jel nekome radi Trixx uz nove drivere?meni baca plavi ekran čim uđem u program
AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima
- poruka: 7.954
- |
- čitano: 1.686.407
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Povisi si bitrate, ovo je daleko od HD
http://www.speedtest.net/my-result/5866960929 povisio bih ja da je bolji upload
Sad gledam YT neki video nekih 20 min, skinem slusalice, opet slusam ventove kako su poludili na 2200 i temp grafe 18 stupnjeva xd, iz cistog mira...mislim da driveri imaju neki bug sa full screenom, odnosno kad je u pitanju video, jer u igrama iako su full screen sve radi kako spada, dignu se ventovi kad grafa predje 60, al tako rec u idleu dok surfam netom nebi uopce trebali, a pogotov ne ako je temp manja od 60. Ima tko jos taj problem? Ili zahvaca samo 480, ili i druge serije?
Sad gledam YT neki video nekih 20 min, skinem slusalice, opet slusam ventove kako su poludili na 2200 i temp grafe 18 stupnjeva xd, iz cistog mira...mislim da driveri imaju neki bug sa full screenom, odnosno kad je u pitanju video, jer u igrama iako su full screen sve radi kako spada, dignu se ventovi kad grafa predje 60, al tako rec u idleu dok surfam netom nebi uopce trebali, a pogotov ne ako je temp manja od 60. Ima tko jos taj problem? Ili zahvaca samo 480, ili i druge serije?
Ili ti je u sobi teski minus, ili nesto nije u redu sa senzorom.
Ili ti je u sobi teski minus, ili nesto nije u redu sa senzorom.
Soba je na ugodnih 23-24 +-, nebi rekao da je senzor, jer se nije desavalo na prijasnjim driverima, nego pocelo sa ovim relive. A i grafa ima tako rec 2 mj.
Laže senzor na RX 480.
Pitanje.
Otkad sam updateao drivere na zadnje, svakih cca. sat vremena mi se monitor zacrni i nakoj dvije sekunde se vrati slika. Nikakvih poruka, zvukova, nicega.
Ima jos tko takvih problema?
Pitanje.
Otkad sam updateao drivere na zadnje, svakih cca. sat vremena mi se monitor zacrni i nakoj dvije sekunde se vrati slika. Nikakvih poruka, zvukova, nicega.
Ako ti se nije desavalo sa prijasnjima, onda je ocito sta je, ovi novi driveri, relive, izgleda vise su štete nego koristi napravili. Meni sa ventovima nekima se ekrna gasi, trecima nezeli radit pola stvari u crimsonu i tako dalje...nekuzim sta su isli gurat updatea ako nije stabilan kako bi trebao bit.
Lp, imam STRIX-R9380-DC2OC-4GD5-GAMING i imam malih problema sa novim 16.12.1 upravljačkim programom, odnosno sa GlobalWattMan, nakon prvih 3-4 čistih instalacija memorija mi je radila samo na 100 Mhz pa samo na 500 Mhz , pa sam još par puta naravio čistu instalaciju i sad memorija radi 1425 Mhz ali se ne spušta, stalno je na max. Zanima me jel imao još netko sličnih problema ?
Do neta je. Ili do mene, ili do servera(Bf3, i Bf4).
Čudno pitanje, ali fkt važno,
najbolji driver za BF4?
Imam R9 290 i zacukava mi na bf odkad sam se prebacio na 16.11.
Pitanje.
Meni se to događalo s jednom verzijom, ali reinstall je sve riješio.
Pitanje.
Meni se ovo desavs od pocetka, tj. od kad sam slozio komp prije cca 2god i mislim da je do monitora (moj pc).
Prvo sam imao Nvidia GT740, pa sam bio na integriranoj od Intela i sad na RX 460.
Uvijek isto, nekad to ne vidim par dana, a nekad mi se desi par puta u jedom dana.
Ako ti se nije desavalo sa prijasnjima, onda je ocito sta je, ovi novi driveri, relive, izgleda vise su štete nego koristi napravili. Meni sa ventovima nekima se ekrna gasi, trecima nezeli radit pola stvari u crimsonu i tako dalje...nekuzim sta su isli gurat updatea ako nije stabilan kako bi trebao bit.
Znam da, samo pitam.
Meni se to događalo s jednom verzijom, ali reinstall je sve riješio.
Meni se također nekada događalo(isti monitor, isto sve), ali ne već mjesecima, valjda je opet nešto u driverima, ali kako dva puta rade istu grešku?
Meni se ovo desavs od pocetka, tj. od kad sam slozio komp prije cca 2god i mislim da je do monitora (moj pc).
Prvo sam imao Nvidia GT740, pa sam bio na integriranoj od Intela i sad na RX 460.
Uvijek isto, nekad to ne vidim par dana, a nekad mi se desi par puta u jedom dana.
Vidjet ćemo hoće li novi update srediti :)
Pitanje.
Smrdi na crashanje drivera, ali to bi onda trebalo pisati u notification centru ako imatw Win10
Ping mi skoči na 800 pa je valjda to razlog. To mi se događa na kompu sa r9 380. Kada igram na laptopu koji ima gtx 860 to se ne dešava.
Spojeni su na istu mrežu wireless.
Jel moguće da je do novog drivera?
Drug ja sam mislio da sam poblesavio.
Riješavam problem kolege gore no meni se desava skakanje pinga i to nakon instalacije ovih drivera i to pazite isključvio kada sam spojen na wireless.
sada vidim i tebi i kolegi gore dakle ocito postoji neka koljaža na relaciji wireless driveri/ amd driveri... jer 3 slucaja nisu slucajnost..
kada se spojim zicom tih problema nemam
Da pojasnim stalno sam do sada bio spojen na wireless i nikad nisam imao i problema s igranjem online sada eto 3 dana vec isti problem i mogu se hebat... sve sam probao i funkcionira samo spajanje zicom
Sva sreca pa imam powerline adaptere pa internet ide kroz sturju i ne moram kroz kucu povlacit lan kabel direktno od modema....
Riješavam problem kolege gore no meni se desava skakanje pinga i to nakon instalacije ovih drivera i to pazite isključvio kada sam spojen na wireless.
sada vidim i tebi i kolegi gore dakle ocito postoji neka koljaža na relaciji wireless driveri/ amd driveri... jer 3 slucaja nisu slucajnost..
Možda su ipak Windowsi, a ne AMD driveri:
http://betanews.com/2016/12/10/windows-10-suddenly-killing-internet-connectivity-for-some-users/
http://betanews.com/2016/12/10/windows-10-suddenly-killing-internet-connectivity-for-some-users/
mozda da, no cudno je sto se sve pocelo dogadati kod updejta novih amd drivera..
ja imam wireless extender i prevario sam upravo sustav.
dakle extender mi kopira signal modema a extender je spojen lan kabelom na komp i nemam lagova a isto je ustvari wireless koji je spojen lan kabelom tj. na lan karticu..strasno.
Ping mi skoči na 800 pa je valjda to razlog. To mi se događa na kompu sa r9 380. Kada igram na laptopu koji ima gtx 860 to se ne dešava.
Spojeni su na istu mrežu wireless.
Jel moguće da je do novog drivera?
Drug ja sam mislio da sam poblesavio.
kada se spojim zicom tih problema nemam
Da pojasnim stalno sam do sada bio spojen na wireless i nikad nisam imao i problema s igranjem online sada eto 3 dana vec isti problem i mogu se hebat... sve sam probao i funkcionira samo spajanje zicom
Sva sreca pa imam powerline adaptere pa internet ide kroz sturju i ne moram kroz kucu povlacit lan kabel direktno od modema....
Moguće da je došlo do neke pomutnje između wireless drivera i amd drivera.
Jer kao što sam rekao, na laptopu nemam takav problem a također je spojen wireless.
Probam kasnije u drugim igrama pa javim.
Isprobao u BF4, odmah me izbacili zbog velikog pinga.
CS GO ping mi je uvijek oko 46 ali ista se stvar dešava, vraća me par metara unazad.
Trnutno imam samo BF 1 instaliran i sa ovim zadnjim driverima radi dobro i žično i bežično.
Imao sam problema odmah nakon instalacije ali nakon čiste instalacije (mislim drivera) sve radi ko podmazano, sve osim kontrole ventova pa sam opet upogonio Afterburner.
Meni kaže da je ping ispod 50, a laga. Jest lažov
Jučer je bio nekakav update za Windows, valjda je popravio taj problem.
MSI Gaming app i Relive driveri se opet nevole..mislim rijesili su to sa serijom prije relivea, al sad opet sve po starom, isto tako vratio se onaj lagani lag koji se desi kad se gleda YT, kakav stream, GOM , BS player i tako dalje. Tako da ispada da su ovi "novi" driveri ustvari korak unatrag
ha...sad tek vidim da nisam jedini s random black screen na monitoru...meni se to dogadja vec mjesec dana i to samo dok igram. Igra i vrijeme ne igraju ulogu,samo dobim crni ekran na 2-3 sekunde i nastavi dalje,najgore je to kaj se to desi u random i najgorevrijeme...mislio sam da ce dat neki hotfix al sad vidim da je mozda do monitora...
ha...sad tek vidim da nisam jedini s random black screen na monitoru...meni se to dogadja vec mjesec dana i to samo dok igram. Igra i vrijeme ne igraju ulogu,samo dobim crni ekran na 2-3 sekunde i nastavi dalje,najgore je to kaj se to desi u random i najgorevrijeme...mislio sam da ce dat neki hotfix al sad vidim da je mozda do monitora...
U mom slučaju radilo se o neispravnoj grafičkoj kartici.
pozz imam pitanje u vezi drivera imam radeon r9 270 i hocu skinut drivere za nju e sad pod onim izbornikom na amd-ovoj stranici pod Step 3 : select your product ima izbor za r9 270 i izbor r9 2xx pa me muci neznam koje odabrati,do sad sam kad sam radio update isao sam uvijek na r9 2xx opciju pa me zanima dali je to isto ili drugacije nesto?
Da imam te crne ekrane odneso bi grafičku momentalno na reklamaciju. A nakon nje monitor.
To nije normlano i nem ašanse da je to neki "standard" zbog drivera. Tu nešto nevalja.
Možda nakon šta monitor poludi pokrenut Event Viewer te vidjet dali je zapiso kakve anomaliječ.
kako ukljuciti radeon chill??