AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 809.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: AMD Serija 400 (Polaris)
Stjepanj kaže...

Pa i nije nesto specijalno, 1.535 mu treba za 5ghz(nestabilnih) pa sad sam procijeni! Ovo sam ostavio necaka da se igra da snimim za forum fps pa sam samo promjenio multy!

A i nisi se pohvalio u i7 temu tako da nemam s cim usporedivati, koliko vidim svi 6700k vrte aidu64 na 4.5ghz s 1.28v bez problema..lp

Ma nije mi to za hvaljenje..Ono, tri klika (xmp -on, napon 1,41, speedstep - off), a i dobra stara NHD-14 radi svoje, haha...

Drugo da sam delidao ili hladio tekućim dušikom, onda bi već tamo svima nabijao na nos, ali nekako nemam muda za to, haha...

13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

S 1.4v+ imas prek 70°c sigurno sto je po meni previse jer kuciste na tim temp prokuha!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Ma popustite  ljudi

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

jbga viš da nitko nis ne radi s tim rx-icma, dam im rezultat da usporeduju nigdje nikoga ustrtarili se od straha od prastare i drvene gtx-ice, pa eto sry na offtopicu! sretan bozic!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
4 6 hvala 2
17 godina
Stjepanj kaže...

jbga viš da nitko nis ne radi s tim rx-icma,

Eto igram Deus Ex: Mankind Divided i Batman Arkham Knight...

Nemora svima benčmarkiranje biti primarna stvar u životu; Odvrtiđ test, dva tek toliko da malo usporediš performanse, ali baš sada da čim netko po nti put odvrtti neki kurac nema potrebe brzo trčat i brojat sličice, mjerit temperature i biti u depresiji radi potrošnje!

Opusti se

15 godina
Stjepanj kaže...

jbga viš da nitko nis ne radi s tim rx-icma, dam im rezultat da usporeduju nigdje nikoga ustrtarili se od straha od prastare i drvene gtx-ice, pa eto sry na offtopicu! sretan bozic!

i tebi sve najbolje znas u cemu je problem sto svi vjeruju nekim stranim web stranicama a kad se pita da urade jedan pisljivi test ili kazu da nemaju igre ili ih zeza internet itd.

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Neki su previse mamurni i povremeno bace oko na telefon i ekipu na forumu 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Stjepanj kaže...

jbga viš da nitko nis ne radi s tim rx-icma,

Eto igram Deus Ex: Mankind Divided i Batman Arkham Knight...

Nemora svima benčmarkiranje biti primarna stvar u životu; Odvrtiđ test, dva tek toliko da malo usporediš performanse, ali baš sada da čim netko po nti put odvrtti neki kurac nema potrebe brzo trčat i brojat sličice, mjerit temperature i biti u depresiji radi potrošnje!

Opusti se

Eto Deus Ex bas ima ugradjen benchmark, ajde odvrti na full-hd i ultra preset :)

17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Već jesam, neda mi se opet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Već jesam, neda mi se opet...

Haha, pa onda bar reci koji je rezultat..

17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Avg: 47.8

Min: 32.7

Max: 62.5

FX6300 + RX480

Sljedeći mjesec ću vjerovatno uzet intel platformu pa ću vidjet kolika je razlika...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

budem napravio par "bencheva" sada

trenutno sam zauzet sa ps4, pa cu nabrzinu napravit koliko stignem u sljedecih sat vremena

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Avg: 47.8

Min: 32.7

Max: 62.5

FX6300 + RX480

Sljedeći mjesec ću vjerovatno uzet intel platformu pa ću vidjet kolika je razlika...

U tom testu sumnjam da ce biti ikakve razlike...

17 godina
Stjepanj kaže...

ja mislim da ti imas pamcenje komarca.

Sto si to tocno dao? Koje rezultate? BF4?

Znas na istoj toj stranici gore sam ti testirao isti taj BF4, sto ljudi vise moraju testirat?

Kad si vec kod te svoje drvene gtx 970, znas tamo prije par stranica sam odvrtio nekoliko igara pa odvrti i ti

9 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

evo napravih nekoliko "bencheva" :

postao sam i u bench temi:  http://www.bug.hr/forum/post/benchmark/pc-igre-benchmark/5259326.aspx

Link na sve igre

Pojedinacni linkovi:

Moj PC  
11 0 hvala 9
15 godina
chaselol kaže...
Stjepanj kaže...

Neki su previse mamurni i povremeno bace oko na telefon i ekipu na forumu 

Zato se klin klinom izbija samo nastaviš gdje si stao

13 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

ta 970 u dx 12 ima performanse r9 380. komedija od grafe ali ti ces stjepko ponavljat bf4 i dx 11 valjda jos 50 godina. odvrti stjepko division ,bf1,sw battlefront,tomb raider , deus ex, gears of war, quantum brake? ono sto je aktualno makar.. ako mozes uopce i pokrenut te igre.. ? doom ne spominjem jel to mozes samo sanjat.

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 20:33 (=xfact=).
Moj PC  
11 2 hvala 0
10 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

ta 970 u dx 12 ima performanse r9 390

i'll fix it for u 

Cijenite više pitku vodu.
12 godina
Glavas_ZG kaže...
=xfact= kaže...

i'll fix it for u 

nope.

bench rezultati od 3:23

970 gubi u svakoj igri (osim tomb raidera) bez obzira dx11 ili dx12, upravo zato ce moja iduca grafa biti AMD (nakon 3 generacije nvidije) jer sam vise sit tih sranja (a i nvidia drivera otkako je windowsa 10)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2016 10:43 (Fanu).
13 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

To sto si stavio je sve dx11. U dx12 970 nema ni na tablici.negdje je pri dnu 

xfact
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

970 na 1.5GHZ je super kartica, mada pored ovih ostalih na stocku nema što tražiti, nema hejta momci :))

Nego jeli tko vrtio na 470 1080P Divison?

root

0 2 hvala 0
10 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Pred ekranom svi znalci, da vam se iza ekrana ponudi nova 970ka i nova 470ka svi bi odabrali 970ku, već viđeno, Sretan Božić

Cijenite više pitku vodu.

2 11 hvala 0
14 godina
Glavas_ZG kaže...

Pred ekranom svi znalci, da vam se iza ekrana ponudi nova 970ka i nova 470ka svi bi odabrali 970ku, već viđeno, Sretan Božić

Sretan Božić!

Naravno da nebi :)

root
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

970 na 1.5GHZ je super kartica, mada pored ovih ostalih na stocku nema što tražiti, nema hejta momci :))

Nego jeli tko vrtio na 470 1080P Divison?

Ja vrtio ne mogu ti iskreno reci koliko frejmova jer nisam gledao, ali je bila OC'ana i bilo je silky smooth 
Mozda i uzmem tu igru, samo da je nadjem na popustu

13 godina
Glavas_ZG kaže...

Vec je odabrano

9 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...

da te ispravim, znalci bi prodali 970, uzeli 470 i razliku potrosili na nesto drugo ,

manje vise performanse iste, doduse sada je vec i kasno za prodaju 970 jer se ne moze vise dobiti velika lova kao ljetos

prodao sam: 

MBO: Asus Z170I Pro Gaming
GPU: Asus GTX970
CPU: Intel Core i5 6600
COOLER: NZXT Kraken X41
RAM: Mushkin Blackline 16GB DDR4 2400Mhz
SSD: Mushkin Striker 480GB
Case: NZXT Manta
PSU: 850W Antec High Current Gamer

kupio:

MBO: Gigabyte GA-Z170-Gaming K3
GPU: XFX AMD Radeon RX470
CPU: Intel Core i5 6600
Cooler: NZXT Kraken X31
RAM: 16GB GSKILL Ripjaws V DDR4 3000 MHz
SSD: KINGSTON 240GB
Case: NZXT S340
PSU: CORSAIR CX450M

i za razliku para kupio novi mob, sto se vidi i po kvaliteti fotki :D

9 godina
protjeran
Fanu kaže...
Glavas_ZG kaže...
=xfact= kaže...

i'll fix it for u 

nope.

bench rezultati od 3:23

970 gubi u svakoj igri (osim tomb raidera) bez obzira dx11 ili dx12, upravo zato ce moja iduca grafa biti AMD (nakon 3 generacije nvidije) jer sam vise sit tih sranja (a i nvidia drivera otkako je windowsa 10)

Kaj se zamarate sa dvorskim ludama poputa tog Glavasa, Stjepanja i slicnih (kaj se tice zelene strane), nije ni da je u crvenom taboru previse bajno (Chaselol, XXX) ti ionako samo krozjednobojne naocale gledaju na svijet, đabe tu nesto pokusavat objasnit. A ove gluparije sa 970kom su biseri za stavit u sig posto je to bila smijesna grafa i u svoje vrijeme a kamoli sada kada je prakticki u rangu AMD-ovih mainstream kartica.

13 godina
neaktivan

E moj luci sta ja intelovih proizvoda imam u kuci, ti toliko ventilatora nemas u tom kucistu 

Al neka, jednobojne 

9 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Mozes imat sta god oces (a i poslikat slobodno) ali tvoji komentari pricaju drugu pricu, ak ti ikad kupis Nvidia graficku za svoj sistem ja cu se zaredit 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Mozes imat sta god oces (a i poslikat slobodno) ali tvoji komentari pricaju drugu pricu, ak ti ikad kupis Nvidia graficku za svoj sistem ja cu se zaredit 

Nemam potrebe da kupujem nesto cemu rok trajanja je 12-16 mjeseci, ides u 

Tema je Polaris.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice