Ako ti je toliki boost za 11.10 ne isplati se mijenjati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kaj onda da ostavim 11.10 imo sam 11.8 i probo igrat betu bf3 min fps je bio 35 sve na ultra a sa 11.10 je min fps 45 da probam install 11.9?
ostavi 11.10, nemas sta razmisljati .
Instalirani 11.10. Za sada sve radi normalno.
11.10 rules
Evo baš malo čitam release notes za 11.9 i piše kako su napravili poboljšanja za loading u cod black ops-u, pun optimizna sam ispobao i dalje se sporo load-a,znaći nema promijene,sad mi još preostaju ti 11.10
EDIT:evo isprobao sam i 11.10 preview i osijeti se poboljšanje u igrama tako da definitivno preporućam,vidim da su napravili i male promijene u ccc-u
da li su ovi fixevi iz 11.9 drivera sadrzani i u 11.10 beta driverima?
da li su ovi fixevi iz 11.9 drivera sadrzani i u 11.10 beta driverima?
99% da jesu, novi driveri uvijek (nemojte me sad cjepidlacit, ali u 99.9%slucajeva) imaju fixeve proslih :)
EDIT: cak i beta driveri :)
Izasao je driver za RAGE koji ispravlja neke greske i poboljsava perfomanse.
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx
AMD Catalyst Rage Performance Driver Features:
Significant performance gains for single GPU configurations
Compatible with AMD Radeon™ 6000 and AMD Radeon 5000 series of graphics products
Includes the latest OpenGL driver component for Rage performance optimizations
Ćek i šta donose ti rage driveri, koliko sam skužio poboljšavaju preformanse single gpu-ova,(ne vidim nigdje release notes pa zato pitam),ako je tako, onda ću morati isprobati
Ćek i šta donose ti rage driveri, koliko sam skužio poboljšavaju preformanse single gpu-ova,(ne vidim nigdje release notes pa zato pitam),ako je tako, onda ću morati isprobati
Nisam siguran jesmo li se dobro razumili.
Ovo su driveri koji popravljaju perfomanse u igri RAGE, posto AMD graficke imaju problema u toj igri.
Aha, ja sam nešto krivo skužio,mislio sam da se driveri zovu rage
zapravo imas ATI seriju grafickih koja iz RAGE familije kad biras za drivere tamo mi je pokazalo
11.9 CAP1 sa službenih stranica
Added/modified entries vs 11.8 cap4:
BF.MAIN_win32_release_dll.exe (BF3.exe still in here) [Battlefield3]
RoGame.exe [RedOrchestra2]
ManiaPlanet.exe [TrackMania2]
Other unknown stuff...
^ These are not release notes, just a quick look inside the file.
Official Release Notes:
New profiles added to this release:
- Red Orchestra 2 – Improves CrossFire Performance.
Build Info:
8.92-20111002-1946
ja sad sa gurua skidam 11.10 ako vec donose tolki boljitak ima radeon iz 4800 serije samo nezz koji xD
Ne izgleda tako na 11.9.( to je novi izgled od 11.10)
Ne izgleda tako na 11.9.( to je novi izgled od 11.10)
ok onda ce valjda offical 11.10 izgledat tak ko moji sad ..ipak cu skinut 11.9 da vidim kak rade
S time da se meni izgled catalysta vratio na stari nakon instalacije ovog fixa za Rage. Piše da je 11.10, no sučelje je opet staro.
S time da se meni izgled catalysta vratio na stari nakon instalacije ovog fixa za Rage. Piše da je 11.10, no sučelje je opet staro.
a kaj skidate te fixeve kad ionak niko ne igrat te igre tipa rage itd
Nisi ti baš bistar. Nije ti palo na pamet da sam skinuo fix jer igram Rage?
Nisi ti baš bistar. Nije ti palo na pamet da sam skinuo fix jer igram Rage?
ha dobro ti si onda in ;D
vec sam rekao nije samo igrica rage neke stare ATI-jeve kartice su iz serije RAGE nezznam koje tak osam ja vidio kad sam birao svoje postavke za novi driver skinut i od updejta i nesto prije mi nece catalyst otvorit vise :S
Neme šanse da ja instaliram na komp ove nove drivere šta god da uradim.Najprije odem u add remove program i skinem catalist onda u device menageru obrišem stare drivere nakon toga počistim sa Driver clenerom restartam komp i instaliram nove drivere i onda mi samo izbaci žuti upitnik i na log filu vidim da se nisu instalirali.U čemu griješim?Pročitao sa na par strana prije da se neki redisiblur2008 mora skinut probao sam i to ali ne pomaže.
Neme šanse da ja instaliram na komp ove nove drivere šta god da uradim.Najprije odem u add remove program i skinem catalist onda u device menageru obrišem stare drivere nakon toga počistim sa Driver clenerom restartam komp i instaliram nove drivere i onda mi samo izbaci žuti upitnik i na log filu vidim da se nisu instalirali.U čemu griješim?Pročitao sa na par strana prije da se neki redisiblur2008 mora skinut probao sam i to ali ne pomaže.
Da, taj zuti upitnik se pojavi nakon prve instalacije. Kada instaliras te nove drivere, nemoj ih odma brisati, nego instaliraj ih ponovo i onda ces vidjeti ovo :
Pozz!
2 puta treba drivere instalirat?
2 puta treba drivere instalirat?
Da, ali to se samo odnosi na 11.10 Preview drivere, jer kada se prvi put instaliraju, dobije se zuti upitnik, a kada se instaliraju drugi put, dobije se onaj zeleni znak, tj. da su driveri uspjesno instalirani .
meni je zeleno bilo i prvi put a opet mi se nece CCC otvorit? probat cu jos jednom instalirat
Instalirao sam Rage ičudno mi se teksture učitavaju. I htio ažuirati upravljačke programe grafičke, kada ono moj 11.6 na upit da nađe i instalira kaže da preporučuje 11.8.
Najnoviji je 11.9.
Samo greška u gledanju koja je najnovija?
ja moram napravit SWEEP drivera jel moze netk odati link? za 11.10 driver i za onaj kak se zove uklanjac drivera?
hvala jos samo link za software koji drivere brise