ATI 4870 X2 ili Gigabyte 6950 2 gb

poruka: 70
|
čitano: 11.576
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: ATI 4870 X2 ili Gigabyte 6950 2 gb
Zuja kaže...

Jao taj COD!

Ja sam prije bio zagrizeni igrac (ne igram vec godinu i nesto, skuzio sam koje je to sranje) i FPS luđak {#}

ja sam skužio da je bolje ić karat već visit 12h na kompu sam kako bi nabio sate {#}

al eo npr. moj frend još uvjek to igra i svaki dan mi zveca kak je napravio no aim headshot dok je jumpo bla bla bla... stjero sam ga u rodni kraj par puta {#}

0_o
15 godina
Zuja kaže...

Jao taj COD!

Ja sam prije bio zagrizeni igrac (ne igram vec godinu i nesto, skuzio sam koje je to sranje) i FPS luđak {#}

Posto sam uvijek imao odlicne komponente nikad problema s FPS-om na codu, pa kad sam kupio 4870X2 sam se zacudio, jedva locka 500 FPS-a! A takva mrcina od graficke, vrti sve ostalo do uber pa sam se bacio na istrazivanje..

1. Cod 2 NEMA dual gpu podrsku, engine je star ko grčka, teksture se stavljaju na low itd. 

2. Za cod 2 najbolja grafa je gtx 285 jer najstabilnije i najvise drzi fps.

3. Ja sam s 4870X2 presao na 570 i nije mi zao.

4. Ovo ide svim deckima koji govore FPS preko 30 je 0 bodova. To je istina, stvarno je. Ali ne u COD-u.. Metci idu brze, skaces vise, brze trcis. Ustvari jedan veliki bug.. (ja vam to kazem s neutralne strane, igrao sam sve igre, i znam da nema razlike ali u COD-u stvarno ima!)

Autoru preporucujem da neka ostane na 4870X2, jer igra samo cod 2.. A i u drugim igrama jos uvijek je odlicna ;)

(osim ako imas stvarno VIŠKA para, onda uzmi 570)

haha , ja imam gtx285 i istina , stabilan je fps i cod-u , cod4 , sve max osim AA 250-350 skace , cod2 sve max , antianalising i sve , da se lockat 250 , kad se stavi dx7 i low postavke ide do 800-900 , ako je autor teme toliko napaljen na cod koji ja vrlo malo igram ja cu mu dat svoju gtx285 za 4870x2 odmah xd >.<

17 godina
neaktivan
Uplati si s tih 2000kn neko putovanje i vidi svijeta.

Jednostavno nije razumno pored 4870 X2 kupovat 6950. Pričekaj još god-dvije, pa onda uzimi novu grafičku.

Clockaj procesor na 3.5 kao što su dečki već prije rekli.

(nisam pročitao cjelu temu)
Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
15 godina
neaktivan
Zuja kaže...

Jao taj COD!

Posto sam uvijek imao odlicne komponente nikad problema s FPS-om na codu, pa kad sam kupio 4870X2 sam se zacudio, jedva locka 500 FPS-a! A takva mrcina od graficke, vrti sve ostalo do uber pa sam se bacio na istrazivanje..

1. Cod 2 NEMA dual gpu podrsku, engine je star ko grčka, teksture se stavljaju na low itd. 

2. Za cod 2 najbolja grafa je gtx 285 jer najstabilnije i najvise drzi fps.

3. Ja sam s 4870X2 presao na 570 i nije mi zao.

4. Ovo ide svim deckima koji govore FPS preko 30 je 0 bodova. To je istina, stvarno je. Ali ne u COD-u.. Metci idu brze, skaces vise, brze trcis. Ustvari jedan veliki bug.. (ja vam to kazem s neutralne strane, igrao sam sve igre, i znam da nema razlike ali u COD-u stvarno ima!)

Autoru preporucujem da neka ostane na 4870X2, jer igra samo cod 2.. A i u drugim igrama jos uvijek je odlicna ;)

(osim ako imas stvarno VIŠKA para, onda uzmi 570)

Praviš se pametan a pojma nemaš. Postoji naredba zvana multi gpu koja daje podršku za CF/SLi i da, ima razlike u igri. Istina, smiješno je što danas klinci rade, jel dok sam ja halo cod2 npr. 2005/2006 je bila daleko najbolja online pucačina i to je neosporivo. Sada samo svi pate na FPS. Razlike su okom vidljive na jako puno stvari (pričam o cod2, a u cod4 je ista stvar) :

FPS: 125 - malo bolji skok, brže pucanje garanda

FPS: 250 - puno bolji skok, daleko brže pucanje garanda, bolje primanje metaka

FPS: 333 - duplo bolji skok, još brži garand i nešto brži tomphson/mp44 , odlično primanje metaka i nečujno kretanje s mp44

FPS: 500 - jako kratak skok, sve puške pucaju nešto brže, odlično se lijepe metci, nečujno kretanje sa svim naoružanjem

FPS:1000 - kretanje u obliku lebdenja, totalno nečujno kretanje i bolje primanje metaka 

A na kraju priče, neznam kako si podesio cfg. ali ja sam sa PII 965@3.4ghz i 6850 imao 800 lock na 1080p. 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
15 godina
neaktivan

A jeste jadni s tim lock FPS-om, ja s 60 FPS-a sam bolji od onoga preko 200 FPS-a u CODU 2.

I šta po toj vašoj logici vi morate za COD koji vam već radi i više nego fluidno kupovat bjesne grafe?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dzaba lock 250 fps ako si noob u cod4 .. ko zna igrati dosta mu i 60 fps {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

A jeste jadni s tim lock FPS-om, ja s 60 FPS-a sam bolji od onoga preko 200 FPS-a u CODU 2.

I šta po toj vašoj logici vi morate za COD koji vam već radi i više nego fluidno kupovat bjesne grafe?

Ti da si znaš igrat cod2, igrao bi ga kada se igrao, ne 7 godina nakon što je izašao, suzdrži se pub hero ....

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
SISKO kaže...

hehehe prijatelju vjeruj mi da znaci dali igras Cod4? recimo promod podrzava samo max 250 fps dok na 333 fps mozes lakse da se kreces i vise skaces .

Bahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha...

Jesi ti mentalno ograničen ili?

Ne bih bio tako okrutan, ali SISKO, to su čiste gluposti što pišeš.

15 godina
neaktivan
imba kaže...
Praetorian1 kaže...

Ti da si znaš igrat cod2, igrao bi ga kada se igrao, ne 7 godina nakon što je izašao, suzdrži se pub hero ....

Igro sam ja njega i prije, dok sam imao 35 fps-a pa sam uvijek bio pri vrhu tablice.

A ti ako bez 200 fps-a nemožeš pogodit metu, moj ti je savjet ostavi se ćorava posla.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 12:54 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
SISKO kaže...

hehehe prijatelju vjeruj mi da znaci dali igras Cod4? recimo promod podrzava samo max 250 fps dok na 333 fps mozes lakse da se kreces i vise skaces .

Bahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha...

Jesi ti mentalno ograničen ili?

Ne bih bio tako okrutan, ali SISKO, to su čiste gluposti što pišeš.

on je dobro rekao..za neke jumpove trebas 333 FPS-a kako bi ih izveo...ne govori da je covjek u krivu ak nikad nisi igrao promod

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 14:21 (GeForce).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice