AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.923.173
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
MrXleader kaže...

hvala jos samo link za software koji drivere brise {#}

Driver Sweeper

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
15 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

kad ce tacno nopvi 11.10 sa fixom za rage?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
djigibao kaže...
MrXleader kaže...

hvala jos samo link za software koji drivere brise {#}

Driver Sweeper

hvala ali vec sam sa fordovim obrisao {#}

Xc
13 godina
neaktivan

instalirao sam zadnje drivere ali sad mi nema CCC-a WTH???? {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ne instalirate bezveze Driver sweeper evo skinite portable verziju:

http://www.datafilehost.com/download-dda16299.html

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493

3 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

ima netkjo rijesenje sto mi nema catalysta vise? koristio sam express install i rebooto? i catalyst mi se nece otvorit nego samo prazni bijeli prozor {#}

Xc
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 22:04 (MrXleader).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Izašao je novi Catalyst 11.10 Preview2 driver koji uključuje popravke za Battlefield 3 i Rage.

Evo službeni link: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 7
13 godina
neaktivan

shit sad opet driver sweep i instaliranje {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
,,,,bez muke nema nauke ;-)....
13 godina
neaktivan

ma vec me zivcira napokon ovaj prewiew 1 instaliram na cisto i jos uvijek nemrem CCC otvorit nego samo bijeli prazni prostor i stopped working {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Do koje verzije ima smisla updateat drivere ako je u pitanju 4850 kartica? Vidim da ovi zadnji 11.9 i to uglavnom dofuravaju poboljsanja za 5000 i 6000 seriju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam sada na 4800 seriju (nezz tocno koja pise m isamo 4800 series) instalirao 11.10 preview 2 drivere i u world of tank vidim pomak za koji 4-5 fps-a ali nemrem jois uvijek otvorit prokleti CCC {#} samo bijeli prozor mi je ako netko oce slikam mu pa da mi pomogne

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Citam da taj bijeli prozor imaju jos neki. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nezz ali drago mi je da ipak sa ovim driverom ima bar neki porast FPS-a

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

ja sam sada na 4800 seriju (nezz tocno koja pise m isamo 4800 series) instalirao 11.10 preview 2 drivere i u world of tank vidim pomak za koji 4-5 fps-a ali nemrem jois uvijek otvorit prokleti CCC {#} samo bijeli prozor mi je ako netko oce slikam mu pa da mi pomogne

Jel koristiš slučajno Windows XP?

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
13 godina
neaktivan

ne 32-bit win 7

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Citam, i neki kazu da su za 4800 najbolji 11.7, a neki 10.5. Ja koristim 8.6. {#} Bas bi mogao update, al kao sto rekoh, ne znam koje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Citam, i neki kazu da su za 4800 najbolji 11.7, a neki 10.5. Ja koristim 8.6. {#} Bas bi mogao update, al kao sto rekoh, ne znam koje.

Ja se nikad ne oslanjam na to. Nije problem instalirati zadnje drivere, ako vidiš da ne rade dobro, probaš druge ili se vratiš na svoje stare...

15 godina
Minoza kaže...
the_dammed kaže...

Ja se nikad ne oslanjam na to. Nije problem instalirati zadnje drivere, ako vidiš da ne rade dobro, probaš druge ili se vratiš na svoje stare...

slažem se

ja uvijek radim update drivera, jer ne mogu ništa loše napravit kompu, jedino bolje

stavljam sve drivere, makar oni ni nemali neka poboljšanja za moju seriju grafičke

a biti up to date danas sa bilo kojim programom više nije nikakav problem

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
13 godina
neaktivan

ja sam stavio ove zadnje i digli su mi malo fps-e samo kaj nemrem CCC otvorit {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne kužim, svaki put kad uninsatliram drivere, resetiram u safe mode, i tamo mi nadje karticu. Odem na disable, obrišem sa Sweeperom, traži me reset. Udje u Windowse sa lošom rezolucijom, nađe mi karticu, i traži reset, jer je sam instalirao drivere. Šta da radim?

Point is, ni u kojem slučaju ne mogu instalirat drivere na prazno, po ovome uvijek ima nekih prije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 13:53 (the_dammed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
the_dammed kaže...

Ne kužim, svaki put kad uninsatliram drivere, resetiram u safe mode, i tamo mi nadje karticu. Odem na disable, obrišem sa Sweeperom, traži me reset. Udje u Windowse sa lošom rezolucijom, nađe mi karticu, i traži reset, jer je sam instalirao drivere. Šta da radim?

Point is, ni u kojem slučaju ne mogu instalirat drivere na prazno, po ovome uvijek ima nekih prije.

Svi driveri koje instaliraš prvo ti se otpakiraju na C: pod ATI ili AMD direktorij, i tamo ostanu. Tako da kad deinstaliraš drivere obriši za svaki slučaj i te direktorije. Možda pomogne.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
13 godina
neaktivan

pa onaj remote driver sweeper kojeg je f1 postavio link obrise cak i te direktorije {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

S njim i obrišem, no nakon sweepa i restarta, opet kaže - found and ready for use, i moram restartat i opet imam iste drivere kao na samom početku priče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel netko rijesio neotvaranje CCC-a nego samo pojavljivanje bijelog prozora? {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

S njim i obrišem, no nakon sweepa i restarta, opet kaže - found and ready for use, i moram restartat i opet imam iste drivere kao na samom početku priče.

Isključiti intenet / isključiti windows update?

17 godina
MrXleader kaže...

meni je zeleno bilo i prvi put a opet mi se nece CCC otvorit? probat cu jos jednom instalirat

MrXleader kaže...

instalirao sam zadnje drivere ali sad mi nema CCC-a WTH???? {#}

MrXleader kaže...

ima netkjo rijesenje sto mi nema catalysta vise? koristio sam express install i rebooto? i catalyst mi se nece otvorit nego samo prazni bijeli prozor {#}

MrXleader kaže...

shit sad opet driver sweep i instaliranje {#}

MrXleader kaže...

ma vec me zivcira napokon ovaj prewiew 1 instaliram na cisto i jos uvijek nemrem CCC otvorit nego samo bijeli prazni prostor i stopped working {#}

MrXleader kaže...

MrXleader kaže...

ja sam stavio ove zadnje i digli su mi malo fps-e samo kaj nemrem CCC otvorit {#}

Daj molim te nam jos jednom objasni: sta ti se stvarno nece otvoriti CCC? {#}

14 godina
protjeran
Skinuo sma drivere 11.10 , kako cu koim postupkom instalirat odnosno ocu prvo pobrisat sve drivere sta imam stare i instalirat onda nove ili mogu pregazit 11.9 sa 11.10 driverima i nastavit jednostavno dalje ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
khan123 kaže...
Skinuo sma drivere 11.10 , kako cu koim postupkom instalirat odnosno ocu prvo pobrisat sve drivere sta imam stare i instalirat onda nove ili mogu pregazit 11.9 sa 11.10 driverima i nastavit jednostavno dalje ?

Uninstal, driversweper,restart, instal, restart! To ti je odprilike to! Odlući sam dali češ koristiti driversweper!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
14 godina
protjeran
sta je to driversweper ? to je nesto kao za ocistit detaljno drivere sa kompa ili ?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice