AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.921.933
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
TomoR kaže...
regoć kaže...

imam pitanje!

umam staru grafičku Radeon 9250 pošto je nikada nisam nadograđivao imam ovo dvoje ..

611prer300_xp2k_dd_ccc_wdm_38185

12-4_xp32_dd_ccc

drugo sam instalirao dali sam napravio nešto što nisam smio? 

hti sam je samo nadograditi...ako je to ok.

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/radeon-prer300-xp.aspx - ostani na ovom 611 - to je zadnja službena verzija

piksi007 kaže...

Nema šta nisam pokušao, otvarao na mnogim forumima teme pa i ovdje ali nikako nisam mogao naci drajver za moju graficku ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series, instalirao sam bio win7 ali falio je drajver i otisao na njihovu stranicu ali tamo nema drajvera za moju graficku, vec mi nudi drajver od wiste, pa se nadam da ce mi konacno neko pomoci???

Win Vista/7 - 32 bitni driver:

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English

Win Vista/7 - 64-bitni driver:

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista64.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English

Skidao sam ga ali jednostavno nije moglo..bio je kao neki žuti uskličnik kad idem u deviance manager...

17 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Probaj onda Omega drivere, meni su uvijek bili dobri:

http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_phocadownload&id=1&Itemid=54

Možete obojica probati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moj problem je slijedeći:

imam tu grafičku radeon 9250 i kod programa Iclone mi na jedno opciji napravi i ispiše ovo ispod

no sve ostalo savršeno radi probao sam instalirati ovo tvoje što si ovdje dao ....ali onda ne mogu više niti otvoriti taj program nekakav minimum mi spominje onda sam natrag instalirao ovo sa  time radi ali opet ne i ta opcija ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 7:28 (regoć).
15 godina
13 godina
neaktivan

evo maknuto sory......

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 12:09 (regoć).
15 godina
13 godina
neaktivan
znam mislio sam na brzake dobiti odgovor...
13 godina
neaktivan

Pozz dečki imam jedan problem oko catalysta 12.4, u ovoj temi vam je sve objašnjeno : http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/problem-kod-radeona-hd6870/154466.aspx

The way of the Samurai.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prilikom paljenja laptopa pojavi se sljedeća poruka

ali isključivanjem vari-bright opcije nestaje.

0 0 hvala 0
13 godina

Imam problem... Grafička je RADEON 9600. E sad, kad odem na službene stranice ne izbaci mi ništa za update mojih video kartica, vjerojatno zato što je i sama grafa stara, pa me sad zanima postoji li neki način da se driveri updataju na neke novije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koju verziju trenutnih drivera imas ?

Koje Windowse imas !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Verzija drivera (driver version) je: 6.14.10.6462 , a driver date je 23.3.2004. Imam Windows XP 32 bit-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kada ih downlodam i dalje piše pod driver version ona stara..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji je najbolji driver za HD4890 1Gb DDR5?

--------------------------

0 0 hvala 0
15 godina

12.7

My way
15 godina

Izašli su AMD Catalyst 12.6:

Win 7 x86 - ovdje

Win 7 x64 - ovdje

Win XP x86 - ovdje

Win XP x64 - ovdje

Release notes za AMD Catalyst 12.6 - ovdje

Izašli su i AMD Catalyst 12.7 Beta - ovdje

Evo pa uživajte i javite dojmove sa novim driverima. {#}

Moj PC  
6 0 hvala 8
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj ATI mi se zgadio, nek propadnu kao i njihovi procesori jer su idioti. Ukidaju podršku i tako na prljav način tjeraju ljude da prelaze na noviju seriju. Strašno. Izravno su se po*rali ljudima na glavu koji su kupovali 4870x2 ili kako se vec zovu te kartice s kojima bi bez problema mogli nove igre igrat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 19:37 (PlayMaker10).

3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Ovaj ATI mi se zgadio, nek propadnu kao i njihovi procesori jer su idioti. Ukidaju podršku i tako na prljav način tjeraju ljude da prelaze na noviju seriju. Strašno. Izravno su se po*rali ljudima na glavu koji su kupovali 4870x2 ili kako se vec zovu te kartice s kojima bi bez problema mogli nove igre igrat.

Jel tebi kartica vise ne radi ili nesto? Ima li kakvih bugova ili nerjesenih problema? Imao si podrsku za 4870 pune 4 godine nakon njenog izlaska. Jednostavno im se vise ne ispalti ocito, posto je pomak sa starije serije gotovo nikakav. ako zelimo imat nize cijene hardvera, onda se moramo nadat da ce ulozit pare u razvoj i dat vatre intelu, pa da se nadmecu cijenama niskima. 

Uostalom, propadne li ati, vidjet ces kakve ce bit intelove cijene. U najmanju ruku prekrasne.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 1:28 (cecenac).
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Aj molim te kakve veze imaju Intel i ATi (AMDov odjel za GPUove)?

15 godina
neaktivan

Da li je moguce da mi se zbog losih drivera pokaze blue screen? Imam radeon HD 7850 i nije overclockana. Driveri su bili najnoviji do danas (dakle ovi stariji od 12.6). Vise puta su mi se driveri ugasili dok sam igrao bf3 (windows izbaci poruku i igra naravno stane)! Bleu screen mi se također pokazao dok sam igrao bf3. Da li je mozda neka druga stvar vjerojatnija? Cpu također nije overclockan, ali maticna mi ima 4+1 regulaciju napona, tako da je mozda to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakve veze ima to sto maticna ima 4+1 regulaciju? Da ne moze drzati 77w cpu ne bi se proizvodila..

Driver ti 99% sigurno stvara problem.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
mate960 kaže...
cecenac kaže...

Aj molim te kakve veze imaju Intel i ATi (AMDov odjel za GPUove)?

amd je kupia ati, propadne li ati, amd ide u ku*ac i intel kolo vodi kod procesora (iako vec sad amd zaostaje par godina za intelom, koliko toliko njihovi pokusaji obaranja cijena phenoma i bulldija mogu utjecat na cijenu intelovih procesora), ista stvar sa grafikom, propadne li ati, cijene nvidijinih kartica ko zna kakve ce bit, nikako nize jer nema borbe cijenama..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan
Je li iko testirao 12.7 na HD6xxx seriji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bruno Matejcic kaže...

Da li je moguce da mi se zbog losih drivera pokaze blue screen? Imam radeon HD 7850 i nije overclockana. Driveri su bili najnoviji do danas (dakle ovi stariji od 12.6). Vise puta su mi se driveri ugasili dok sam igrao bf3 (windows izbaci poruku i igra naravno stane)! Bleu screen mi se također pokazao dok sam igrao bf3. Da li je mozda neka druga stvar vjerojatnija? Cpu također nije overclockan, ali maticna mi ima 4+1 regulaciju napona, tako da je mozda to?

Digni voltažu na RAM-u (sistemskom, ne grafičke) za 0,1V pa vidi da li će biti stabilnije.

A to sve samo ako u drugim igrama nemaš problema.

13 godina
neaktivan

Juce dosla Radeonka 5450 1gb ddr3 sa drajverima 12.4 :)

Njih sam install jesu to ovi noviji ili ima jos neki bolji !?

saodhnasdihwd0hiwdphaisdf'wqfhasčfasfnsiafhnawihasiofjqwđfhniasm
15 godina
neaktivan
ajdin99@ mozes instalirati 12.6 ili 12.7beta drivere. Oni su najnoviji..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cecenac kaže...
PlayMaker10 kaže...

Jel tebi kartica vise ne radi ili nesto? Ima li kakvih bugova ili nerjesenih problema? Imao si podrsku za 4870 pune 4 godine nakon njenog izlaska. Jednostavno im se vise ne ispalti ocito, posto je pomak sa starije serije gotovo nikakav. ako zelimo imat nize cijene hardvera, onda se moramo nadat da ce ulozit pare u razvoj i dat vatre intelu, pa da se nadmecu cijenama niskima. 

Uostalom, propadne li ati, vidjet ces kakve ce bit intelove cijene. U najmanju ruku prekrasne.

Šta im smeta serija ne mora bit poboljšanja neka ostave podršku, Nvidia ima stare grafičke pa ne ukidaju nikakve podrške. Nije u redu na prljav način tjerat ljude koji još uvijek bez ikakvih problema igraju sa njima sve nove igrice, DX11 me ne zanima tako da sve igre i dalje rade.

15 godina
neaktivan

hm, jučer sam si zamjenio driver-e, sa 12.4 na 12.6 (obična verzija sa amdove stranice) i sad mi je počeo štekat BF3, sad neznam kakvi su ovi preformance edition 12.7 i dal ih se isplati stavljat na moju 5770, ako dobro kužim, ati/amd u novijim driver-ima izdaje podršku samo za 6*** i 7*** seriju ? {#}

EDIT: sad sam skužio da su ovi 12.7 beta samo sa 7*** pogotovo za 7970 Ghz edition kako bi se opet vratio na prvo mjesto u single gpu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 12:03 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
1BIT kaže...

hm, jučer sam si zamjenio driver-e, sa 12.4 na 12.6 (obična verzija sa amdove stranice) i sad mi je počeo štekat BF3, sad neznam kakvi su ovi preformance edition 12.7 i dal ih se isplati stavljat na moju 5770, ako dobro kužim, ati/amd u novijim driver-ima izdaje podršku samo za 6*** i 7*** seriju ? {#}

EDIT: sad sam skužio da su ovi 12.7 beta samo sa 7*** pogotovo za 7970 Ghz edition kako bi se opet vratio na prvo mjesto u single gpu...

This article applies to the following configuration(s):

Hardware: 

• AMD Radeon HD 7900 Series
  • AMD Radeon HD 7970 GHz Edition
  • AMD Radeon HD 7800 Series
  • AMD Radeon HD 7700 Series
  • AMD Radeon HD 6000 Series
  • AMD Radeon HD 5000 Series
  • AMD Mobility Radeon HD 7000M Series
  • AMD Mobility Radeon HD 6000M Series
  • AMD Mobility Radeon HD 5000 Series
E-mail: