Hvala svima,
Obzirom da ionako u zadnje vrijeme iskljucivo igram WoT, bez ikakvog OC-a kartica odlicno vrti na tv-u u 60 slicica i ne treba mi bolje pa i necu vise ni radii nikakav OC.
u planu je ionako bila zamjena napojne za neku bolju modularnu pa kada to dodje na reprtoar onda cu baciti opet OC da vidim kako ce se ponasati.
Ma ja sam velim svoju 64-tvorku gonio 3 mjeseca na 500w...stock bez problema radi,problem je u power limitu. Ako njega odvrnes do daske uzece ona i 300 wati u igrama. steeve iz GN-a je nekim modanim biosóm 56-ticu opalio daleko iznad perf gtx1080 ali tu je power limit bio na 300+ ako se nevaram.
Htio sam samo ti jos preporuciti da pogledas HBM jelli od Hynix-a ili Samsung-a pa imas i tu prostora da se poigras sa tajmingom(dva imas na izboru profila) i mozda s kojim Mhz jos kada se dohvatis malo boljeg napajanja, klok od cipa nebi dirao na tvome mjestu ipak imas hladnjak koji je optimiran za malo slabiju 56-ticu. Sto se napajanja tice, dosta 650W od nekog poznatijeg proizvodjaca tipa seasonic, be quiet, fortron,