3 monitora na

poruka: 7
|
čitano: 1.216
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
3 monitora na HD 6870

Pozdrav, imam HD 6870 graficku i  trenutno su spojeni 1.monitor DVI-i   2.monitor HDMI i sad bi htio jos TV spojiti a kako imam jos jedan DVI-i  ili x? :o i DisplayPort zanima me kako to najjeftinije izvesti? 

Nemam potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: 3 monitora na HD 6870

umjesto foruma-googlanja.. imaš na str.proizvođača točne specifikacije, najvažnije koja kombinacija može raditi. Tad ako možeš birati biraš..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
askip kaže...

Pozdrav, imam HD 6870 graficku i  trenutno su spojeni 1.monitor DVI-i   2.monitor HDMI i sad bi htio jos TV spojiti a kako imam jos jedan DVI-i  ili x? :o i DisplayPort zanima me kako to najjeftinije izvesti? 

Pa možeš recimo uzeti DVI na HDMI adapter i spojiti to sve na DVI utor od grafičke kartice, naravno, televizija ti mora imati HDMI utor za video ulaz.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
17 godina
Valentin17 kaže...
askip kaže...

Pa možeš recimo uzeti DVI na HDMI adapter i spojiti to sve na DVI utor od grafičke kartice, naravno, televizija ti mora imati HDMI utor za video ulaz.

Treba napomenut da u slucaju dvi->hdmi adaptera gubi mogucnost prijenosa zvuka na TV preko samog HDMI-a.

moze probat prebacit hdmi monitor na dvi i kombinirat.

askip 

Ako malo googlas onda nadjes hrpu toga 

https://encrypted.google.com//search?q=hd6870+3+monitors

procitaj bar prvih par linkova i vidi koje kombinacije rade

primjeti da ne mozes imat istovremeno vise od 2 monitora aktivna na dvi/hdmi portovima, ako zelis imas sva tri istovremeno jedan monitor/TV ti mora obavezno ic na DisplayPort.(barem po ovom kaj sam procital na linku iznad)

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout. MTCNA
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 21:43 (Ante).
14 godina
Ante kaže...
Treba napomenut da u slucaju dvi->hdmi adaptera gubi mogucnost prijenosa zvuka na TV preko samog HDMI-a.

Zaboravio napomenuti, taj način gubi smisao skroz. A može si kupiti adapter Displayport na HDMI.

Zahvaljujem kolega na ispravci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 21:46 (Valentin17).
16 godina
Valentin17 kaže...
Ante kaže...

Zaboravio napomenuti, taj način gubi smisao skroz. A može si kupiti adapter Displayport na HDMI.

Zahvaljujem kolega na ispravci.

- opet na ćoravo.. svaki proizvođač ima specificirano.. teoretski svaka VGA može npr 4 izlaza, ali odluka proizvođača je 2-3 dok neki može 6, i koja kombinacija istovremeno npr VGA ili dvi.. to su sve lako provjerljivi podaci, na odgovarajućem mjestu. Ne gatati iz graha.

Takav podatak se može potražiti i na AMD-nVidia str. ali oni su generički. Porizvođač radi konkretno. Provjeriti, traje sekundu.. :)

primjer, gtx 960 ima na limu označeno grupa D-D1-ili-D2..ne rade oba, i postoji specificirano koja kombinacija može raditi istovremeno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
ihush kaže...

- opet na ćoravo..

Ah, pa to si napisao ostalo, nema potrebe da ja pišem opet.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice