Tu tajnu dijele samo pristalice crvenog tabora
pa obzirom da sam zabezecirao 480 za kupnju ovog ljeta, onda jesam pristalica i crvenog tabora
jbga, ja biram po nekim svojim afinitetima, na prvom mjestu je tišina (u određenoj klasi naravno), a obzirom da je polaris najavljen kao 2,5 puta efikasniji, znači da će ga biti lakše ohladiti, ventovi će se vrtjet na nižim okretajima i automatski će biti tiši od dosadašnjih amd grafa te snage (najavljuju da će biti tu negdje kao 390), manje će bacati vrućine u kućište, što opet znači i tiše ventove na kućištu, itd
a očito bolja situacija sa dx12 je također jedan od razloga za prelazak u tim crvenog barona
Meni grafa nejde preko 73 stupnja u nijednoj igri a ovo je moja krivulja
vidis da ventovi rade na 50 posto na 70 stupnjeva, tako da oko grijanja nema problema, a grafa je i klokana uz to sta vidis po slici.
Ove gluposti oko Nvidie i drajvera za DX12 su mazanje ociju, najavili su drajvere jos prije 9 mjeseci pa nista, ocito je da je to hardverski problem zato jer je asynce odnosno paralelizacija jako bitan dio u DX 12 i Nvidia nema nista drugo nego da mijenja arhitekturu a za to joj treba par godina.