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Batista kaže...

Ma da... I stavi 2 napajanja i protegni deblji presjek el. instalacije do tog sistema...

Silverston Strider ili Thermaltake Though Power bi to mogli držati

btw nije ni čudo što se tope ledenjaci

16 godina
protjeran

4- way SLI?????????????????? Kolika je to snaga! Pomalo je neobično da Nvidia da takvu mogućnost na karticama "višeg" ranga. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iso miki! pa zar uopće postoji napajanje koje bi to proguralo? Koliko to čudo vuče, nekih 1.5kW?  A valjda ima i takvih napajanja...

Tko god to koristi, možda bi bilo bolje da ih ne stavlja u alu. kućišta jer bi ih moglo otopiti :D  ali opet, sa pozitivne strane, zamisli kako dobro grijanje zimi :)  a troši upola manje od prosječne termoakumulacione :)

Ovo mi zvuči kao jedna od beskorisnijih namjena ove kartice... dobro, običan SLI sa dvije kartice još i daje dobre rezultate, ali sve nakon toga praktički ne dobiješ ništa. Plus microstuttering.

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uf, neće mi trebati kamin u kući pored ovog Cool

Nego EVGA ima neku ploču (mislim da se radi o X58 chipsetu, ili P55 možda. Probati ću pronaći koja točno) koja podržava do 4 EVGA GTX285 Classified grafe.

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mmm koji dobar toster, da mi je samo znat kolike su temperature ove 2 u sendvicu izmedu,lijepo griju jednaa drugu,iskreno da mi ovo neko sad pokloni, bilo bi me strah upalit ih,jbt upalis furmark pa padne napon u stanu.

16 godina
odjavljen

Fermi je u fazi razvoja i alpha testiranja još od davne 2003. godine, što dokazuje ova slika. Naime, ovo je bio prvi trial run te kartice-tostera u 4-way SLIju. Test igra - Solitaire. Dosad su radili samo na smanjenju potrošnje.

Posljedice uključivanja 4-way SLIja Posljedice uključivanja 4-way SLIja
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
20 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

haha, vidim masovna sprdnja sa Nvidiom... nevjerojatno koliko su izgubili korak sa Atijem u proizvodnji grafičkih, zato ih deru u proizvodnji procesora (prvenstveno mislim na odnos uloženo-dobiveno)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 18:38 (the economist).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Fermi je u fazi razvoja i alpha testiranja još od davne 2003. godine, što dokazuje ova slika. Naime, ovo je bio prvi trial run te kartice-tostera u 4-way SLIju. Test igra - Solitaire. Dosad su radili samo na smanjenju potrošnje.

hahahahahahah dobra...

IRebic
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

hahaha :) LOL dobra, dobra...

Inače što se matičnih tiče, kod ovih PCI-E 2.0 slotova je u biti 2.0 x8 = 1.1 x16. Znači čak i da sve 4 rade na x8 bilo bi OK. Ali ima ploča, sasvim dovoljno koje dodaju onaj nvidijin NF200 i tako stave još hrpu PCI-E "lanes" pa možeš sve 4 vrtit u punoj brzini. Iako osobno sumnjam da bi itko vidio kakvu razliku.

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features
16 godina
odjavljen

nVidia zapravo radi za spas planeta-Fermijem se bore protiv globalnog zahlađenja. Nuspojave su minorne-nastanak novih 400 pustinja na Zemlji (za svaku grafu po 100).

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ima kakvih novosti o r6xxx seriji?

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice