Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 41.046
|
čitano: 8.535.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
9 godina
protjeran
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Sinoć sam gledao Kung Fu Panda 3. Bilo je stvarno zabavno. Panda je smiješno kao i uvijek.

Dobar film gledati za animaciju i smiješne filmove ventilatora.

10 godina
neaktivan

citajuci zadnje stranice ovog foruma zapitam se koji je prosjek godina ljudi forumasa ??? nekako mi se cini 12-14 sudeci koje filmove najvise komentarisu...aloo kung fu panda ??? Deadpool, superman, ????? 

13 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
dadotb kaže...

citajuci zadnje stranice ovog foruma zapitam se koji je prosjek godina ljudi forumasa ??? nekako mi se cini 12-14 sudeci koje filmove najvise komentarisu...aloo kung fu panda ??? Deadpool, superman, ????? 

Ovo što sam podebljao/podvukao u tvojoj izjavi,je jasan dokaz da ti nemaš više od 15 godina!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
15 godina
dadotb kaže...

U ime svih se ispričavam što ne gledamo samo Shawshank Redemption.

Swedish latin super funk.
17 godina
dadotb kaže...

A što je vama čiko najbolje?

Daj nas prosvijetli i preporuči nam nešto što ima pravu umjetničku vrijednost.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
9 godina
neaktivan

Neki bezvezni superjunaci sigurno nisu.

recimo meni je najbolji Top Gun.

13 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
dadotb kaže...

A što je vama čiko najbolje?

Daj nas prosvijetli i preporuči nam nešto što ima pravu umjetničku vrijednost.

Klasična reakcija djeteta kojem je netko uvrijedio igračku. Primjeti da dadotb nije spomenuo umjetničku vrijednost (bonus poeni za razbacivanje meme pojmova).

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
13 godina
ks95hr kaže...

Neki bezvezni superjunaci sigurno nisu.

recimo meni je najbolji Top Gun.

Ne mozes to tako gledati.Nismo svi isti,svatko voli nesta drugacje,zato i postoji toliko zanrova filmova.Filmovi o superjunacima isto tako zasluzeno imaju svoje mjesto u filmskoj povjesti i glupo je nazvati ikoga djetinjastim ako voli gledati takve filmove.Ja imam 36 godina i volim pogledati film u kojemu cu se pitati "kako su to napravili","jbt kako je ovo realno napravito",a da film ne mora imati nekakvu pricu,zaplet,rasplet...jednostavno ponekada volim pogledati filmove takvoga zanra.Cini li me to djetetom?Mozda,a mozda i ne,zavisi kako gledas na to,bitno je samo da ja uzivam,a sta drugi misle...!

Zar nije djetinjasto kada netko napiše "ALOOOO,EJJJJJ pa to djeca samo gledaju"  ili kada gospodin necemo ga imenovati,djeli "šakom i kapom" prijave,TD na svaki tvoj post(pritome ga niti ne procita),samo zato sto si mu jednom napomenuo da te maltretira privatnim porukama...zar to nije djetinjasto?

Svi mi bi u ovoj temi trebali pridrzavati zlatnoga pravila da se o ukusima ne raspravlja,jer svi smo mi razliciti!

17 godina
neaktivan

Ako nekog zanima akcija i urbane kriminalističke priče preporuka za pogledati švedske filmove o Johan Falk

Pripadnik posebne policijske postrojbe grada Geteborga u borbi protiv organiziranog kriminala. Može se vidjeti kako na kraju je tanka linija između progonjenih i policije odnosno kako se bez sudskog naloga prikupljaju dokazi, a tek potom po zakonu se posao odrađuje. Ovi su mi filmovi bili pravo osvježenje nakon američkih sličnih uradaka. Koga zanima ovakva tematika neće pogriješiti.

Kodno ime: Lisa Kodno ime: Lisa
Šta roda donese, to vrana odnese.
17 godina
Onjegin kaže...

Klasična reakcija djeteta kojem je netko uvrijedio igračku. Primjeti da dadotb nije spomenuo umjetničku vrijednost (bonus poeni za razbacivanje meme pojmova).

Klasična reakcija trolla koji se hvata za svaku riječ ne bi li samo nešto napisao. A to što napiše je uglavnom glupost osim u temi o automobilima gdje je ozbiljan kada mu nešto treba.

Ne kužim što fali Supermanu ili Deadpoolu? Šta je to za djecu od 12-14 godina? Da ga je gledao, pogotovo ovog zadnjeg znao bi kakav je film.

Ali opet, mišljenje je kao sranj€, svatko ga ima.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
herth33 kaže...

Sinoć sam gledao Kung Fu Panda 3. Bilo je stvarno zabavno. Panda je smiješno kao i uvijek.

Dobar film gledati za animaciju i smiješne filmove ventilatora.

jel ti pises na nekom stranom jeziku pa onda prevedes s google prevoditeljem ili?

ovaj post mi se ucinio malo cudnim al sad sam vidio i onaj u walking dead temi i definitivno ne razumijes hrvatski(neke rijeci nemaju uopce smisla).

11 godina
protjeran
Cini mi se da je ventilator smijesnih filmova
16 godina

to je vjerojatno pisalo fan(engleski- ljubitelj) i prevelo mu ventilator. cijeli post mu moram prevest na engleski da skuzim sto uopce oce rec.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 18:57 (mar123).
17 godina

Dosao iz kina gledao BvsS i dobar je bio do zadnjih nepotrebnih razvucenih pola chuke koji nema nikakve veze sa zdravim mozgom...efekti ocekicani 3d odlican prica mlaka a kraj katafucking strofa od mene navucenih(no junki*)6/10

11 godina
odjavljen

Batman v Superman: Zora pravednika

Iako je po mnogima ovaj film "meh" meni je bio dobar. Dovoljno zabavan i zanimljiv, kraj malo razvucen, ali efekti i gluma po mome misljenju odlicni. Necu vas lagati, bio sam malo skeptican oko Ben Afflecka u ulozi Batmana, ali covjek je odradio dobro svoj posao. Nije me samo jasno kako bi to Batman uspio ubit Supermena, ali ajde lol.

7,5/10 Od mene 

13 godina
IvanDado kaže...

Batman v Superman: Zora pravednika

Iako je po mnogima ovaj film "meh" meni je bio dobar. Dovoljno zabavan i zanimljiv, kraj malo razvucen, ali efekti i gluma po mome misljenju odlicni. Necu vas lagati, bio sam malo skeptican oko Ben Afflecka u ulozi Batmana, ali covjek je odradio dobro svoj posao. Nije me samo jasno kako bi to Batman uspio ubit Supermena, ali ajde lol.

7,5/10 Od mene 

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina

The 5th wave

Odmah treba napomenuti,da svi koji zele gledati ovaj film,obavezno ne gledati trailer!

Sjecam se prosle godine kada mi je kolega na mobitelu pokazao trailer ovoga filma,koji je bio poprilicno "bombastican",scene apokalipse,specijalnih efekata...covjeka navede na krivi trag i odmah ocekuje da ce taj film biti takav!No,naravno,film uopce nije takav!

Film govori o klasicnom prezivljavanju,kakvo viđamo u Walking dead serijalu,i nekolicini "sandbox" igara,djevojke koja trazi svoga brata!

Prvih sat vremena filma,namece puuno pitanja:Kako vojska,moze voziti automobile,helihoptere,ima svjetla-ako je EMP unistio sve instrumente?Tko je ranio glavnu glumicu?Zasto vojska bira samo djecu?...Onda sve fino pocne sjedati na svoje mjesto i sve vam bude objasnjeno-naravno,ako do tada izdrzite u gledanju filma,jer sva ta pitanja poprilicno zaglupljuju film i cine ga dosadnim!

Kada zavrsi film,shvatite da je to samo jedan u nizu apokalipticnih duologija,trilogija,tetralogija u kojima glume tineđeri.

5 val je film koji je totalno nedorečen kao prvi dio,više mi nalikuje na nekakvu seriju nego na film.Večim djelom je dosadan i ima poprilično šuplju radnju.

Treba cekati drugi dio,pa nesto konkretnije reci,ovako za prvi dio:

5/10

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 19:33 (Milka30).
13 godina
neaktivan

Ajmo ekipa, trebam u četvrtak gledati film s curom koja toliko kenja da se ne boji horora i da ju ništa nije strah gledati i da samo horore gleda jer su oni jedini zanimljivi. 
Znači, želio bi neki horor pogledati, da dok ga ona bude gledala da se doslovno go*no u njoj usere od straha.

Ajmo, pucajte prijedloge! 

11 godina
odjavljen

Pogledajte The Conjuring, dosta dobar horror, malo ih je danas nazalost. Sad me bas podsjetilo da izlazi drugi dio za 2 mjeseca. Nadam se ce biti isto dobar.

12 godina

Odlican, ako nisi pogledaj i ove: Insidious 1,2,3; Annabelle; Deliver us from evil; Sinister

13 godina
lithiumion kaže...

Ajmo ekipa, trebam u četvrtak gledati film s curom koja toliko kenja da se ne boji horora i da ju ništa nije strah gledati i da samo horore gleda jer su oni jedini zanimljivi. 
Znači, želio bi neki horor pogledati, da dok ga ona bude gledala da se doslovno go*no u njoj usere od straha.

http://www.imdb.com/title/tt1029234/?ref_=nv_sr_2

Martyrs (2008). Iznimno tesko za gledat

17 godina
lithiumion kaže...

Srpski film 

13 godina
lithiumion kaže...

Ajmo ekipa, trebam u četvrtak gledati film s curom....

1-The exorcist

2-Poltergeist

3-The shining

4-The ring

5-The conjuring

6-Drag me to hell

7-A nightmare on elm street

8-Mama

9-Insidious

10-Cabin in the woods

U ovoj zbirci namjerno sam izostavio filmove koji se "furaju" na hektolitre krvi(Texaški masakr,Jigsaw,The thing...)jer mislim da za tvoju curu su idealni filmovi koji dhrkaju psihu,a mislim da ovih 10 je idealno za to!

Možda malo glasanje da vidimo šta drugi misle?

11 1
0 2
2 3
1 4
11 5
1 6
0 7
0 8
2 9
0 10
13 godina
neaktivan

Ne razumijem ljude koji vole gledat horore, bilo kakve.. šta ti je lijep osjecaj strah i da cekas da te neko uplaši i da 2 dana poslje se osvrces preko ramena ko debil?

Battlelog: gjurki
12 godina

Eto ja volim pogledati dobar horor i ne osvrćem se preko ramena ni tu noc kada sam ga pogledao a kamoli 2 dana kasnije kada se najcesce vise ni ne sjetim da sam gledao ikakav film. Ne razumijem čega bi se trebali bojati nakon horora? To je film kao i svaki drugi, ako te strah da ce ti se dogoditi nesto sto se događa u hororcu onda bi se trebao bojati i auta koji bi se mogao pretvoriti u ogromnog robota i zgazit te, jer j*biga, i to se događa u nekim filmovima  . O ukusima se ne raspravlja, ni ja nikada nebi mogao gledati dramu gdje cijeli film plaču, depresivni su, umiru i slično ili nekakav glazbeni film gdje 70% vremena pjevaju pa zato ne govorim da ne razumijem ljude koji to vole gledati, tko voli neka izvoli, svakom se nešto sviđa 

16 godina
ibme74 kaže...

Eto ja volim pogledati dobar horor i ne osvrćem se preko ramena ni tu noc kada sam ga pogledao a kamoli 2 dana kasnije kada se najcesce vise ni ne sjetim da sam gledao ikakav film. Ne razumijem čega bi se trebali bojati nakon horora? To je film kao i svaki drugi, ako te strah da ce ti se dogoditi nesto sto se događa u hororcu onda bi se trebao bojati i auta koji bi se mogao pretvoriti u ogromnog robota i zgazit te, jer j*biga, i to se događa u nekim filmovima  . O ukusima se ne raspravlja, ni ja nikada nebi mogao gledati dramu gdje cijeli film plaču, depresivni su, umiru i slično ili nekakav glazbeni film gdje 70% vremena pjevaju pa zato ne govorim da ne razumijem ljude koji to vole gledati, tko voli neka izvoli, svakom se nešto sviđa 

Promašio si poantu. horor filmovi utječu na različite načine na osobe koje ih gledaju. Neki dožive samo "adrenaline rush" kao i kod sportskih aktivnosti ili u luna parku a neke osobe dožive strah i tjeskobu te nesanicu i druge popratne efekte.

Nije problem u konkretnim događajima (npr. veliki auti gaze ljude) nego ono što događaj izaziva u tebi, mada postoje i slučajevi gdje osoba nakon gledanja nekog filma razvija fobiju na nešto.

Najpoznatiji primjer: klaun. Zasigurno si čuo ili pročitao nekad negdje da se netko boji klauna od kada je ogledao neki film sa klaunom ubojicom (hint: It od Steven Kinga ujedno da i ne budem offtopic )

16 godina

klauni su poznati da izazivaju strah i bez da si pogledao horor, jednostavno neki ljudi imaju fobiju od njih zbog njigove pojave, ja osobno ih se ne bojim ali ih ne volim.

recimo meni neugodu stvaraju lutke, ne plisane nego one plasticne ili porculanske, skroz su mi jezive i ne vidim razlog zasto bi imo ijednu u svojoj kuci.

12 godina
JackIsBack kaže...

Promašio si poantu. horor filmovi utječu na različite načine na osobe koje ih gledaju. Neki dožive samo "adrenaline rush" kao i kod sportskih aktivnosti ili u luna parku a neke osobe dožive strah i tjeskobu te nesanicu i druge popratne efekte.

Nije problem u konkretnim događajima (npr. veliki auti gaze ljude) nego ono što događaj izaziva u tebi, mada postoje i slučajevi gdje osoba nakon gledanja nekog filma razvija fobiju na nešto.

Najpoznatiji primjer: klaun. Zasigurno si čuo ili pročitao nekad negdje da se netko boji klauna od kada je ogledao neki film sa klaunom ubojicom (hint: It od Steven Kinga ujedno da i ne budem offtopic )

A poanta onoga što sam ja napisao je da smo svi različiti i da volimo različite filmove, tako da tko se boji naravno da nece gledati, ja npr volim pogledati dobar horor (i odgledao sam ih hrpu u potrazi za dobrim hororcima) i ne ostavlja nikakve tragove na mene jer ga gledam kao i svaki drugi film. Što se tiče strahova i tjeskobi svako ih ima, neko zbog nekog horor filma ili događaja iz djetinjstva ili jednostavno od toga što su te stariji plašili sa raznim babarogama, čudovištima i čime sve ne. Npr, zašto se nebi nikada usudio noću prošetati grobljem? Znaš da tamo nema ništa, da je sve kako je i preko dana a opet ti nebi bilo svejedno da moraš tamo ući po mraku .

12 godina
mar123 kaže...

klauni su poznati da izazivaju strah i bez da si pogledao horor, jednostavno neki ljudi imaju fobiju od njih zbog njigove pojave, ja osobno ih se ne bojim ali ih ne volim.

recimo meni neugodu stvaraju lutke, ne plisane nego one plasticne ili porculanske, skroz su mi jezive i ne vidim razlog zasto bi imo ijednu u svojoj kuci.

15 godina

The Revenant - da ga onako muče kao u Pasiji i razapnu na križ - ovaj bi preživio, izlječio se i osvetio.

Ma šta Pasija. Da ga bace na neutronsku zvijezdu koju će progutat crna rupa ovaj bi nekako preživio.

Ali film je zanimljiv, nije nimalo dosadan.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice