Tako velik OC, a tek 1000 bolji score od moje, znam 1000 je dosta al kad se uzme u obzir da je moja malo OCana a ova jako nije mi pre impresivno, ali ajde
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"skor" skoro pa isti s mojom klokanom gtx980 na 1500mhz!
"skor" skoro pa isti s mojom klokanom gtx980 na 1500mhz!
Pa to je fantasticno za grafu od 199 dolara....istina nereferentne ce bit nesto skuplje ali kako ce cini u rangu 10 funti....to je nista
Da i to 8gb verzija :D
1990kn 4 gb a možda 8
Tako velik OC, a tek 1000 bolji score od moje, znam 1000 je dosta al kad se uzme u obzir da je moja malo OCana a ova jako nije mi pre impresivno, ali ajde
Kolko te tvoja novaca koštala?
Mislim, evo ljudi sad kažu, ni tjedan dana nakon puštanja u promet, ispod dva soma kuna. To je po meni dobar deal.
Da mene ne *ebe Adobe i Autodesk sa dealom s Nvidiom i onom prokletom CUDAom, nebih se puno promišljao.
Da ali je starija, ako cemo gledati ovako moj chip je iz 2013. I moj test je napravljen na manje 100mhz core OC dok je ovo na 480 debel OC. Samo kažem jer bi te kartice trebale bit isti rang
Opaaaa u Saturnu rx 480 8gb 1900kn,fantasticno.Znaci da ce nereferentne bit max 2100-2200kn......
ok, sad otprilike znamo sve o rx480, mane i prednosti, ono kaj mene najviše interesira, a i volio bi složit takvu sljedeču mašinu, je cpu zen i apu zen, taj apu zen, ako bude postojao, kad bi se upario sa nekom recimo rx470, pretpostavljam da bi bio midium/high gaming mašina, zar ne?
gledajuči sadašnje apu-e i uparivanje neke 360 grafe je solidna mašina, kaj ne?
kaj Vi mislite o zen apu-ima i dal su najavljeni opče?
ps. ta komba apu + grafa mi je savršena, ne patim na visoke detalje midium/high sasvim ok na 1080 monitoru, nevjerujem da budem išo na veču rezu jer mi ovo aman taman (nisam tolko u amd-u, al sljedeča mašina je 100% amd total, jer pretpostavljam da taj zen apu+ grafa bude bilo jeftinije od kinkurncije koja daje iste rezultate)
Apu se bas i ne isplati za ozbiljan gaming jer je preskup s obzirom na konkurentne intele i intel maticne. Kakav bu Zen APU tko zna, daleko je to.
Evo ga,valjda mi je konvertor valuta dobro izracunao
http://www.saturn.de/de/product/_sapphire-radeon-rx-480-8gb-2148408.html
Evo ga,valjda mi je konvertor valuta dobro izracunao
http://www.saturn.de/de/product/_sapphire-radeon-rx-480-8gb-2148408.html
kakav ti je to tečaj? nejde juro ispod 7,5kn nikako a grafa je 270€. to je u najboljem slučaju 2025kn a to znači bez poštarine i ikakvih davanja
Ma nekakav blesavi online konvertor,pogresno je izracunao za 100kn lol.
Nemam postarinu niti davanja kad Saturn imam u kvartu....
Izgleda.. Znaci da nece biti potrebe za modelima sa 8 + 6/8pin, nego bi cist ok trebali biti 8pin modeli koji ce vjerojatno ici do max. 1400Mhz..
EDIT: Mozda RX 485 bude probrana verzija 480 sa vecim mogucim taktovima, ali ko zna kad ce ta izaci.
Di si cuo da izlazi rx 485?
Pogle post dole od XXX :D
1350-1450 mhz
Bilo li lijepo da hoće više, ali kaže ovaj na videu teško
Ma svejedno odlična grafa
Di si cuo da izlazi rx 485?
http://videocardz.com/61721/amd-radeon-rx-400-series-naming-scheme-explained
E to je taj link, ostalo mi nesto u glavi, ali nikako ga nac :D
Evo sad gledam video od tipa koji je napravio onaj Firestrike sa 480 i dobio 15 363 score sa velikim OCom od 1500/2250 - To me nije fasciniralo jer score nije toliko visok kad se uzme u obzir koliko je overclockana kartica, ali sad u videu kaže da je disableao teselaciju u AMD driveru pa je zato score kao "veci"... Znaci na realnom testu bi bilo sporije od lagano OCane 290X/390... Jako slabo skaliraju performanse kod OCa Polarisa i Pascala koliko sam do sada vidio...
EDIT: Za drugi test od 16 000 score je ugasio teselaciju, ne kuzim poantu testa onda ?
Imas score sa teselacijom i bez nje,u komentarima je objasnio za sto mu sluzi score bez teselacije.I uvjek na testu pise ako je teselacija dirana pa se to nemoze fejkat ako sam dobro skuzio....