ATi Radeon 6770 pitanje

poruka: 46
|
čitano: 8.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ATi Radeon 6770 pitanje

najbolje je da kupim grafičku i testiram je na 3d marku i sličnim programima par puta... ukoliko se komp ne ugasi bit će dobro a ako se ugasi morat ću pribjegavat drugim rješenjima... čak dolazi u obzir da uzmem napajanje od prijašnjeg kompa uguram ga u ovaj komp i vrtim grafičku samo preko tog drugog napajanja...

call of duty mw2
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: ATi Radeon 6770 pitanje
cod__kiLL3r kaže...

najbolje je da kupim grafičku i testiram je na 3d marku i sličnim programima par puta... ukoliko se komp ne ugasi bit će dobro a ako se ugasi morat ću pribjegavat drugim rješenjima... čak dolazi u obzir da uzmem napajanje od prijašnjeg kompa uguram ga u ovaj komp i vrtim grafičku samo preko tog drugog napajanja...

A što s situacijom "kupim grafičku i testiram je na 3d marku i sličnim programima par puta... ukoliko se komp ugasi morat ću pribjegavat drugim rješenjima" za slučaj da se komp ugasi jer je krepalo napajanje i povuklo još i tu novu grafičku i disk i memoriju i matičnu?

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
cod__kiLL3r kaže...

A što s situacijom "kupim grafičku i testiram je na 3d marku i sličnim programima par puta... ukoliko se komp ugasi morat ću pribjegavat drugim rješenjima" za slučaj da se komp ugasi jer je krepalo napajanje i povuklo još i tu novu grafičku i disk i memoriju i matičnu?

a nadajmo se da neće... neznam što bih ti drugo rekao... 

call of duty mw2
16 godina
cod__kiLL3r kaže...

problem je u tome što kad kupim grafičku ostaje mi 250 kn da kupim novo napajanje pa neznam što bih kupio za te novce...

Do 250 kn ne možeš pogriješiti ako kupišLC Power Silent 550W. Imam ga i drži bez problema moju 5770. Međutim, bilo bi grijeh da, ako možeš, ne dodaš još 40-tak kn i uzmeš za klasu kvalitetniji LC Power Green 460W. Bez obzira na brojke koje stoje u naslovima ovaj green je jači (Efficiency up to 85%) i dobar je za buduće nadogradnje idućih godina.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
ATi Radeon 6770 pitanje

nemoj se zajebavat s tim....to je igra macke i misa...ja da sam na tvom mjestu ja nebi riskirao

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATi Radeon 6770 pitanje
Pozdrav, imao sam napajanje ms 400w i graficku hd4670, slican problem mi se javljao. Isao sam u servis gdje mi je frajer rekao da ce ms400w drzat i drugu grafu kao sto je npr gtx550ti jer na kutiji pise da je minimalno napajanje za grafu 400W, e sad ja sam rekao da ocu da mi da neko napajanje od corsaira na sto mi je frajer odgovorio "sta fensi smensi bi nesto". Isao sam nakon toga u istu trgovinu samo ducan i pitao covjeka za preporuku na sto mi je odgovori ovako "koje napajanje imas " ja ms 400W on: "to ti je napajanje za kase" !!!! Eto toliko o tom napajanju.... srot najveci.... Cim bi pokrenuo neku igru koja zahtjeva da grafa daje sve od sebe rusila bi se igra... (napajanje nemoze podnjet konstantni napon koju treba grafickoj pa se graficka rusi prilikom igranja)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Micek kaže...

Do 250 kn ne možeš pogriješiti ako kupišLC Power Silent 550W. Imam ga i drži bez problema moju 5770. Međutim, bilo bi grijeh da, ako možeš, ne dodaš još 40-tak kn i uzmeš za klasu kvalitetniji LC Power Green 460W. Bez obzira na brojke koje stoje u naslovima ovaj green je jači (Efficiency up to 85%) i dobar je za buduće nadogradnje idućih godina.

šta nije dostava 55kn u tom Portiu? I onda na kraju ga jeftinije ispadne da je kupio jedno od ta 2 napajanja u Linksu?

15 godina
odjavljen
Balvan8 kaže...
Micek kaže...

šta nije dostava 55kn u tom Portiu? I onda na kraju ga jeftinije ispadne da je kupio jedno od ta 2 napajanja u Linksu?

Naravno da ga je u linksu jeftinije, ne mora plaćati poštarinu.

16 godina
Balvan8 kaže...

Mislim da nigdje nije naveo gdje će uzimati grafu. I u Linksu je dostava 55 kn (Link).

Normalno da je bolje ako može izbjeći dvostruko plaćanje dostave. Sve zavisi gdje će uzimati grafu.

15 godina
odjavljen
Micek kaže...
Balvan8 kaže...

Mislim da nigdje nije naveo gdje će uzimati grafu. I u Linksu je dostava 55 kn (Link).

Normalno da je bolje ako može izbjeći dvostruko plaćanje dostave. Sve zavisi gdje će uzimati grafu.

U linksu možeš kupiti bez da platiš poštarinu, a za portio nisam siguran...

16 godina
Jakovp kaže...

Da. Ako mu je poslovnica blizu to je dobar izbor. Portio je web-shop bez shoping prostora.

Draži su mi web shopovi koji imaju dostavu preko HP expressa. Njihova je dostava 35 kn i kod nekih shopova možeš uzimati pouzećem kad ti stigne roba.

15 godina
odjavljen
Micek kaže...
Jakovp kaže...

Da. Ako mu je poslovnica blizu to je dobar izbor. Portio je web-shop bez shoping prostora.

Draži su mi web shopovi koji imaju dostavu preko HP expressa. Njihova je dostava 35 kn i kod nekih shopova možeš uzimati pouzećem kad ti stigne roba.

Da, kod portia mi se sviđa što se može platiti pouzećem, ne gubi se vrijeme na uplatu.

14 godina
neaktivan
ATi Radeon 6770 pitanje

grafičku ću kupiti u svijet medija tako da ću vjerovatno tamo kupiti i napajanje... samo me zanima sad dali je problem što kupujem grafičku sa sučeljem pci express 2.1. a na matična mi podržava 2.0?  a mislim se između ova 2 napajanja

http://www.svijet-medija.hr/p/Napajanje-INTER-TECH-IT-E650W/20985/

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=052740030

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cod__kiLL3r kaže...

grafičku ću kupiti u svijet medija tako da ću vjerovatno tamo kupiti i napajanje... samo me zanima sad dali je problem što kupujem grafičku sa sučeljem pci express 2.1. a na matična mi podržava 2.0?  a mislim se između ova 2 napajanja

Inter Tech je šrot.

PCI-E 2.1 grafa bez problema radi na PCI-E 2.0, nemaš brige.

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
cod__kiLL3r kaže...

Inter Tech je šrot.

PCI-E 2.1 grafa bez problema radi na PCI-E 2.0, nemaš brige.

ma neću se uopće mislit kupit ću ovaj drugi u portiu i igrat na tome dok ne skupim dovoljno novaca za pristojnu konfiguraciju... 

call of duty mw2
17 godina
cod__kiLL3r kaže...

ma neću se uopće mislit kupit ću ovaj drugi u portiu i igrat na tome dok ne skupim dovoljno novaca za pristojnu konfiguraciju... 

Dobar izbor, biti ćeš zadovoljan.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice