6950 cf DA ili NE zaključana tema

poruka: 49
|
čitano: 4.508
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
6950 cf DA ili NE

pozdrav imam gigabyte 6950 2gb i razmišljam da kupim još jedne tj. dvoumim se..da li da pričekam novu generaciju ili da kupim još jednu 6950 za cf..priča se da u cf-u ima puno problema sa driverima...da igre neke rade dobro a neke ne..sve mi radi super osim crysis 2 drx11 nekeko ne volim loš rad sa igrama {#} ...igram sve na maximum detaljima i na 1080 p..drugi problem je što imam dodatnu  zvučnu  xf-i extream gamer fatal1ty pro i naviknuo se na nju!kad bi kupio drugu 6950 za cf ne bi bilo mjesta za zvučnu vidi sliku :

edit : imaš dobru matičnu a oni ti sj..u sa utorima lol daju ti cf 3x a nemožeš koristit pc-i utore {#}

http://www.youtube.com/user/c4eT http://www.xfire.com/profile/chettherazor/
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 14:08 (c4et).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
6950 cf DA ili NE

Prijatelju radije pričekaj iduću generaciju kartica kroz 6mj. a u to vrijeme makni ovaj stock hladnjak koji je tako grdi da bi ti TD lupio {#}. Uzmi neki pošteniji i tiši hladnjak za svoj i5, npr. Performu za početak CNPS10X Zalmana.

Nema potrebe za još jednom HD6950, bar ju ja ne vidim kod tebe.

Cemetary gates
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: 6950 cf DA ili NE
c4et kaže...

pozdrav imam gigabyte 6950 2gb i razmišljam da kupim još jedne tj. dvoumim se..da li da pričekam novu generaciju ili da kupim još jednu 6950 za cf..priča se da u cf-u ima puno problema sa driverima...da igre neke rade dobro a neke ne..sve mi radi super osim crysis 2 drx11 nekeko ne volim loš rad sa igrama {#} ...igram sve na maximum detaljima i na 1080 p..drugi problem je što imam dodatnu  zvučnu  xf-i extream gamer fatal1ty pro i naviknuo se na nju!kad bi kupio drugu 6950 za cf ne bi bilo mjesta za zvučnu  {#} vidi sliku :

Grafička relativno nedavno izašla, a ti već oćeš crossfire o.O...

Mislim da ti je bolje čekat još neko vrijeme pa vidit šta novo ima u novoj seriji, ja osobno mislim za godinu-godinu ipo kupit još jedan 6950 2GB pa ih ubacit u crossfire... (da, znam da mi trenutna matična nema dva utora, I'm working on it)

Zvučna ti ne treba ako ti ne treba neki iznimno dobar zvuk, ili recimo surround.

Meni osobno Crysis 2 ide glatko, a imam Sapphire 6950 2GB, ali nisam igrao DX11...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
14 godina
neaktivan

Ja ne bi. Samo bi uzeo bolji CPU hladnjak i to je to. Ostalo je sve odlično.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
14 godina
neaktivan

zašto hladnjak pa nikad mi se ne pregrijava preko 55 max 60 i btw ne klokam jer mi nije potrebno za igre gdje dobiš oko 5 fps-a i to na malim rezolucijama a na velikim da ja dignem i5 na 5.0 ne bi ni primjetio u razliku..on savršeno radi na turbo freqvenciji 3.7 u igrama i daje dobre rezultate..inače svi vele meni radi i meni,pa zar nitko ne čita igraj na rezoluciji 1920x1080 sve na maximum i drx11 pa onda reci ak ti radi..drx9 mi radi savršeno..ja mislim da je to neka programska greška..al vjerojatno ću pričekat novu generaciju jer mi ne izgleda cf dobro..btw hladnjak je dobar bitno je kučište!i ne smeta mi što tako izgleda!

edit:

vidi sliku kad e zatvori:

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 14:30 (c4et).
15 godina
neaktivan
6950 cf DA ili NE

Smeće od hladnjaka, vjeruj na riječ. Za 150kn imaš 3x bolji i tiši hladnjak, ili Coolermaster Hyper TX3, ili Scythe Katanu 3, ili Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2. Sva tri su neusporedivo bolja od tvorničkog.

Ako ti je 150kn veći problem odvojiti od 1500 ili 2 000 za dodatnu 6950 onda fuck it, kvragu sve.

http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+COOLERMASTER+Hyper+TX3%2C+socket+1156%2F1155%2F775%2FAM3%2FAM2%2F940%2F939%2F754&option=artikl&id_kategorija=05090305&id_artikl=050.903.217

Bitno je kućište i protok zraka, ali kod tebe je, ako dozvoliš, poprilična gužva u 16-tercu po tom pitanju, i nema baš Bog zna kakvog airflowa, osim što si straga narokao ventove. Kablova zaista ima posvuda što uzduž što poprijeko.

Svakako bi stavio neke brutalnije straga za ispuh, oko 1200-1600rpm svaki, a da su tihi, ima ih Scythe u ponudi ne znam jesu S-Flex ili koji.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 14:34 (thedream).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo slike sa zatvorenim kučištem i ono mi je ionako ispod stola pa što je vama ljudi ja vas pitam za mišljenje a vi o hladnjaku koji se ni ne vidi! ja nisam oc da klokam a rekao sam da je bezveze i ne treba mi! kučište je ispod stola i zatvoreno pa tko če vidjet taj hladnjak koji me dobro služi bitno je kučište a to sam sam izveo kombinaciju sa 5 hladnjaka tako da je jako dobro a za buku me zaboli nije ni pre glasno a kad sam na pc-u igram ili slušam mjuzu sa slušalicama pa mi sad odgovori da li mi stvarno treba novi hladnjak koji če isto hladit ko i ovaj pošto mi kučište savršeno hladi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 14:35 (c4et).
15 godina
neaktivan
6950 cf DA ili NE

Ne treba ti ni hladnjak ni druga 6950. Zadovoljan?

Inače ovo ti se zove forum, ljudi pišu što im padne na pamet i ticalo se teme više ili manje, nije zabranjeno, ili ja još ne znam da nije - iznijeti komentar, pohvalu, primjedbu, ili dobronamjeran savjet.

Neću više ja se ispričavam, i ne preporučujem ti hladnjak jer je tvoj ružan, već zato što drugi koje sam ti preporučio hlade 10-15 stupnjeva bolje. Samo zato, a o tišini neću trošiti riječi.

Cemetary gates
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
6950 cf DA ili NE

uzmi jos jednu 6950 i onda rokaj sve na max {#}

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

0 12 hvala 0
15 godina
6950 cf DA ili NE

Ne isplati ti se cf rade cekaj novo.

a ovo za hladnjak pusti ti taj. i ja imam stock hladnjak... I nije mi jasno zasto ljudi forsiraju bjesne hladnjake. xD

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lacko kaže...

a ovo za hladnjak pusti ti taj. i ja imam stock hladnjak... I nije mi jasno zasto ljudi forsiraju bjesne hladnjake. xD

cekaj... da ceka novo a ova serija je prakticka stara 4mj, o 6900 govorim ja mislim da je onda najbolje da ceka "9999999999999" seriju pa da pikne cf omfg.. zakaj bi ceko ako nove serije nece bit do slj godine daj mi molim te reci i ne slusaj ove kaj ti vele da ne uzimas cf jel da oni imaju para kupili bi si 2x6950 ili bilo kaj drugo jace !!

15 godina
neaktivan
HC for Life kaže...
Lacko kaže...

cekaj... da ceka novo a ova serija je prakticka stara 4mj, o 6900 govorim ja mislim da je onda najbolje da ceka "9999999999999" seriju pa da pikne cf omfg.. zakaj bi ceko ako nove serije nece bit do slj godine daj mi molim te reci i ne slusaj ove kaj ti vele da ne uzimas cf jel da oni imaju para kupili bi si 2x6950 ili bilo kaj drugo jace !!

Dva tjedna si tu i već drobiš gluposti.

Cemetary gates
14 godina
6950 cf DA ili NE

Uzmeš li još jednu grafičku, trebat ćeš clockat procesor tako da ti je bolje uzeti sad dobar cooler, clockao ti ili ne, pa kad dođe nova generacija grafičkih prodati ovu i uzeti neku jaku grafu!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
6950 cf DA ili NE

Domi drž se ti BC2 i HC moda, ostalo ti ništa neide.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.

8 0 hvala 1
15 godina
6950 cf DA ili NE

ti bi crossfire stavio u tu kantu od kućišta? jos ti je na procu default hladnjak i napajanje ususava zrak iz kejsa,stari iskreno,mislim da možeš uložit u komp na bolji naćin ;)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Domi drž se ti BC2 i HC moda, ostalo ti ništa neide.

javlja se najveci nolifer koji misli da ce dobit admina na bug forumu jel si u svakoj temi loncu poklopac ? e da i ti igras armu di je one hit kill i onda mi ti nekaj seres za hc HAHAHAHAH ...najbitnije je da si ti uvjek u pravu bilo pitanje igre ili procesori ili graficke ili pak atronomija i svemir ccc kako mrzim tako kurcevite ljude koji misle da su posisali svu pamet svijeta... sam se ti vrati na mumble sa svojim zagoricma i uzivaj ...

15 godina
neaktivan
6950 cf DA ili NE

Nećemo se vrijeđati, odgovorili smo dečku i možemo prestati ili da još novi korisnici odgovore sa DA ili NE. Zašto da, i zašto ne također ako treba argumentirati ali vrijeđanje i pričanje gluposti, no no no..

Cemetary gates
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
6950 cf DA ili NE

Čini se da ni jedna tema ne može proći bez padobranaca koji zatrolaju.

Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

ako se to odnosi na mene ,ja sam cisto reko kaj bi ja rade htio imat i kaj bi napravio da sam na njegovom mjestu a to je bi rade uzo 2x6950 neko ceko sljedecu godinu i nove kartice koje ce mozda bit bolje nekih 10% 

14 godina
HC for Life kaže...
ATiGamer kaže...

ako se to odnosi na mene ,ja sam cisto reko kaj bi ja rade htio imat i kaj bi napravio da sam na njegovom mjestu a to je bi rade uzo 2x6950 neko ceko sljedecu godinu i nove kartice koje ce mozda bit bolje nekih 10% 

Da ti si iznio svoje mišljenje i onda poceo srat ko ima koliko para i dali si moze priustiti hd6950 cf i krenuo si u vrijedanje ranka.

15 godina
neaktivan
6950 cf DA ili NE

Neke pojedince u ovoj temi bi trebalo Ban-at, prepucavanje oko igara, molim šta! 

Što se tiče CF, apsolutno nepotreban(za sada, imaš odličnu konfu), a hladnjak za CPU(osobno da).

Crysis 2 vjerovatno igraš sa High res. texturama i teselacijom.

Savjet:

Isključi teselaciju, ionako se ne vidi razlika na daljinu(dobitak performansi je velik i isključi motion blurr), a bome na nekim dijelovima gdje bi trebala biti nema je.

Osobno sam prešao Crysis 2 bez teselacije, sve ostalo na maximum.

Uloži u bolje kućište, hladnjak, otključaj svoju HD 6950 2GB u HD6970.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 15:19 (Wuk19).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crossfire nema smisla.

Em u nekim igrama nebi dobio nista po pitanju performansi em vecinu i jedna dobro drzi.

I komp ti bije bas uskladen za dvije grafe.
:) :) :) :) :) :) :( :) :) :) Gdje je Pero :)?
15 godina
6950 cf DA ili NE
[url=http://internationalvapersclub.com/sig][img]http://internationalvapersclub.com/sig/sig.php?d=20110415&p=1.5&c=3.70[/img][/url] [url=http://internationalvapersclub.com/]International Vaper
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Uzmeš li još jednu grafičku, trebat ćeš clockat procesor tako da ti je bolje uzeti sad dobar cooler, clockao ti ili ne, pa kad dođe nova generacija grafičkih prodati ovu i uzeti neku jaku grafu!

ovo prvi puta čujem..osobno se razumijem u računala i nije mi strani pojam ni jedna stvar..samo ne razumijem ovo tvoje i5 2500k na turbo po defaltu radi na 3.7 i te jezgre ni jedna igra nemože opteretit 100%..znači cpu nije usko grlo več gpu..što se i odnosi na moje pitanje ne tražim klokerska iskustva nego jednostavno mišljenje i savjete o kupnji..pratim sve,i sve mi je jasno moje pitanje se odnosi kao prije...da sam htio kupio bih još jednu več prije al ak pratite trendove uvijek se driveri za cf naprave dosta kasnije..pa ja svoju imama 7mj i znam da nemogu napravit sposobne drivere što bi radilo super..tražim savjet od ljudi koji imaju 6950 x2 i kakva su im iskustva..

14 godina
protjeran

NE, sacuvaj pare uskoro ces za te pare moci da kupis GTX580 ili da prodas i tvoju i kupis GTX590. 

Tamo posle Nove godine. A to su karte sa kojima neces brinuti ni u ovim igrama sto dolaze 2011-2012 na 1920x1080 sa filterima.

Ne diraj nista, prati trziste, uskocice bolja single kombinacija nego se zavlaciti u CF SLI. Sa njom mozes sada da igras sve i verovatno sve sto dodje na malkice manjim filterima i sa jednom grafikom.

Zato kada padne cena ovim cudovistima ti uzmes. Zamisli dodjes u mogucnost da kupis EVGA GTX580 Classified za 500e u martu mesecu a ti sa dva GA HD6950. 

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 15:40 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

NE, sacuvaj pare uskoro ces za te pare moci da kupis GTX580 ili da prodas i tvoju i kupis GTX590. 

Tamo posle Nove godine. A to su karte sa kojima neces brinuti ni u ovim igrama sto dolaze 2011-2012 na 1920x1080 sa filterima.

Ne diraj nista, prati trziste, uskocice bolja single kombinacija nego se zavlaciti u CF SLI. Sa njom mozes sada da igras sve i verovatno sve sto dodje na malkice manjim filterima i sa jednom grafikom.

Zato kada padne cena ovim cudovistima ti uzmes. Zamisli dodjes u mogucnost da kupis EVGA GTX580 Classified za 500e u martu mesecu a ti sa dva GA HD6950. 

znam sve ne bi ni pokrenuo ovu temu već kupio jaču grafu i kvit...al za sve dajem novac al za top modele nedam..razlog je jednostavan ako se za konzole može izprogramirati da na slabijim karticama rade sve igre i nove!naravno ne sa istim detaljima tako i mogu sve to posložit za pc..al to je marketing danas! kad bi sve oni lijepo namijestili prodaja pc-a komponenata bi pala al nema veze malo smo skrenuli sa teme al sve u svemu pričekat ću sve mi radi savršeno osim krivo izprogramiranog crysisa..očito nitko nema 6950 cf da bi jasnije obrazložio kako je sa driverima..za sve ostalo tipa promijeni kantu hladnjak itd ne tražim savijet ni mišljenje već za graf. svatko od nas nema sve top pa zašto bi uzimao sve top model..tražio sam savijet za cf 6950 i ništa više!

14 godina
neaktivan

Barem nebi imo duplo jaći gpu http://www.anandtech.com/bench/Product/299?vs=305

14 godina
Vlada011 kaže...

NE, sacuvaj pare uskoro ces za te pare moci da kupis GTX580 ili da prodas i tvoju i kupis GTX590

A kao gtx 590 nije sli kartica.

btw.opet ti s tim tvojim evgaom seruckas.

14 godina
c4et kaže...
Vlada011 kaže...

znam sve ne bi ni pokrenuo ovu temu već kupio jaču grafu i kvit...al za sve dajem novac al za top modele nedam..razlog je jednostavan ako se za konzole može izprogramirati da na slabijim karticama rade sve igre i nove!naravno ne sa istim detaljima tako i mogu sve to posložit za pc..al to je marketing danas! kad bi sve oni lijepo namijestili prodaja pc-a komponenata bi pala al nema veze malo smo skrenuli sa teme al sve u svemu pričekat ću sve mi radi savršeno osim krivo izprogramiranog crysisa..očito nitko nema 6950 cf da bi jasnije obrazložio kako je sa driverima..za sve ostalo tipa promijeni kantu hladnjak itd ne tražim savijet ni mišljenje već za graf. svatko od nas nema sve top pa zašto bi uzimao sve top model..tražio sam savijet za cf 6950 i ništa više!

On ti ima pa ga kontaktiraj.

14 godina
c4et kaže...
sako9800 kaže...

ovo prvi puta čujem..osobno se razumijem u računala i nije mi strani pojam ni jedna stvar..samo ne razumijem ovo tvoje i5 2500k na turbo po defaltu radi na 3.7 i te jezgre ni jedna igra nemože opteretit 100%..znači cpu nije usko grlo več gpu..što se i odnosi na moje pitanje ne tražim klokerska iskustva nego jednostavno mišljenje i savjete o kupnji..pratim sve,i sve mi je jasno moje pitanje se odnosi kao prije...da sam htio kupio bih još jednu več prije al ak pratite trendove uvijek se driveri za cf naprave dosta kasnije..pa ja svoju imama 7mj i znam da nemogu napravit sposobne drivere što bi radilo super..tražim savjet od ljudi koji imaju 6950 x2 i kakva su im iskustva..

Da ti računala nisu strani pojam, onda bi znao da ne možeš te komponente utrpati u to, možemo reći "kantu" od kućišta. Dvije grafe unutra bi se doslovno skuhale. i5 2500K procesor je procesor koji ide sa dobrim hlađenjem bez problema na 4.5 ili čak 5.0 Ghz, a trebalo bi ga clockati barem do 4.0 da ne bi bio usko grlo za te dvije grafe jer baš zato što igre ne koriste 4 jezgre, bolje da one jezgre koje koriste budu na većoj frekvenciji. Kad bi kupio još jednu grafu, naravno bilo bi povećanje perfomansi, ali i ne toliko bez clockanja procesora. Ali eto ljudi su se ovdje napričali, a ti kao da još ne znaš što ćeš!?

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice