GAINWARD GeForce GT 740 GSnejasnoća

poruka: 5
|
čitano: 564
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
GAINWARD GeForce GT 740 GSnejasnoća

s obzirom da ju posjedujem,pored regularnog RGB izlaza ima miniHDMI i DVI. ...sad ja nikako nisam sa DVI načisto ... a uzeh si prije 2 dana Monitor 23,6" LED SAMSUNG LC24F390FHUX uz koji sam dobio samo HDMI kabel,a imam drugi samsungov 19" kojeg mi žao prodati.žao mi prodati ovog manjeg monitora te si razmišljam da si ga ostavim kao sekundarni.mala nejasnoća oko DVI izlaza ... gledam te DVI na RGB adaptere s kojima nisam načisto i problem su pinovi ... pomoć,koji uzeti? ili ići na miniHDMI na ženski HDMI da si stavim SAMSUNG LC24F390FHUX na taj izlaz,s obzirom da si ga hoću staviti i ostaviti kao glavnog.

Svaka akcija ima svoju reakciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: GAINWARD GeForce GT 740 GSnejasnoća
Uzmi si minihdmi adapter i spoji, po meni bolje rjesenje nego ici na dvi. Cudno mi da ta grafa nema obican hdmi. Jesi siguran da je minihdmi? Daj uslikaj izlaze ako ti nije problem ili tocan link od grafe
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina

ma jeste mini ... još sam i ja ostao zabezeknut neki dan s pitanjem "kako neide" ...kad sam uzimao grafu nisam obraćao pažnju na HDMI kakav je ali ajde...u momentu uzimanja nije mi ni bio taj izlaz ajmo reći bitan.mada mi se malo ne sviđa što mi slika nije na cijelom ekranu preko tog izlaza na malo starijoj grafulji bez obzira na maksimalnu rezoluciju. evo linka http://www.gainward.com.tw/main/vgapro.php?id=939&lang=en

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 15:15 (Igor150).
17 godina
A bemti, i oni izmisljaju gluposti na tim jefitinim grafama, uzmi sta ti je jeftnije, ili mhdmi ili dvi hdmi.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina

a kad sam i ja...iz ljutnje prešao sa ATIa na nVidiu ... kad su ATI zasrali stvari s r7 serijom....vidjet ću u linksu šta imaju i šta je jeftinije

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice