Jeli ovo normalno da Catalyst Control Centar trosi 87 mb RAM-a?
Je'l ti stvarno toliko potrebno tih 87MB od ovih 8GB koje imaš?
I mislim da nije normalno, meni troši 3MB.
Jeli ovo normalno da Catalyst Control Centar trosi 87 mb RAM-a?
Je'l ti stvarno toliko potrebno tih 87MB od ovih 8GB koje imaš?
I mislim da nije normalno, meni troši 3MB.
Pa zanima me
Meni trosi 19 MB.
Meni troši od 3-75 MB, ovisno, dal je u pozadini, tj ugašen, samo je prikazana ikona u traci, ili kad je upaljen i neš radiš, il nešto je otvoreno, gpu overdrive ili home, svejedno, mijenja se..no nebitno je to.
Pa cudno mi je to na pocetku kad se digne sistem trosi 4.5 mb a kasnije se digne ko blesavo.
Ljudi nezamarajte se nebitnim stvarima.
Zna li neko sta moze biti problem pa dobijam ovaj error kada upalim PC? Reinstall-irao sam drivere vise puta i nista... Problem se odjednom pojavio, prije ga nije bilo. Hvala
Najbolje da napraviš Saystem Restore i vratiš komp na stanje od prije nekoliko dana tj. prije nego ti se to počelo događati - ako možeš. Ako nemožeš rješiti sa Restore, onda probaj nešto od ovih rješenja.
da li je neko probao beta 6 drivere?
Jedno pitanje imam, za ove koji instaliraju beta drivere, zasto instalirate beta drivere ?
Zanima me cisto informativno, koji je razlog ?
Razlog je kao i sa svakim novim driverima. Novi driveri - nova poboljšanja.
Jedno pitanje imam, za ove koji instaliraju beta drivere, zasto instalirate beta drivere ?
čisto informativno pitanje,a zbog čega ih nebi instalirali ako donose poboljšanja u odnosu na službene?
nema potrebe ne odgovoriti liku normlano bez nekih bockanja :)
i da odgovorim, primjera radi oficijelna verzija mi je praivla problme,e nije mi radilo prebacivanje preseta sa eyefiniti setupu na normlano sve odvojeni monitori setup. beta je to popravila, plus ostala ubrzanaj i optimizacije koji su tu manje ivse tako da..
čisto informativno pitanje,a zbog čega ih nebi instalirali ako donose poboljšanja u odnosu na službene?
Jesi osjeti ta poboljsanja Beta verzije?
pa ak te zanima jel ima poboljsanja, probaj stavi sam beta drivere i vidi ,to ti je 2min posla ja sam stavila sluzbene,pa sam isprobala svih 5 beta,jer su me sluzbeni nes zezali, dok nisam vidjela koji mi najbolje odgovaraju i sad su mi beta 5 najbolji, 6 necu ti stavljat jer su mi ovi super
primjetil sam samo kod vrtenja benchmarka,ali inače ja nisam nikad imal problema sa niti jednim driverima,tak da ko voli nek izvoli.
edit:da i ja imam sad trenutno beta5 i dobri su
Imam beta 6 sada, vrtio valley bench oko 7 fps vise na istim taktovima kao prije na beta 5, neki spominju i crysis 3 poboljasanje.
Također da se uključim, 13.2 Beta 5 kod mene rade odlično!
I kod mene su bete uvijek radile kako spada i driveri opcenito - no nikada nidam osjetio neki realni boljitak u performansama - mislim da ljudi vise instalitaju te bete samo da bi imali najnovije nego sto ce nesto dobit a onda se mnogi ovdje zale na probleme...
Pa da - mislim da previse ljudi kompliciraju - nema tu boosta neznam kakvog - samo si mogu napravit neprilike - beta driveri samo ako sluzbeni nerade - ili ako dokazano donose veliki boost kao sto je slucaj sa 12.11
Jel tebi graficka sluzi za igre ili samo za bencanje?
pozz,imam sapphire 6870,da li dobro rade novi driveri(13.1) uz nju?
Pedro ubojico uzeo si mi tekst ispod prstiju - ali sam odustao da me opet negnjave - to se i meni ucinilo - da ima ekipe koja vise cacka po tome nego da se sluzi time - pod tim nemislim na stipu - recimo itomic i zoharbizo mozda...
pozz,imam sapphire 6870,da li dobro rade novi driveri(13.1) uz nju?
Da, ne zbog boosta nego zbog optimizacija koji su integrirani u catalystu 13.1 za najnovije naslove..
Vidim da su izmjenilu opciju gaming sa 13.1 u ati catalystu.
Potpuno je drugačije nego na 12.10.
Ne znam kako ni zasto al komp mi radi brze (fluidnije) kad obrisem drivere,jel ko zna zast je to tak?