GeForce GTX 280

poruka: 121
|
čitano: 23.075
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: GeForce GTX 280

onda nek ti posudit te igre -.-,proso si 200 kn jeftinije :D

17 godina
neaktivan
PC Hacker kaže...

Dragi moji Ljudi, ma molim vas sta sve vi noramalni neki da GTX 280 kosta 6000 kn ili 5000 kn???

Nemojte gluposti pisat.

Znaci nVidia GTX 280, 1 GB, košta 3300 kn u HgSpotu, te 3900 kn ako hocete VodenoHladenje, no uz tih 3900 morate kujit i cjevi i stale stvari za Vodeno.

Nvidia 280 po testovima u Igrama jako dobra graficka koja je sama u PCu tegdje oko blizu 9600 X2. Ali ako spojite 280 u SLI tu joj nema kraja, dat cu vam link od tih testiranja jer u SLIu je Dublo brza od bilo koje Graficke. I naravno uskoro je kupujem, a onda i u SLI.

ATI 4870 X2 ce bit nešto kao GTX 280, ali nece ga moc u SLIu dostic...zato je i GTX 280 najbrža grafička na tržištu.

Link kod testitanja graficka na Igrama, te u SLI kombinacili takoder:

1 Grafička u PC:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13

Multy GPU:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=20

nVidia GTX 280....Bogataš uz jedan Intel Core 2 Quad Processor picit ce ko luda.

Ti si napisao toliko gluposti u ovom postu da se slobodno možeš kandidirati za Oscara u pisanju gluposti. Čestitam!
Što je 9600X2? GTX280 je itekako sporija od 4870X2. Najbrža na tržištu? LOL

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
PC Hacker kaže...

Dragi moji Ljudi, ma molim vas sta sve vi noramalni neki da GTX 280 kosta 6000 kn ili 5000 kn???

Nemojte gluposti pisat.

Znaci nVidia GTX 280, 1 GB, košta 3300 kn u HgSpotu, te 3900 kn ako hocete VodenoHladenje, no uz tih 3900 morate kujit i cjevi i stale stvari za Vodeno.

Nvidia 280 po testovima u Igrama jako dobra graficka koja je sama u PCu tegdje oko blizu 9600 X2. Ali ako spojite 280 u SLI tu joj nema kraja, dat cu vam link od tih testiranja jer u SLIu je Dublo brza od bilo koje Graficke. I naravno uskoro je kupujem, a onda i u SLI.

ATI 4870 X2 ce bit nešto kao GTX 280, ali nece ga moc u SLIu dostic...zato je i GTX 280 najbrža grafička na tržištu.

Link kod testitanja graficka na Igrama, te u SLI kombinacili takoder:

1 Grafička u PC:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13

Multy GPU:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=20

nVidia GTX 280....Bogataš uz jedan Intel Core 2 Quad Processor picit ce ko luda.

Ti si napisao toliko gluposti u ovom postu da se slobodno možeš kandidirati za Oscara u pisanju gluposti. Čestitam!
Što je 9600X2? GTX280 je itekako sporija od 4870X2. Najbrža na tržištu? LOL

...House
Mislio je na dvije 9600GT u SLI-u
Mislim da je mislio najbrzi single chip na trzistu.
E da...prica dosta gluposti :D
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 280

I da je mislio na 9800gx2 prica gluposti jer nije najbrza graficka na trzistu..and the oscar goes to "pc hacker"!Šutim

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

I da je mislio na 9800gx2 prica gluposti jer nije najbrza graficka na trzistu..and the oscar goes to "pc hacker"!Šutim

Ali je svakako isplativa ;) - 2400kn, Protis.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
GeForce GTX 280

Ma briga me , nakon mnogo cekanja i promisljanja kupujem BFG GTX 280 OCX za 3000 kn u HGSpotu... Mozda i je 4870X2 brza jedina na svijetuSmijeh ali trenutno previse problema s njom i mozda nije best buy ali mislim da sam miran par godinaCool...

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Ma briga me , nakon mnogo cekanja i promisljanja kupujem BFG GTX 280 OCX za 3000 kn u HGSpotu... Mozda i je 4870X2 brza jedina na svijetuSmijeh ali trenutno previse problema s njom i mozda nije best buy ali mislim da sam miran par godinaCool...

Uzmi radije 9800GX2 za 2400kn manje - jeftinija, a brža... Jedini problem je taj što je dual-GPU.
17 godina
neaktivan

Kakvih problema?

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Mozda i je 4870X2 brza jedina na svijetuSmijeh ali trenutno previse problema s njom i mozda nije best buy ali mislim da sam miran par godinaCool...

Problema? Kakvih problema?
Godina? LOL Nisi miran niti 2 godine..
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 280

Ja nemam nikakvih problema sa 4870x2

A kartica brije po krajsisu ko da je igra od prije 5 godina, staviš 8x AA i to  još adaaptivni i ništa ne trza.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2008 12:22 (drago7).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Dermentor kaže...

Mozda i je 4870X2 brza jedina na svijetuSmijeh ali trenutno previse problema s njom i mozda nije best buy ali mislim da sam miran par godinaCool...

Problema? Kakvih problema?
Godina? LOL Nisi miran niti 2 godine..
 Nemora bit..ako ima 17"monitor onda je miran 4godine sa svim detaljima na high..ako ima 22"onda nijeNamigiva
17 godina
neaktivan
drago7 kaže...

Ja nemam nikakvih problema sa 4870x2

A kartica brije po krajsisu ko da je igra od prije 5 godina, staviš 8x AA i to  još adaaptivni i ništa ne trza.

Na kojoj rezoluciji?
EVGA nForce 790i Ultra Intel Core 2 Duo E8500 Patriot Viper 4GB DDR3 Thermaltake Toughpower 850W Seagate Barracuda 320GB SATA II nVidia GeForce GTX 280 Cooler Master Cosmos
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 280
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
 Crna Gujo,malo skrenuste sa teme "GeForce GTX 280".Smijeh
17 godina
neaktivan

OMG kako ATI rastura nVidiu trenutno to je nevjerojatno, ali je bitna stvar sto je ovo single GPU kartica, bas me zanima oce li nVidia napravit nesta kao 4870x2 i da li je to moguce uopce...Jos uvijek nisam uspio saznat kakvih to problema 4870x2 ima?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2008 12:50 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Da nvidia napravi gtx280 x2 takva grafa bi trošila oko 500W pod opterecenjem,  dok ova moja troši oko 300W.

Mislim da svi oni koji pokušavaju pokrenuti 4870x2 sa  napajanjem od 400-500w imaju velike probleme.

Ja imam Anteca od 750W i nikakve probleme.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2008 13:14 (drago7).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

OMG kako ATI rastura nVidiu trenutno to je nevjerojatno, ali je bitna stvar sto je ovo single GPU kartica, bas me zanima oce li nVidia napravit nesta kao 4870x2 i da li je to moguce uopce...Jos uvijek nisam uspio saznat kakvih to problema 4870x2 ima?

Dečki, tema je GeForce GTX280 ,a ne ATI 4870x2.  

http://forum.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/ati-4870x2/7164.aspx                                                                                                                             
17 godina
neaktivan
Bugy kaže...
 Crna Gujo,malo skrenuste sa teme "GeForce GTX 280".Smijeh
 Nauči kako se vode debate, tek onda možeš sudjelovati na forumu.
mislav_01 kaže...

Da, ali mislim da neće tako lako. Dual PCB solucija za GTX280 bila bi preskupa, pregrijana i nedovoljno brža. (Nema problema, autor te izjave je samo fanboy).
drago7 kaže...

Da nvidia napravi gtx280 x2 takva grafa bi trošila oko 500W pod opterecenjem,  dok ova moja troši oko 300W.

Mislim da svi oni koji pokušavaju pokrenuti 4870x2 sa  napajanjem od 400-500w imaju velike probleme.

Ja imam Anteca od 750W i nikakve probleme.

Niti jedna grafička kartica ne troši 300W... To je potrošnja cijelog sistema eventualno, ali sigurno ne same kartice.
Bugy kaže...
mislav_01 kaže...

Dečki, tema je GeForce GTX280 ,a ne ATI 4870x2.  

http://forum.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/ati-4870x2/7164.aspx                                                                                                                             
 Ponavljaš se, a već sam ti rekao gore. - Ne postoji nešto kao "rasprava o GTX280". Osnova svake rasprave je komparacija i imati ontopic raspravu na način na koji očekuješ je - nemoguće.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ponavljaš se, a već sam ti rekao gore. - Ne postoji nešto kao "rasprava o GTX280". Osnova svake rasprave je komparacija i
imati ontopic raspravu na način na koji očekuješ je - nemoguće.

Kao prvo ,nemoj biti bezobrazan , a kao drugo možda namjeravam kupiti dotičnu grafičku ,te me stoga u ovom topicu zanima GTX 280 , a ne ATI 4870x2.
17 godina
neaktivan

Što očekuješ u temi "GTX 280"? Hvalospjeve za GTX280? Koja je svrha te teme onda?

16 godina
neaktivan
GeForce GTX 280

Ono na onom forumu vjerojatno je Teastirana 1 Graficaka, neka ih testiraju u SLI!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ne da sad nema sanse da bi uzimao gtx 280 nego nema teoretske sanse...Pa kad vidim da su 2x4850 bolje (tako kaze novi Bug), a jeftinije za oko 1000kn onda se izbor namece sam...U cijenovnu razliku se moze jako puno drugih stvari poboljsat kad se slaze neka nova konfa...

17 godina
neaktivan
PC Hacker kaže...

Ono na onom forumu vjerojatno je Teastirana 1 Graficaka, neka ih testiraju u SLI!!!

Da, cca. 6500kn... Jedna HD4870x2 je 3400, ili ti ga duplo jeftinije...
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 280

Nije GTX280 tako loša. Kao što je netko rekao, single čip kartica je i kao takva je u nižim rezolucijama jako fina i 4870x2 nije puno brža, a uvijek se može desiti da u nekoj igri CF ne radi baš dobro.

4870x2 debelo šiša nVidiu tek na visokim rezama, tj. 1600, 1920 i 2560 i na kraju je ipak jeftinija i to otprilike malo manje nego je sporija. Ali u 90% slučajeva CF radi bez problema, a ako ne radi, proradi ubrzo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 280

Nije gtx280 losa uopce..ona je odlicna graficka..sad to kaj je dvije 4850 u CF-u peru to je druga stvar...Viče

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Nije gtx280 losa uopce..ona je odlicna graficka..sad to kaj je dvije 4850 u CF-u peru to je druga stvar...Viče

Da, ali to su dvije kartice, dakle i dva dodatna kabela za napajanje, dva puta potrošnja struje, dva puta zagrijavanje i CF i profili i korist koju korisnik ima tek na visokim rezolucijama.
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 280

Ista stvar kod hd4870x2 samo kaj je jedna kartica..dva su kabela za napajanje..zagrijavanje je veliko i ako se ne varam isto je cf korisnicki profilNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Ista stvar kod hd4870x2 samo kaj je jedna kartica..dva su kabela za napajanje..zagrijavanje je veliko i ako se ne varam isto je cf korisnicki profilNamigiva

Da, nema 4850 dva kabela? 8 i 6 pinski? ... Ali i dalje su i 4870x2 i GTX280 bolje rješenje od dvije 4870 ili dvije 4850.
17 godina
neaktivan

Zsto su bolje rijesenje, kad su 2x4850 za 1000kn jeftinije od jedne gtx 280 a bolje...Nekuzim se u CF i koliko to dobro funkiconira ali ovako na papiru ispada jasno da je 2x4850 bolji izbor od jedne gtx280. Pa me zanima zasto se onda odlucit za skuplju soluciju?

17 godina
neaktivan

Ako imaš manji monitor onda ti je GTX280 možda i bolja. Nema puno razlike kod CF-a jer CF i SLI uglavnom rade OK, ali uvijek imaš neke igre koje ne rade dobro odmah jer treba čekati mjesečni izlazak drivera za CF/SLI (ovisno imaš li nVidi ili ATi kartice). Ponekad radi dobro (gotovo uvijek) ali se jednostavno desi da nije OK... ili šteka SLI ili CF ovisno o naslovu. CF u pravilu ima manje problema i skalira se bolje.

Uz to je puno lakše prodati jednu, nego dvije kartice, ako se odlučiš na upgrade.

Ako ne moraš igrati neke igre čim izađu i možeš pričekati malo dok izađe profil, onda je CF/SLI dobra solucija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice