Fotić za slikanje motora

poruka: 34
|
čitano: 14.999
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Fotić za slikanje motora
robisierra92 kaže...
ksoric kaže...

Khmm, molim vas ako može neki link vezeno za tu nikonovu stabilizaciju u tijelu. Naime, prvi put čujem za tako nešto.

jedva si dočekao da mi daš nekoliko td-ova

http://www.dpreview.com/reviews/nikond5000/

to je razgovor između dva profiča a gdje su smajlići u kontekstu

17 godina
neaktivan
Fotić za slikanje motora

@logic; nisam ja taj koji ne zna o čemu se priča.

@robisierra92; nisam jedva dočekao da ti dam nekoliko TD-ova, zaista se time ne zamaram. Stisnuo sam palac dolje na postovima u kojima iznosiš dezinformacije ljudima koji bi se možda mogli povesti za time. Ali ako ćemo cjepidlačiti, zanima me zašto si ti stisnuo TD na moj post gdje lijepo pitam za link na nešto za što nisam nikad čuo?

@struić; nisam profesionalac niti imam namjeru ikada postati, smatram se foto-amaterom i fotografija mi je drag hobi.

In-body focus motor je motor za fokusiranje sa starijim af objektivima, koji nemaju svoj motor nego koristi kacavidu. Dakle, motor autofokusa nije u objektivu, nego u fotoaparatu, kao što mu i samo ime kaže. I nema apsolutno nikakve veze sa stabilizacijom. Nikon NEMA stabilizaciju u aparatu.

Hvala na pažnji.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fotić za slikanje motora

Ako je iznosio dezinformacije i stavio si td onda si ispod toga trebao napisatu pravu informaciju. 

:)
17 godina
neaktivan
Fotić za slikanje motora

Imaš pravo, moja greška. Bio sam preumoran da se upuštam u ikakvu raspravu. Ali evo, u gornjem postu sam objasnio o čemu se radi.  Namigiva

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice