AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.921.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
WrongType kaže...

Jeli ovo normalno da Catalyst Control Centar trosi 87 mb RAM-a?

Je'l ti stvarno toliko potrebno tih 87MB od ovih 8GB koje imaš?

I mislim da nije normalno, meni troši 3MB.

LoL EU West - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 20:08 (KingNothing).
13 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Pa zanima me 

Tamo negdje u srcu Balkana, moja ljubav moja lijeva strana.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni trosi 19 MB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel zna netko zašto meni catalyst 13.1 za starije serije kartica (ati 3850) ne instalira AMD app i jel to razlog zbog kojeg nemogu otvoriti catalyst control center, znaći sve radi, samo ccc nemogu otvorit, ima tko riješenje... ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni troši od 3-75 MB, ovisno, dal je u pozadini, tj ugašen, samo je prikazana ikona u traci, ili kad je upaljen i neš radiš, il nešto je otvoreno, gpu overdrive ili home, svejedno, mijenja se..no nebitno je to.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa cudno mi je to na pocetku kad se digne sistem trosi 4.5 mb a kasnije se digne ko blesavo.

Tamo negdje u srcu Balkana, moja ljubav moja lijeva strana.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 20:39 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ljudi nezamarajte se nebitnim stvarima.

PR0MATRAC
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna li neko sta moze biti problem pa dobijam ovaj error kada upalim PC? Reinstall-irao sam drivere vise puta i nista... Problem se odjednom pojavio, prije ga nije bilo. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Almin94 kaže...

Zna li neko sta moze biti problem pa dobijam ovaj error kada upalim PC? Reinstall-irao sam drivere vise puta i nista... Problem se odjednom pojavio, prije ga nije bilo. Hvala

Najbolje da napraviš Saystem Restore i vratiš komp na stanje od prije nekoliko dana tj. prije nego ti se to počelo događati - ako možeš. Ako nemožeš rješiti sa Restore, onda probaj nešto od ovih rješenja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 8:41 (Mile 74).
16 godina
Almin94 kaže...

vidi ovde klik

kradem mine iz minskog polja
13 godina
neaktivan

da li je neko probao beta 6 drivere? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jedno pitanje imam, za ove koji instaliraju beta drivere, zasto instalirate beta drivere ?

Zanima me cisto informativno, koji je razlog ?

Naj brži način daostvariš svoje snove jest da se probudiš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Razlog je kao i sa svakim novim driverima. Novi driveri - nova poboljšanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Jedno pitanje imam, za ove koji instaliraju beta drivere, zasto instalirate beta drivere ?

čisto informativno pitanje,a zbog čega ih nebi instalirali ako donose poboljšanja u odnosu na službene?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
neaktivan

nema potrebe ne odgovoriti liku normlano bez nekih bockanja :)

i da odgovorim, primjera radi oficijelna verzija mi je praivla problme,e nije mi radilo prebacivanje preseta sa eyefiniti setupu na normlano sve odvojeni monitori setup. beta je to popravila, plus ostala ubrzanaj i optimizacije koji su tu manje ivse tako da.. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
evo ja nemam problema s niti jednom verzijom drajvera:) al za benchanje koristim 12.11beta/i 13.xxbeta za 3dmark13 recimo...jos od kad sam uzeo R6770 nakon toga nikakvih problema s atijem!
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
13 godina
protjeran
jura kaže...
PR0MATRAC kaže...

čisto informativno pitanje,a zbog čega ih nebi instalirali ako donose poboljšanja u odnosu na službene?

Jesi osjeti ta poboljsanja Beta verzije?

13 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
jura kaže...
PR0MATRAC kaže...

pa ak te zanima jel ima poboljsanja, probaj stavi sam beta drivere i vidi ,to ti je 2min posla {#} ja sam stavila sluzbene,pa sam isprobala svih 5 beta,jer su me sluzbeni nes zezali, dok nisam vidjela koji mi najbolje odgovaraju i sad su mi beta 5 najbolji, 6 necu ti stavljat jer su mi ovi super {#}

17 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
jura kaže...
PR0MATRAC kaže...

primjetil sam samo kod vrtenja benchmarka,ali inače ja nisam nikad imal problema sa niti jednim driverima,tak da ko voli nek izvoli.

edit:da i ja imam sad trenutno beta5 i dobri su

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 14:08 (jura).
14 godina
neaktivan

Imam beta 6 sada, vrtio valley bench oko 7 fps vise na istim taktovima kao prije na beta 5, neki spominju i crysis 3 poboljasanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Također da se uključim, 13.2 Beta 5 kod mene rade odlično!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

I kod mene su bete uvijek radile kako spada i driveri opcenito - no nikada nidam osjetio neki realni boljitak u performansama - mislim da ljudi vise instalitaju te bete samo da bi imali najnovije nego sto ce nesto dobit a onda se mnogi ovdje zale na probleme...

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
pa s betom ljudi nemaju nista vise problema nego s "oficijalnim" drajverima, a porast u perfomansama se naravno da ne vidi kad se radi o svega par slicica, no nekad i tih par slicica nekom puno znaci recimo za 500 bodova veci score u nekom bencu...zapravo me tvoje pitanje cudi promatrac predpostavljam da ovo vec sve znas...razlike izmedu beta i ofišl nema nego ih zapravo samo tako nazivaju...
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
pa s betom ljudi nemaju nista vise problema nego s "oficijalnim" drajverima, a porast u perfomansama se naravno da ne vidi kad se radi o svega par slicica, no nekad i tih par slicica nekom puno znaci recimo za 500 bodova veci score u nekom bencu...zapravo me tvoje pitanje cudi promatrac predpostavljam da ovo vec sve znas...razlike izmedu beta i ofišl nema nego ih zapravo samo tako nazivaju...

Pa da - mislim da previse ljudi kompliciraju - nema tu boosta neznam kakvog - samo si mogu napravit neprilike - beta driveri samo ako sluzbeni nerade - ili ako dokazano donose veliki boost kao sto je slucaj sa 12.11 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 18:57 (PR0MATRAC).
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Jel tebi graficka sluzi za igre ili samo za bencanje? {#}

pero
14 godina
neaktivan

pozz,imam sapphire 6870,da li dobro rade novi driveri(13.1) uz nju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pedro ubojico uzeo si mi tekst ispod prstiju - ali sam odustao da me opet negnjave - to se i meni ucinilo - da ima ekipe koja vise cacka po tome nego da se sluzi time - pod tim nemislim na stipu - recimo itomic i zoharbizo mozda...

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
tolka kaže...

pozz,imam sapphire 6870,da li dobro rade novi driveri(13.1) uz nju?

Da, ne zbog boosta nego zbog optimizacija koji su integrirani u catalystu 13.1 za najnovije naslove..

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 0:39 (PR0MATRAC).
16 godina
neaktivan

Vidim da su izmjenilu opciju gaming sa 13.1 u ati catalystu.

Potpuno je drugačije nego na 12.10.

0 0 hvala 0
15 godina

Ne znam kako ni zasto al komp mi radi brze (fluidnije) kad obrisem drivere,jel ko zna zast je to tak?

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice