Ati radeon 5970 2gb neradi kako treba

poruka: 9
|
čitano: 823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Dobar dan svima... Prosli put pitao, sam nesto u vezi ATI RADOEN 5970, koja mi je pravila low FPS Itd... sad me samo zanima za ati radeon 5970 dual gpu koja nije black edition ili sarpphire obicna je ima power od 600w tacnije lc power 600w navodno modularno sad nzm ni sta to znaci dali iko moze da mi kaze kako naci njen original driver koj ce mi otvoriti, oba gpu na njoj navodno pise sve da radi ali mi se nesto cudno desava sa drugim gpu na njoj umesto da ide na 720/1000mhz meni stoji na 157/300mhz trenutni driver je 13.12 ati catalyst stariji na koj mi najbolje radi dali iko moze da mi da neki noviji driver  da skinem... kad sam, skino noviji driver primer 15.7 ove najnovije z ati seriju 5000h izbacivalo mi je blue screen 1033.u igricama mi se lose ponasa uzas na neke radi odlicno a u far cry 3 lose radi na sve skoro lose radi samo driver ako iko moze da mi nadje original za nju najnoviji da otvara crossfire i da mi otvori dual gpu na njoj hvala a evo i slike kao dokaz na igrice kad igram sta se desava, 

Deki suga
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 16:52 (deki121).

0 0 hvala 0
14 godina

Lc power 600w ti je vjv. napajanje koje imas u kompu.

1.Savjet koji ti dajem je da probas sa amd autodetectom skinut driver.

2.Prodaj tu karticu jer je dosta stara nema podrsku za dx12 i veliki je potrosac h

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

druze e to vidi sad kad sam skino autodecet nista nije uradio za 1s kao download complete nzm sto

Deki suga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovdje bi trebao pronaći sve što ti je potrebno (driver). ad klikneš na "download driver" imaš opciju "automatically detect and install" i ispod toga "manually ..." preporučujem ovo drugo. upiši sam (odabirom) sve, od OS-a nadalje, i trebalo bi raditi pristojno. mudro je PRIJE TOGA deinstalirati "stare" ili postojeće drivere. za taj posao skini i pokreni ovo.

dakle:

1. počisti i makni sve dosadašnje drivere za karticu

2. manualno instaliraj nove

3. držim fige da sve prođe dobro.

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 17:12 (Ajar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Ati radeon 5970 2gb neradi kako treba
Ajar kaže...

ovdje bi trebao pronaći sve što ti je potrebno (driver). ad klikneš na "download driver" imaš opciju "automatically detect and install" i ispod toga "manually ..." preporučujem ovo drugo. upiši sam (odabirom) sve, od OS-a nadalje, i trebalo bi raditi pristojno. mudro je PRIJE TOGA deinstalirati "stare" ili postojeće drivere. za taj posao skini i pokreni ovo.

dakle:

1. počisti i makni sve dosadašnje drivere za karticu

2. manualno instaliraj nove

3. držim fige da sve prođe dobro.

hvala druze samo bojim se da ce uspeti jer sta nisam probao ako do sad nisam probo barem 10 drivera za nju nista nisam, prosto se nesto desava a sta pitaj boga mozda je power slab od 600w nzm uzas mi radi a kad sam skino noviji driver cudo se desavalo blue screen izbacio na noviji driver probacu opet mada cisto sumnjam propatio sam se sa ovom kantom od graficke a nista ne radi kako treba 

Deki suga
13 godina

Koji cpu imas?

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
deki121 kaže...

hvala druze samo bojim se da ce uspeti jer sta nisam probao ako do sad nisam probo barem 10 drivera za nju nista nisam, prosto se nesto desava a sta pitaj boga mozda je power slab od 600w nzm uzas mi radi a kad sam skino noviji driver cudo se desavalo blue screen izbacio na noviji driver probacu opet mada cisto sumnjam propatio sam se sa ovom kantom od graficke a nista ne radi kako treba 

600W je sasvim dovoljno napajanje. NZM je oznaka iznimno dobrih osigurača ugrađenih u napajanje. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
9 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Koji cpu imas?

Q6600 2.40GHZ speed turbo 2.70GHZ cpu moze da drzi 

Deki suga
9 godina
neaktivan
Ajar kaže...
deki121 kaže...

600W je sasvim dovoljno napajanje. NZM je oznaka iznimno dobrih osigurača ugrađenih u napajanje. 

nzm.. evo skino sam 15.17 ati catalalyst niti mi otvara dual gpu na nju samo jednu eto o tome sam pricao o tome je ova tema driver nmg da nadjem koj ce je teradi u full da radi normalno i da mi rade oba gpu normalno 

Deki suga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice