- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad ce tacno nopvi 11.10 sa fixom za rage?
hvala ali vec sam sa fordovim obrisao
instalirao sam zadnje drivere ali sad mi nema CCC-a WTH????
Da ne instalirate bezveze Driver sweeper evo skinite portable verziju:
ima netkjo rijesenje sto mi nema catalysta vise? koristio sam express install i rebooto? i catalyst mi se nece otvorit nego samo prazni bijeli prozor
Izašao je novi Catalyst 11.10 Preview2 driver koji uključuje popravke za Battlefield 3 i Rage.
Evo službeni link: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx
shit sad opet driver sweep i instaliranje
ma vec me zivcira napokon ovaj prewiew 1 instaliram na cisto i jos uvijek nemrem CCC otvorit nego samo bijeli prazni prostor i stopped working
Do koje verzije ima smisla updateat drivere ako je u pitanju 4850 kartica? Vidim da ovi zadnji 11.9 i to uglavnom dofuravaju poboljsanja za 5000 i 6000 seriju.
ja sam sada na 4800 seriju (nezz tocno koja pise m isamo 4800 series) instalirao 11.10 preview 2 drivere i u world of tank vidim pomak za koji 4-5 fps-a ali nemrem jois uvijek otvorit prokleti CCC samo bijeli prozor mi je ako netko oce slikam mu pa da mi pomogne
Citam da taj bijeli prozor imaju jos neki.
nezz ali drago mi je da ipak sa ovim driverom ima bar neki porast FPS-a
ja sam sada na 4800 seriju (nezz tocno koja pise m isamo 4800 series) instalirao 11.10 preview 2 drivere i u world of tank vidim pomak za koji 4-5 fps-a ali nemrem jois uvijek otvorit prokleti CCC samo bijeli prozor mi je ako netko oce slikam mu pa da mi pomogne
Jel koristiš slučajno Windows XP?
ne 32-bit win 7
Citam, i neki kazu da su za 4800 najbolji 11.7, a neki 10.5. Ja koristim 8.6. Bas bi mogao update, al kao sto rekoh, ne znam koje.
Citam, i neki kazu da su za 4800 najbolji 11.7, a neki 10.5. Ja koristim 8.6. Bas bi mogao update, al kao sto rekoh, ne znam koje.
Ja se nikad ne oslanjam na to. Nije problem instalirati zadnje drivere, ako vidiš da ne rade dobro, probaš druge ili se vratiš na svoje stare...
Ja se nikad ne oslanjam na to. Nije problem instalirati zadnje drivere, ako vidiš da ne rade dobro, probaš druge ili se vratiš na svoje stare...
slažem se
ja uvijek radim update drivera, jer ne mogu ništa loše napravit kompu, jedino bolje
stavljam sve drivere, makar oni ni nemali neka poboljšanja za moju seriju grafičke
a biti up to date danas sa bilo kojim programom više nije nikakav problem
ja sam stavio ove zadnje i digli su mi malo fps-e samo kaj nemrem CCC otvorit
Ne kužim, svaki put kad uninsatliram drivere, resetiram u safe mode, i tamo mi nadje karticu. Odem na disable, obrišem sa Sweeperom, traži me reset. Udje u Windowse sa lošom rezolucijom, nađe mi karticu, i traži reset, jer je sam instalirao drivere. Šta da radim?
Point is, ni u kojem slučaju ne mogu instalirat drivere na prazno, po ovome uvijek ima nekih prije.
Ne kužim, svaki put kad uninsatliram drivere, resetiram u safe mode, i tamo mi nadje karticu. Odem na disable, obrišem sa Sweeperom, traži me reset. Udje u Windowse sa lošom rezolucijom, nađe mi karticu, i traži reset, jer je sam instalirao drivere. Šta da radim?
Point is, ni u kojem slučaju ne mogu instalirat drivere na prazno, po ovome uvijek ima nekih prije.
Svi driveri koje instaliraš prvo ti se otpakiraju na C: pod ATI ili AMD direktorij, i tamo ostanu. Tako da kad deinstaliraš drivere obriši za svaki slučaj i te direktorije. Možda pomogne.
pa onaj remote driver sweeper kojeg je f1 postavio link obrise cak i te direktorije
S njim i obrišem, no nakon sweepa i restarta, opet kaže - found and ready for use, i moram restartat i opet imam iste drivere kao na samom početku priče.
jel netko rijesio neotvaranje CCC-a nego samo pojavljivanje bijelog prozora?
S njim i obrišem, no nakon sweepa i restarta, opet kaže - found and ready for use, i moram restartat i opet imam iste drivere kao na samom početku priče.
Isključiti intenet / isključiti windows update?
meni je zeleno bilo i prvi put a opet mi se nece CCC otvorit? probat cu jos jednom instalirat
instalirao sam zadnje drivere ali sad mi nema CCC-a WTH????
ima netkjo rijesenje sto mi nema catalysta vise? koristio sam express install i rebooto? i catalyst mi se nece otvorit nego samo prazni bijeli prozor
shit sad opet driver sweep i instaliranje
ma vec me zivcira napokon ovaj prewiew 1 instaliram na cisto i jos uvijek nemrem CCC otvorit nego samo bijeli prazni prostor i stopped working
ja sam stavio ove zadnje i digli su mi malo fps-e samo kaj nemrem CCC otvorit
Daj molim te nam jos jednom objasni: sta ti se stvarno nece otvoriti CCC?
Uninstal, driversweper,restart, instal, restart! To ti je odprilike to! Odlući sam dali češ koristiti driversweper!