7870 vs gtx 660

poruka: 125
|
čitano: 31.697
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: 7870 vs gtx 660
Stjepanj kaže...
buljo781 kaže...

A10 7850K + GTX 780Ti u DX11 ima 24fps veći average od A10 7850k + R9 290X u DX11. 

a usporedbe, 780ti brise pod s 290x...{#}

U tom benchu je limitirajući faktor CPU, nisi ga ni isčitao kako treba ili uopće.

13 godina
doky01akablava kaže...
Ovako da na quotam sve jer idem preko moba dok konfa ne stigne,sve ste mi rekli sto sam procitao tog sam se i bojao ,krepavaju pa sam odlucio ici 300-400 kn skuplje i dobio ponudu za xfx r9 280x za 1200 kn sa jos godinom garancije,ici na nju ili ne ?

Ne bi HD 78xx seriju bez jamstva uzimao,a bome ni GTX xxx seriju,da li uzeti jer vidim takva ista nova dode u ADM- 2200 kn.

Ako ima urednu garu, naravno! Jedan od većih problema sa tim 280x (7970) je DOA (mrtve kartice na dolasku), kupovinom polovne izbjegavaš ovaj problem.

16 godina
kenan.M kaže...
doky01akablava kaže...
Ovako da na quotam sve jer idem preko moba dok konfa ne stigne,sve ste mi rekli sto sam procitao tog sam se i bojao ,krepavaju pa sam odlucio ici 300-400 kn skuplje i dobio ponudu za xfx r9 280x za 1200 kn sa jos godinom garancije,ici na nju ili ne ?

Ne bi HD 78xx seriju bez jamstva uzimao,a bome ni GTX xxx seriju,da li uzeti jer vidim takva ista nova dode u ADM- 2200 kn.

Ako ima urednu garu, naravno! Jedan od većih problema sa tim 280x (7970) je DOA (mrtve kartice na dolasku), kupovinom polovne izbjegavaš ovaj problem.

Ne kuzim,kako kupnjom polovne izbjegavam ? Sta ne valja uopce AMD uzimati ili ?

13 godina
doky01akablava kaže...

Ne razmiijem šta ti nije jasno. DOA = Dead on arrival ("mrtva kartica pri dolasku").  280x serija je imala poprilično mnogo problema sa time, korisnici su dobijali neispravne kartice te su iste morali slat na reklamaciju. Kupovinom polovne izbjegavaš taj problem jer je ta kartica već uredno radila određeno vrijeme i još radi (poželjno testiranje ali možeš i primit pouzećem te provjerit garanciju pa onda platit).

16 godina
kenan.M kaže...
doky01akablava kaže...

Ne razmiijem šta ti nije jasno. DOA = Dead on arrival ("mrtva kartica pri dolasku").  280x serija je imala poprilično mnogo problema sa time, korisnici su dobijali neispravne kartice te su iste morali slat na reklamaciju. Kupovinom polovne izbjegavaš taj problem jer je ta kartica već uredno radila određeno vrijeme i još radi (poželjno testiranje ali možeš i primit pouzećem te provjerit garanciju pa onda platit).

Aha tako malo me zbunilo,sad sam skuzio :)

Ma narucujem od jednog covjeka sta je forumas sa PCE foruma cijelu konfiguraciju skoro upola jeftiniju dobio sa jamstvom,preporucio mi ga je i rekao da je pouzdan.

Vjerojatno cu uzeti onda R9 280x sto je u biti ista kao HD 7970 jel tako ? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice