AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.922.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Catalyst creator je najavio da ce izaci skupa bf 3 beta driveri (early preview 11.10 hotfix) i 11.9 sluzbeni.

Jos uvijek nema 11.9 WHQL.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
Joe Cooker kaže...

Catalyst creator je najavio da ce izaci skupa bf 3 beta driveri (early preview 11.10 hotfix) i 11.9 sluzbeni.

Jos uvijek nema 11.9 WHQL.

Rekoše sutra.

http://twitter.com/#!/CatalystCreator/status/118433001360203777

Neće link kako treba...

Plan is to release Cat 11.10 preview driver (BF3 driver) sometime in next 24 hours. Official Catalyst 11.9 will post Wednesday

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 19:10 (TomoR).
15 godina

Dali odmah ins.ove 11.10 ili čekat 11.9,što če se desit ak prvo ins. ove prve 11.10??

My way
13 godina
protjeran
galinjo24 kaže...

Dali odmah ins.ove 11.10 ili čekat 11.9,što če se desit ak prvo ins. ove prve 11.10??

Hahaha šta če da se desi?

Imat češ 11.10 na kompu.

To če se desitiXD

lol

Nea razloga za brigu ako preskočiš jedne drajvere nije ti to windows apdejt;)

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
16 godina
neaktivan
Lynnfield kaže...

Evo sto kaze CatalystCreator:Plan is to release Cat 11.10 preview driver (BF3 driver) sometime in next 24 hours. Official Catalyst 11.9 will post Wednesday

Evo LINK do Catalyst 11.10 preview driver-a.

http://support.amd.com/us/Pages/AMDCatalyst1110Previewdriver.aspx

AMD Catalyst 11.10 Preview driver:

Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series for single GPU configurations

Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on CrossFire configurations using the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series

Enables support for Eyefinity 5x1 display (portrait and landscape) configurations  using the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series

Vision Engine Control Center:   User Interface enhancements have been implemented for the CrossfireX, GPU Overdrive, and Information Center pages.

Da zaboravih driver-i jos nisu online, pocekajte par sati da ih oni upload-ju.

:O ovo znaci da na single GPU HD5000 seriji mogu spojit 5 monitora? Ili je to samo za CrossFire pa su samo dodali profil za 5x1?

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
15 godina
Doc Holiday kaže...
galinjo24 kaže...

Hahaha šta če da se desi?

Imat češ 11.10 na kompu.

To če se desitiXD

lol

Nea razloga za brigu ako preskočiš jedne drajvere nije ti to windows apdejt;)

Ček onda su oni izdali 11.10 prije 11.9 tko je tu lud ili su to samo driveri za BF3???

My way
14 godina
neaktivan

To su samo BF3 Hotfix perfomance driveri. Tko ne igra BF3, ne treba te drivere ni probati instalirati jer koristi ne mogu doniti, a probleme sigurno mogu.

I bez obzira na sve, BF3 puno puno bolje za sada radi na nvidiji čak i sam tim driverima.

Skoči u vatru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 20:57 (Ranko Kukumar).
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

To su samo BF3 Hotfix perfomance driveri. Tko ne igra BF3, ne treba te drivere ni probati instalirati jer koristi ne mogu doniti, a probleme sigurno mogu.

Onda najbolje čekat sutra 11.9,pa vidjet u petak kak če mi bf3 iči,pa možda stavit te 11.10,šta vi mislite??

My way
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 21:17 (galinjo24).
13 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

I bez obzira na sve, BF3 puno puno bolje za sada radi na nvidiji čak i sam tim driverima.

Pa zaš bi donosili probleme?

Pa zar neće to biti 11.10 catalysti:\

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
15 godina
neaktivan

I sta sada da instaliram, 11.10 ili da cekam 11.9 final?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja sam javio problem vec prije, al me nije smetao. Sad bih htio clockati grafu za bf3, al nemogu.

Znaci ne mogu otvoriti CCC. Samo mi je ikonica u taskbaru. Nikakvi errori, nista...

