Može u Device manageru stisni desni klik mouse i onda Update driver software. Tako vidi da li je na kraju stari driver ili ima novije. A downloadaš u support.amd. Eo ti screenshot u prilogu:
da li je to za malo iskusnije i one koje se bolje snalaze na kompu ili je to lako kao skinuti program sa interneta
i kolike su šanse da userem nešto
Moš ko bilo koji program instalirat na komp. Nemaš beda, traje isto tako kao drugi aplikacije od 50-tak megabajta veličine! Samo Next i pratiš što piše i što se odvija. 2-3 minute, restart i deri...!
Da li vi koji imate ati grafe baš morate izbrisat stari driver da bi stavili novi?
NE!!!! bas sam primjetio oni koji ga "brisu" imaju poslije probleme sa Catalystima....Ja samo jedan preko drugog.
Ja sam prije bez deinstalacije, sad probavam zadnje sa deinstalacijom starih drivera i koristim još driver sweeper da malo probam jer volim ispitivati sve razno inače... ko i grafe svako "malo"
Ja isto bez brisanja starih.Jedini minus je šta stari zauzimaju prostor.
Stari neće zauzimati prostor, jedino oni fajlovi što ostanu nakon instalacje novih preko starih jer uvijek nešto ostane pa je možda ipak bolje najprije SKROZ izbrisat staru verziju programa i novu na friško install. Recimo kao i Winze kad se radi clean install iz Bootanja.