Catalyst 9.12

poruka: 136
|
čitano: 21.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Catalyst 9.12

Ne razumijem TD Hyperion... wiereq i slicni shvatili da je dx11 totalna pusiona,sve isto, sve se moze sa starijim dx-ovima, dam sarkasticni odgovor i dobijem TD... za sarkazam

A dobro, od sada samo strucni, tehnicki ispravni odgovori ocigledno...

P.S. sarkazam je tu radi "gledam u nebo i tvrdim da je crveno iako znam drugacije" odgovora... Mozes ima demonstrirat razliku sa 200 primjera, uvijek ce se nac netko tko ce tvrdit drugacije, a neke ovdje vec dugo citam sa nebuloznim tvrdnjama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Catalyst 9.12
Rhodin kaže...

Ne razumijem TD Hyperion... wiereq i slicni shvatili da je dx11 totalna pusiona,sve isto, sve se moze sa starijim dx-ovima, dam sarkasticni odgovor i dobijem TD... za sarkazam

P.S. sarkazam je tu radi "gledam u nebo i tvrdim da je crveno iako znam drugacije" odgovora... Mozes ima demonstrirat razliku sa 200 primjera, uvijek ce se nac netko tko ce tvrdit drugacije, a neke ovdje vec dugo citam sa nebuloznim tvrdnjama.

Slazem se..

On je tu da bi meni govorio kako ja ne znam sto radim, da je graficka odlicna.. pogledaj po netu, ako nema preko 1000 problema s grafickom.. neki su je flashali, radili sve zivo i nije pomoglo, dok nekima je. I sad vidim da je graficka, za ono sto sam ja tvrdio "neispravna", u biti sama od sebe takva (ili od odlicnih drivera!)

No kako bilo, ona je kod njih, mijenjam za dx10 graficku jer mi koji efekt vise manje ne treba, sve dok nema problema meni pase.

Inace je graficka dobra za nekog ko hoce male temp. i malu potrosnju.. i sve te uber efekte koje nam dragi dx11 donosi. A sto se tice tih pustih reviewsa - Jedna stvar: Ajd nek mi neko udje u CoD:Waw i pokaze da je jaca od npr. 4890 kako neki tvrde. Ja na dx9 imam daleko bolje performanse s 4850 nego sa 5850.. i to je svima, 5770 je jaca od 5850 u dx9 i to mogu dokazat, dok na reviewsima imam benchmarkove u kojima moze pisati da je 5970 jaci od gtx295, kad ja znam da nije tako!

16 godina
Catalyst 9.12

Ma bravo, evo dobio si i TU od mene...

Svaka cast majstore....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

sta to sad znaci za nas koji imamo starije radeonke..npr 4670..ukratko, malo vece performanse ili razlika 0%..ne zanima me zasto i kako xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Catalyst 9.12

Da li postoji stanovita razlika između drivera za ATI kartice na stranicama proizvođača i službenim stranicama? Pitam jer imam Radeon HD5850 Sapphire pa bih probao preuzeti sa Sapphiretech.coma ili kao obično sa ATI-ja!

sell the kids for food weather changes moods
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Catalyst 9.12

najpametnije sa sapphiretecha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

najpametnije sa sapphiretecha

Da.. u njih ne mozes pogrijesiti. A u biti svi imaju iste drivere, sad ti odaberi gdje ti se najbrze dl-a.. meni sa amd-a ide najbrze.

A sto se tice pitanja.. da, ovi driveri ti ubrzavaju i 4xxx serije.. ma u biti sve od 3xxx pa nadalje. Al koncentriraju se na dx11 najvise, pa neznam hoces li bas primijetiti veci pomak od 3-4%

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 11:12 (weirdeq).
17 godina
weirdeq kaže...
Rhodin kaže...

Slazem se..

On je tu da bi meni govorio kako ja ne znam sto radim, da je graficka odlicna.. pogledaj po netu, ako nema preko 1000 problema s grafickom.. neki su je flashali, radili sve zivo i nije pomoglo, dok nekima je. I sad vidim da je graficka, za ono sto sam ja tvrdio "neispravna", u biti sama od sebe takva (ili od odlicnih drivera!)

No kako bilo, ona je kod njih, mijenjam za dx10 graficku jer mi koji efekt vise manje ne treba, sve dok nema problema meni pase.

Inace je graficka dobra za nekog ko hoce male temp. i malu potrosnju.. i sve te uber efekte koje nam dragi dx11 donosi. A sto se tice tih pustih reviewsa - Jedna stvar: Ajd nek mi neko udje u CoD:Waw i pokaze da je jaca od npr. 4890 kako neki tvrde. Ja na dx9 imam daleko bolje performanse s 4850 nego sa 5850.. i to je svima, 5770 je jaca od 5850 u dx9 i to mogu dokazat, dok na reviewsima imam benchmarkove u kojima moze pisati da je 5970 jaci od gtx295, kad ja znam da nije tako!

E tu se ne slažem s tobom - imao sam 4850 Golden Sample i sad 5850 - ova potonja je brža u svim igrama koje sam probao, DX9, DX10 i DX11...

Bar pod Win 7 64-bit. Na XP-ima nisam radio usporedbu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 12:20 (TomoR).
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
weirdeq kaže...
Rhodin kaže...

Slazem se..

E tu se ne slažem s tobom - imao sam 4850 Golden Sample i sad 5850 - ova potonja je brža u svim igrama koje sam probao, DX9, DX10 i DX11...

Bar pod Win 7 64-bit. Na XP-ima nisam radio usporedbu.

Jesi probao CoD 2, 4 i 6? Ili left4dead.. ajd probaj pa javi. naravno da ce bit bolja u npr. assassins creed dx10 ili dirt.. al totalno je neoptimizirana za dx9 igre

16 godina
Catalyst 9.12

4850 bolja od 5850 u dx(bilo koji).... stvarno svasta covjek moze cuti....

ne znam, mislim da cu ti morat davat TU na svakom posto, cista genijalnost

5770 bolji od 5850 i slicno....

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 12:40 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
weirdeq kaže...

Jesi probao CoD 2, 4 i 6? Ili left4dead.. ajd probaj pa javi. naravno da ce bit bolja u npr. assassins creed dx10 ili dirt.. al totalno je neoptimizirana za dx9 igre

Od navedenih samo CoD 6.

Reza: 1920x1080

4850, 2xAA, uglavnom iznad 60 FPS

5850, 4xAA, 16xAF, sve Ultra ili Max postavke, uglavnom iznad 80 FPS

Najveća razlika je vidljiva na Two Worlds, sa 4850 je išla na 1440x900 i nekim pristojnim framerateom (preko 30 FPS-a), s ovom karticom igram bez problema na 1920x1080.

Dodatno, na 5850 je slika nekako ono čišća, vjerojatno zbog interne puno kvalitetnije AF implementacije na 5850.

Zapravo, razlike su puno manje ako igraš na nižim rezolucijama, za tvoj stroj ne znam na kojoj si rezi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 23:20 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Ne znam.. oprosti al onda je moja bila stvarno neispravna, oduzelo mi je bar 50% njenih performansi jer ja u cod2 nisam mogao 250 na 1280x1024 (gdje mi jedino "glatko" ide, na vecim rezama je zeznutije) i to s dx7 sve low.

A trebala bi sa takvim postavkama bar 500 dok se setam po mapi.. bar koliko sam vidio jacinu njenu po reviewsima.

Dok frend ima slabiji proc, 2 gb rama i sa 4850 333 dok seta po mapi. Meni s 333 pocne blokavat pc i pada do 100

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Catalyst 9.12

Evo instalira san ga danas. Sve radi bez problema. Nema nikakvih poteškoća ni u igrama ni u bilo čemu drugom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Evo maknuo sam ti Thumbs Down kada te to tako pali.

Gledaj treba vremena da izađe prava dx11 igra, ovo su sve bezvezarije dosada. Dirt2 je prvotno zamišljena kao DX9/DX10 igra i onda su nabrzaka stavili DX11, a jedino se primjećuje na vodi i više nigdje, barem nisam ja nijgdje primjetio.

Crysis 2 će biti prava stvar,ako i tamo zahebu kao što je to bilo sa crysis 1(very high onemogućili na dx9 da naprave što veću razliku između dx9 i dx10, a od razlike nije bilo ni r) onda stvarno...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 13:34 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Rhodin kaže...

Evo maknuo sam ti Thumbs Down kada te to tako pali.

Gledaj treba vremena da izađe prava dx11 igra, ovo su sve bezvezarije dosada. Dirt2 je prvotno zamišljena kao DX9/DX10 igra i onda su nabrzaka stavili DX11, a jedino se primjećuje na vodi i više nigdje, barem nisam ja nijgdje primjetio.

Crysis 2 će biti prava stvar,ako i tamo zahebu kao što je to bilo sa crysis 1(very high onemogućili na dx9 da naprave što veću razliku između dx9 i dx10, a od razlike nije bilo ni r) onda stvarno nabijem i dx11 i dx10 na oba kur*a od kojih samo jedan imam.

BTW: pričali smo u školi onako i rekao je jedan lik da je vidio por*ic gdje lik ima 2  k... LOL2

hahaha i meni je lik reko da je to vidio.. dao mi link. bahaha

17 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Covjece sta vi gledate....radje gledajte curu sa 2 PI*KE Smijeh

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

A cura sa k hebe curu si to vidio?Smijeh

NASTRANO

16 godina
neaktivan
dobru ste temu našli
Ajd nek neko skine ss dok mod nije vidio!
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
AA-d00d kaže...

A cura sa k hebe curu si to vidio?Smijeh

NASTRANO

Opa ja sam mislio da sam jediniSmijeh

Imam jos traume od toga ŠutimSmijeh

Da ne bude kompletni offtopic lol: instalirao 9.12 i imam osjecaj da mi sve nekako ljepse ide

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
Catalyst 9.12

U kakve ste vi terme skrenuli, ajd editirajte to da ne bi bilo zutih kartona...

Btw taj dx11... nema ga puno ali ga ima i bit ce ga

Trenutno su tu samo dirt2, battleforge i novi Stalker

Dolazi ih jos

Puno ili malo, vec su tu i dolazi ih hrpa, koliko sam shvatio 1. ili 2. mjesesc dolazi dx11 patch za DA:O

Puuuno brze sve skupa izlazi nego kad je doso dx10, ako cemo realno tamo je u prvih pola-godine godinu bilo igri ko sad dx11 valjda

EDIT: ili je onaj stalker samo dx11 bench? e sad da me ubijes... idem malo google-at

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 10:01 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I za LOTRO dolazi DX11 patch

17 godina
protjeran
TomoR kaže...

Inače, evo vam usporedbe Dirt 2 DX9 i DX11:

FAKE !

na lijevoj strani tj directx9 su samo smanjeni detalji.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
17 godina
protjeran
weirdeq kaže...
....cut

bolje je promijeni za directX9 grafičku, samo pazi da ima "C" na kraju Namigiva

dx10 je lažnjak, jeftinije ćeš proći hahaha...dobar si.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
17 godina
Bugofil kaže...
TomoR kaže...

Inače, evo vam usporedbe Dirt 2 DX9 i DX11:

FAKE !

na lijevoj strani tj directx9 su samo smanjeni detalji.

Nije fake, snimao sam to sam, detalje sam stavio na High i na jednoj i na drugoj strani koliko je išlo...

Ajde ti napravi svoj video...

17 godina

Evo vam hotfixa, ukljućujući i neke probleme koji se spominju u prethodnim postovima:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATICatalyst912Hotfix.aspx

"Hotfix that resolves the mouse being enlarged under Windows® 7, improves performance of OpenGL games, Provides CrossFireX™ support for Eyefinity & Provides support for OpenCL

Problem Description:

·         Performance drop is observed with a supported  ATI CrossFireX™ configuration when using the thermal scope while playing Call of Duty Modern Warfare

·         Performance drop during the opening cinematic of Resident Evil 5

·         Wheelman freezes while loading the game menu and can't play further

·         The desktop mouse cursor becomes enlarged at random while using Windows 7

·         Flashing in various OpenGL titles – City of Heroes, Enemy Territories: Quake Wars, Riddick

·         Heaven benchmark (DirectX 9 mode) – Grass flickers and white boarders observed around the edges

·         DTS-HD and Dolby True-HD not working properly with certain receivers  while using HDMI connection on ATI Radeon™ HD 5000 Series "

17 godina
Catalyst 9.12

Sutra dobivam hd5850, ali tek navečer oko 23h ću moći nešto izbenchat i stavit drivere 9.12.

Ako ja nebudem imao problema kao ni stoncin onda vi koji stalno nešto seruckate ili imate neispravnu grafu ili neznate rukovat karticom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Ako ja nebudem imao problema kao ni stoncin onda vi koji stalno nešto seruckate ili imate neispravnu grafu ili neznate rukovat karticom.

U 99% slučajeva je tako Cool

17 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Imam Catalyst 9.12 instalirane. Da li ih moram izbrisati da bih instalirao Hotfix?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina
Razer_Copperhead kaže...

Imam Catalyst 9.12 instalirane. Da li ih moram izbrisati da bih instalirao Hotfix?

Možeš pregazit, ali bolje ti je unninstall-> restart-> instal hotfix-a -> restart

17 godina
moderator

Uočio sam jednu novost s ovim driverima - u Modern Warfareu 2 mi se ekran pretvori u stroboskop kad mi u vidno polje padne flashbang. Također titra kao sumanuto kad koristim Thermal, zbog čega mi je taj dodatak sada neupotrebljiv. Jedno i drugo je najnormalnije radilo s 9.11...

Work is for people who suck at video games.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice