Dvojba Ati4890 ili nVidia GTX 275?

poruka: 35
|
čitano: 6.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Dvojba Ati4890 ili nVidia GTX 275?
maXonja kaže...

Prošlo mi kroz ruke puno nVidia kartica u zadnje vrijeme (razne 8800GTS 320/640/512MB, 9800GTX, GTX260, danas mi došla GTX280) i ama baš nikad nisam imao prigovora na glasnoću hladnjaka dok za turbine na većini ATI kartica to nebih mogao reći...

Kad se u sve to uračunaju puno bolji driveri bez problema, veća sigurnost da ti neće krepat kartica (još mi dosad niti jedna nVidia nije krepala za razliku od 2-3 krepane ATI-ce), podrška za Phsyx i "The way it's meant to be played" naslovi, nevidim nikakav razlog da se uzima ATI kartica.

sve 5 niko ne kaze da se nvidie vise griju od atija... i da se vent cuje ko kod atija ali nije niti daleko od toga.. ja tvrdim ono sta znam.. a to da kako kaze giga da se vent ne cuje kod full loada su bajke.. kod njega sa aftermarket coolerom mozda ali ovako nema sanse

16 godina
protjeran
RE: Ati 4890 ili nVidia 275 GTX?
Tvrdy kaže...

Dajte ljudi kad pišete ovakve bombastične tvrdnje bar recite na max rezi od 1600x1200 ili sl.

ma ja se s tobom slažem samo je još uvjek jako malo onih koji igraju na 24 ili 26 ili 32 inčnim monitorima a bez njih se i nemore iskoristit potencijal navedenih grafa u ovoj temi

I Jadantisi
16 godina
RE: Ati 4890 ili nVidia 275 GTX?

Ovako, toxic, od mene (uho) do grafe je cca 30 cm (HAF ima otvorenu bočnu stranu, tako da nema apsolutno nikakvih zvučnih barijera). Neki dan sam u isti tren igrao Crysis (entuzijast, 1920x1080), a u krilu mi je bio subnetbook gdje sam se dopisivao s frendom. Kada je na subu HDD počeo raditi, to je prema kompletnoj konfi (ne samoj 275ici, kompletnoj) zvučalo kao artiljerija.

Ja ne znam koja je tiša. Može biti da je 4890. Ali tvrditi da je Gigabyteova 275ica glasna... E, u lice ti mogu reći da lažeš. I iza toga stojim. 

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
RE: Dvojba Ati4890 ili nVidia GTX 275?

je ti stvarno misliš da znaš sve e pa neznaš evo pa poslušaj ove ventove pa kaži da su bučni

Kakav je to program na trečoj slici ?

Gigabyte ....

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 20:56 (zeroname).
15 godina
Dvojba Ati4890 ili nVidia GTX 275?

Gigabyte Gamer HUD

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice