Tvoja savjest :-)
A ti si kriv :)
Tvoja savjest :-)
A ti si kriv :)
Bash hihihih
Bdw toxic !
http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/club_3d_releases_displayport_1_2_to_hdmi_2_0_adapters_with_4k_60hz_support/1
vrm na 290x može radit na 110 stupnjeva provjereno.
taj power limit samo kontrolira pwm na regulatore i sa +50 power limitom dobješ zapravo 100% on time na regulatorima(vjerovatno nije 100% nego zavisi koliko koji proizvođać namisti da je maks pwm) .
ne možeš dobit 150% nikako tako da nema straha da će nešto izgorit.
manji pad napona pa veći tdp na ćipu s tin i više fps ,veće temperature.
ali nećeš uštedit tih 5 kuna godišnje od struje. ako ti se štedi prodaj 290 i igraj na intergriranoj .
kad narucis javi :) da vidim jel to sljaka
Mislim da je @ansha upravu kad kaze da ti trottla GPU al zbog VRM a ne zbog core temp. Dok core temp dostigne 90 stepeni VRM je već preko 110 sigurno.
Pa nebih se baš složio... evo sad sam stresao GPU i core temp ne prelazi 93°C dok vram je daleko ispod 100°C :D ne prelazi 75°C
vrm na 290x može radit na 110 stupnjeva provjereno.
taj power limit samo kontrolira pwm na regulatore i sa +50 power limitom dobješ zapravo 100% on time na regulatorima(vjerovatno nije 100% nego zavisi koliko koji proizvođać namisti da je maks pwm) .
ne možeš dobit 150% nikako tako da nema straha da će nešto izgorit.
manji pad napona pa veći tdp na ćipu s tin i više fps ,veće temperature.
ali nećeš uštedit tih 5 kuna godišnje od struje. ako ti se štedi prodaj 290 i igraj na intergriranoj .
znači da povećam na +50% power limit..?
Ma sljaka to bez brige ali vidi cijene lol
lose ti je to za 2 kartice
jel tvoj gpu klokan? ako je koliko %?
ja mislim da ima poprilicno dobar score s obzirom na ulozeno
npr ti imas 1200 manji score a grafa ti je samo 1000kn jeftinija nego njegove dvije
dakle ako se na varam tvoja košta sada kod nas najjeftinija 9200kn
dok njegova nano košta 5000kn a furyx 5500kn
ja mislim da ima poprilicno dobar score s obzirom na ulozeno
npr ti imas 1200 manji score a grafa ti je samo 1000kn jeftinija nego njegove dvije
dakle ako se na varam tvoja košta sada kod nas najjeftinija 9200kn
dok njegova nano košta 5000kn a furyx 5500kn
ja sam je platio 8200 preko computerunivesa
po mom misljenju je to slab skor za 2 brutalne kartice
stjepko:
grafa radi na 1500
jel imas stock?
i slazem se s toxicom! da nadodam, situacija ce biti drasticno gora za gpu skor na stocku! istina njegove se nemogu nesto klokati no ako vec usporedujemo onda nek bude stock vs stock!
jel imas stock?
i slazem se s toxicom! da nadodam, situacija ce biti drasticno gora za gpu skor na stocku! istina njegove se nemogu nesto klokati no ako vec usporedujemo onda nek bude stock vs stock!
zasto bi bila stock vs stock.. koga briga za stock performanse ako se kartica koristi klokana..ne kuzim poantu stjepko
p.s. pa normalno da su 2 kartice jace od jedne ali po ovom testu / jako slabo
Ustvari njegov graphic score je čak 1600 veći. pa nije to baš malo.
pa nije malo / al to su ipak 2 kartice ..jel??
pa jesu da ali dvije različite kartice situacija bi mu bila bolja da je dva puta fury x
pa jesu da ali dvije različite kartice situacija bi mu bila bolja da je dva puta fury x
bila bi ,da. da ne natezemo macku o rep bezveze. ja sam samo reko da mu je skor slab s 2 kartice nasprem 1 titana.. .. u prenesenom znacenju da nakuri to malo.
ja sam vise za 1440p i 144hz - posto se neda jos dobro gejmat na 4k
zasto bi bila stock vs stock.. koga briga za stock performanse ako se kartica koristi klokana..ne kuzim poantu stjepko
pa stock vs stock dvije furije bi davale mozda i 50% veci gpu score...za istu cijenu! "jako slabo" za amd ti je preteska rijec...
pa stock vs stock dvije furije bi davale mozda i 50% veci gpu score...za istu cijenu! "jako slabo" za amd ti je preteska rijec...
Ma da je titan dx12 ready pa i nekako, ali ovako ispada iz konkurencije odma
ko je opce spominjao cijenu- bitne su performanse, sto se lozis na tu cijenu toliko
majko mila sto ste se okomili na mene- nevjerojatno-
a sto je titan x nego dx12 ready
??wtf
Kvrag, dajte mi jednu igru vrijednu ulaganja od 10000 kn ili 8200 za titana. Na kojim ste vi gljivama
Ajde covjece sta se primas, malo te peckam sa citavim dx12 "fijaskom" od prije par mjeseci
A jeste vi zeleni osjetljivi to je strasno
Kvrag, dajte mi jednu igru vrijednu ulaganja od 10000 kn ili 8200 za titana. Na kojim ste vi gljivama
Ako moze vrtiti Halo s konzola, ja bi kupio
e vidis to je mene i zena puno puta pitala. i jos do dana danasnjega nisam smislio odgovor
o osjetljivosti bas suprotno.. vidis da su me napali sa svih strana - ocito sam u krivoj sobi
??wtf
Što očekujete od lika koji je priznao da je ex nvidiot i da je prešao u AMDebile.
Bit ce za pola godine polovnih titana i fury-a za sitne pare
Samo vi kupujte
I to što kažeš. Kad izađu ove nove genracije ove fury i titani će biti srednja klasa problem je što će to biti jako brzo.
i onda prelazimo na artica i pascala
Pa to i čekam, bilježim se za titana i 1/3 cijene