Probao sam reinstalirati drivere; u control panelu deinstalirao amd driver manager (kasnije i s revo uninstallerom), sa driver sweeperom pocistio sve i opet reinstalirao verziju 11.3... i nista! {#}

Pls help!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pošto imam problema sa fps-om u igrama, koju bi mi stariju verziju drivera preporučili da isprobam. 10.2, 10.3 ili 10.4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dv14 kaže...

Pošto imam problema sa fps-om u igrama, koju bi mi stariju verziju drivera preporučili da isprobam. 10.2, 10.3 ili 10.4?

najnoviju,slijedi korake i instaliraj

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina

Imam istu grafu kao i ti i nekako mi se čini da je najbolja 11,8. Inače to su jedini driveri za ovu grafu di se osjetio mali pomak(bar kod mene). I provaj sutra 11,9 pa će mo vidit.

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Stavljao sam 11.8 i sada imam 11.7 ali ista stvar. Mislio sam staviti malo stariji driver da vidim kako će to ići.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo instalirao sam 11.10 drivere, sve normalno radi.. U Battlefieldu BC 2 dobio mozda oko 5-10 frejmova vise. Instalirajte, moja preporuka :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi imam problem skinuo sam si ove nove drivere 10.11 il kak vec , izbrisem si one stare i krenem instalirat nove al na kraju dođe error i prekine instalaciju.Kak da to rijesim ????

Karlovačko ^^

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Archy kaže...

Ljudi imam problem skinuo sam si ove nove drivere 10.11 il kak vec , izbrisem si one stare i krenem instalirat nove al na kraju dođe error i prekine instalaciju.Kak da to rijesim ????

Daj screenshot errora, jesi ocistio driver sweeperom u safe modu? Zgasi sve aplikacije u pozadini dok installas, probaj prije toga clean boot (restart), driveri su 11.10......Probaj u device manageru uninstallat graficku pa opet....

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
17 godina
Archy kaže...

Jesi skinuo onaj od 147MB ili manje? Ako je manje, moguće je da ti je pukao file kod download-a.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
Archy kaže...

Daj screenshot errora, jesi ocistio driver sweeperom u safe modu? Zgasi sve aplikacije u pozadini dok installas, probaj prije toga clean boot (restart), driveri su 11.10......Probaj u device manageru uninstallat graficku pa opet....

Izbrisao sam ponovno drivere i instalirao sad radi, hvala na pomoci.

Karlovačko ^^
14 godina

dok sam imao 11.8 i u windows experience sam pod graphics imao skor 7.8

i nakon sto sam instalirao 11.10 skor mi je bio 6.0 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

dok sam imao 11.8 i u windows experience sam pod graphics imao skor 7.8

i nakon sto sam instalirao 11.10 skor mi je bio 6.0 {#}

A taj score je užasno bitan -.-

Osim toga dobro je rekao Ranko da ne treba skidati hotfix za BF3 ak ne mislite igrati BF3.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 13:07 (ZC_Someone).
15 godina

jel ko probao drivere amd 11.9 rcx  sa guru-3d stranice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dv14 kaže...

Meni su 10.3 bili najbolji za seriju HD5xxx al sam morao instalirat novije zbog nepodrzavanja par novijih igara .

Music As A Weapon !!
15 godina

Stigli 11.9;-)))

My way
15 godina
galinjo24 kaže...

Stigli 11.9;-)))

to lutkooooooooo

17 godina
odjavljen

daju nešto veći rez u 3dmark11

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni su malo bolji ovi novi 11.9. driveri od 11.8, a i manji su mi frame dropovi.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 23:48 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Meni su malo bolji ovi novi 11.9. driveri od 11.8, a i manji su mi frame dropovi.

nisam ni instalirao 11.9. Driveri 11.10, cini mi se da su odlicni, u Battlefield Bad Company 2 sam dobio oko 10 fpsova vise :))

14 godina
neaktivan

kaj onda da ostavim 11.10 imo sam 11.8 i probo igrat betu bf3 min fps je bio 35 sve na ultra a sa 11.10 je min fps 45 da probam install 11.9?

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice